View Full Version : flama-totalnie bez mózgi modek..
major inteligenty pies
27-08-2008, 16:33
napisalem do flamy tranwestyto i odrazu dostalem warna,az tak bardzo siebie cenisz trawestyto?...........za takie cos warn?: ] kur.wa szmata jebany wyjebac go chuja tranwestyte w chuj
http://makefun.cn/wp-content/uploads/2008/05/whos-awesome.jpg
Btw. bezmózgi się pisze : (
Ja bym Ci dał bana _/
@Down
Woooo. Wyjebać wszystkich Modków i Administratorów bo banują i warnują za freeee. I linki w tematach o innych OTSach ucinają i w ogóle są źli i ich wywalić na zbity (psi) pysk.
A teraz Patrolku pomyśl co napisałeś. Że nie wolno pisać postów ? Ja napisałem 510(+ ~200 usuniętych z czystki) i dostałem tylko jednego warna + upomnienie od Splaxora. Jeśli ja potrafię, to dlaczego Ty nie umiesz ?
O0 cóż za szybka zmiana zdania ; o
Patrol32111
27-08-2008, 16:37
Walić all sie rozwiązało i major nie masz racji :P
Tak, jasne przecież wszystkie bany/warny są bezpodstawne. Ale oni źli, niedobrzy ;<
Za obrazę innego użytkownika należy się warn ;o
@down:
Nie umiesz się do błędu przyznać? -,-
major inteligenty pies
27-08-2008, 17:08
nie obrazilem go bylem tylko szczery lizodupie jebany
nie podoba się to pisz skargę do Tygrysa
a jeżeli ktoś nie wie za co warna dostał może napisać na priv zawsze wytłumaczę
czemu mam tak mało postów ? tak jakoś wyszło
kazek - takich szczegółów sie czepiasz jakbym był robotem, dużo wygodniej się tak pisze
O co przeklinasz do Flam'y? Co ci t da, że go wyzwiesz utrudniasz Sobie prace dostaniesz bana i będziesz zakładał nowe konto.
A i pytanie do flamy jesteś moderatorem i czemu masz tak, aż mało postów?
nie podoba się to pisz skargę do Tygrysa
a jeżeli ktoś nie wie za co warna dostał może napisać na priv zawsze wytłumaczę
czemu mam tak mało postów ? tak jakoś wyszło
:o
Z tego co widzę zdanie nie zaczęte z dużej literki :)))),chyba każdy twój post zaczyna się z małej....
Taki mało offtopic ;ddd
Ale za to Ty jesteś bystry dziesięciolatek ;-). Ehh, pewnie i tak nie zrozumiesz inteligentnej wypowiedzi, więc napiszę to tak, abyś rozszyfrował to, co mam Ci do przekazania:
bierz zabawki z piaskownicy i wypierdalaj stąd.
Jest to chyba już 3 Twoje konto, które banuje. Niczego się nie nauczyłeś przez ten czas? No cóż, od dzisiaj, ode mnie dla Ciebie, cennik warnów wzrasta pięciokrotnie, czyli wystarczy, że raz obrazisz jakiegoś użytkownika, napiszesz bezsensowny post, przeklniesz itp. od razu Twoje konto banuje.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.