View Full Version : Urlop.
Witajcie.
Co tu będę gadać.
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=283645&postcount=23
Macie link i przeczytajcie o co kaman i w tym temacie co o tym sądzicie.
@topic
Ja sądzę, że to jest 100% fer według Mortiis'a on praktycznie nic nie robi, jedynie Splaxor i Mc Maciek. Zobaczymy jak się utrzyma forum czy inni moderatorzy dadzą rade sobie.
Pozdrawiam Mc Macka.
@Busst
Właśnie forum utrzymuje się dzieki Mackowi i Splaxorowi. Nom ciekawy pomysł.
@Chir
Ale chcieli się dowiedzieć jak będzie jak nikt nie będzie. Zaproszę do tematu macka i zobaczymy czy coś napisze.
Spokojnie, od 1 wrześnie będę miał już internet, więc źle na forum nie będzie.
Nie żyje ono tylko dzięki dwóm Moderatorom. :)
A co do "urlopu", ciekawy pomysł.
Ja myśle, że nie będzie tak źle. Może troche gorzej niż zwykle, ale ci moderatorzy co nie biorą urlopu poradzą sobie. Chociaż lepiej by było gdyby Splaxor i Mc Maciek nie brali urlopu.
Elvanish
27-08-2008, 20:39
Najbardziej pojebany i nieodpowiedzialny pomysł jaki słyszałem/czytałem/widziałem.
Jeśli bardzo chcą nic nie robić przez 6 dni, proszę bardzo, ale jeśli myślą, że potem to szybko nadrobią, to się mylą.
Ale ok, ja już moda nie mam więc nie mam na nic wpływu. Co najwyżej mogę pogadać ze Splaxorem i mu powiedzieć, że to głupi pomysł.
Patrol32111
27-08-2008, 20:55
Do białego Dara
jeżeli przeczytasz ten post to wiedz że jesteś Cipk@ :P :)) ;]
dobry pomyśł urlopem ;]zobacze jak sprawa sie potoczy bez tego ;] pzdr
A ja popieram Elvana. To nieodpowiedzialne zachowanie. Potem będą narzekać, że mają dużo roboty. Wiedzieli na co się piszą gdy wysyłali swoje podanie do Tygrysa.
Mc Maciek
27-08-2008, 21:55
Słuchajcie... Tutaj nie chodzi o to, że robimy sobie urlop, bo mamy dosyć roboty... Od samego początku Moderatorom wytyka się tylko błędy! Jak nic nie robią, to jest źle, jak już coś zaczynają robić to też jest źle, bo wlepiają żółte i czerwone kartki...
Decydując się na urlop wiedziałem co robię... Chcę po prostu, aby wszyscy ci, którzy przez cały czas tylko krytykują Modków zobaczyli jak będzie wyglądało Forum bez tych bardziej aktywnych... Po części to nie wypali, gdyż kilku Modków wzięło się z powrotem do roboty no, ale zobaczymy ;)
@Elvan
Nie martw się, poradzimy sobie 1 września - inni Moderatorzy zaczęli być znów aktywni, więc nie będzie tego tak wiele jak jeszcze wczoraj myślałem...
Kazdemu nalezy sie urlop ;D dobrego wypoczynku zycze.
Tettmeier
28-08-2008, 08:43
#Elvan
Pozer, wkurzyłeś mnie. Nie napisałbyś tak, gdybyś był moderatorem. pff...
#topic
A niech urlopują. Wisi mi to.
Elvanish
28-08-2008, 11:22
@up
Uwierz mi, napisał bym. Po prostu nie zgadzam się z ich decyzją. Ani jako moderator ani jako user. Jakbym był moderatorem to też bym się sprzeciwiał, bo byłoby nas za mało i nie byłoby 2 moderatorów do niektórych działów w których inni nie mają władzy.
Ale skoro uważasz, że jestem pozerem ... ok, spoko. Twoje zdanie. -.-
@Edit
I jeszcze jedno do Tettiego. To mnie najbardziej w innych userach (teraz także w Tobie) wkurza. Że wiecie najlepiej, co zrobiłaby dana osoba gdyby znalazła się w innej sytuacji.
Silkroad
28-08-2008, 14:40
Jak najbardziej słuszny post MC Maćka,Krytykować tylko umnieją że nic nie robią zobaczymy ile będzie tematów :"Jak często siadasz"... Ale myśle że można raczej zaufać reszcie moderatorów bo Mc maciek i Splaxor to 2 najlepszych modów na forum więc Będzie z lekka syf. Dobra zobaczy się.
pozdrawiam.
;)
old Don Mateo
28-08-2008, 14:58
moim zdaniem to głupi pomysł ale jak narazie widzę to nie ma dzieci neo co by spamowały na forum i dobrze
P.S: około 22 osoby narzekały na waszą pracę a wy już se robicie urlop omg
Na forum będzie więcej syfu niż 4 sierpnia...
Zobaczymy. Myślę, że dużo się nie stanie, jeżeli ktoś nie dostanie warna za przeklinanie, etc. Mieszkańcy tej planety są w dzisiejszych czasach narażeni na wiele niebezpieczeństw siejących zniszczenie, ale parę warnów mniej nikomu nie zaszkodzi. To tylko jedna, mała k*u*r*w*a więcej : ). Głupie tematy po prostu nie będą przez nikogo odwiedzane. Zrobi się mały spam, zamieszanie.
Jest też drugie rozwiązanie... Jeżeli my - użytkownicy forum się sprężymy i pokażemy, że potrafimy poradzić sobie bez moderatorów? Wystarczy się pilnować. Wiem, to trudne trochę pomyśleć, ale cóż.
Uważam, że moderatorzy próbują zaimponować nam, uświadomić nas w tym, jacy są oni tutaj potrzebni.
Wszystko się niedługo okaże...
Zobaczymy. Myślę, że dużo się nie stanie, jeżeli ktoś nie dostanie warna za przeklinanie, etc. Mieszkańcy tej planety są w dzisiejszych czasach narażeni na wiele niebezpieczeństw siejących zniszczenie, ale parę warnów mniej nikomu nie zaszkodzi. To tylko jedna, mała k*u*r*w*a więcej : ). Głupie tematy po prostu nie będą przez nikogo odwiedzane. Zrobi się mały spam, zamieszanie.
Jest też drugie rozwiązanie... Jeżeli my - użytkownicy forum się sprężymy i pokażemy, że potrafimy poradzić sobie bez moderatorów? Wystarczy się pilnować. Wiem, to trudne trochę pomyśleć, ale cóż.
Uważam, że moderatorzy próbują zaimponować nam, uświadomić nas w tym, jacy są oni tutaj potrzebni.
Z Majorem w teamie na pewno uda nam się opanować i zachować porządek na Forum =]
Elvanish
28-08-2008, 20:44
Wierzysz w solidarność naszych użytkowników? Bo ja, po własnym doświadczeniu mam odwagę twierdzić, że nasi użytkownicy nie są solidarni. No... Większość nie jest. Ta większa większość. Ta cholernie wielka większość.
Napisałem, że to będzie trudne. Najlepiej niech każdy zajmie się sobą.
Napisałem, że to będzie trudne. Najlepiej niech każdy zajmie się sobą.
A jak teraz jest ? Każdy zajmuje się sobą i pisze posty. Jeszcze nie widziałem na tym forum, żeby ktokolwiek zajmował się kimś innym.
Na forum sami egoiści. Z kilkoma wyjątkami.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.