Zaloguj się

View Full Version : O co chodzi ?

Pwnt
28-08-2008, 17:09
http://i38.tinypic.com/2qjc8ea.png

Z jakiej racji ktoś usunął temat napisany przez 'Czarny Lucyfer' - temat był pt. 'Czarny Lucyfer Hacked' przez tego pajaca zepsuł mi się komputer do tej godziny w której piszę ten temat siedzi u mnie informatyk i naprawia go, po wejściu w link umieszczony przez tego pokemona komputer zaczął mi szaleć i wykrywać po 2,800 virusów przez co non-stop samoistnie mi się wyłącza i nie ma w nim internetu a na 2 pozostałych komputerach internet jest normalnie.

#Czarny Lucyfer
pamiętaj, że to nie jest koniec tej sprawy, jesteś zgłoszony i zobaczymy komu bardziej się to opłacało.

#Edit
Jeżeli ktoś pamięta dokładny nick to pilnie proszę o napisanie mi jego.

I co zgłosiłeś? Że na forum otsa Czarny Lucyfer dał ci link z wirusem? Mi też wykryło wirusa, ale z kompem nic mi się nie stało więc to nie od tego.

Nie zdajesz sobie sprawy człeniu jakie to jest karalne.

Chir
28-08-2008, 17:20
I co zgłosiłeś? Że na forum otsa Czarny Lucyfer dał ci link z wirusem? Mi też wykryło wirusa, ale z kompem nic mi się nie stało więc to nie od tego.

@up
A czy ja mówie, że to nie jest karalne?

Kamashi
28-08-2008, 17:21
No szkoda... wirusy potrafią być złośliwe ;<

@UP: Zależy czy ma firewalla, antywirusy itp.

Tymek Knight
28-08-2008, 17:58
Nick miał o ile się nie myle Czarny Lucyfer 3.0 :o

Crayon
28-08-2008, 18:14
Gdybyś miał mózg i myślał to znałbyś te oto dwie strony:
http://www.virustotal.com/pl/
http://virusscan.jotti.org/
I po każdym ściągnięciu pliku z tego forum skanował, nie miałbyś problemów a informatyk siedziałby w domku i pił sobie grzecznie piwko.

@Down
Link z zawirusowanym zdjęciem ? Na imageshacku ? Musiał ściągnąć na komputer i dopiero wtedy otworzyć. Innej metody nie ma.

@Edit

Ale Wy nie rozumiecie ze on nic nie sciagal... Tylko jak powiedzieli inni forumowicze o nicku "Czarny Lucyfer 3.0" podal link do fotki z zavirusowanym zdjeciem co jest bardzo karalne. Oby spotkala go jakas kara. :)
Weź utnij sobie tą głowę bo masz dwie dupy. Na cholerę powtarzasz coś co napisali inni ?
Żeby ściągnąć wirusa musiał najpierw tę fotkę mieć na komputerze. Myśl mózgiem.

mam to w dupie. ;D
W twarzy ?

Ty drogi trollu masz dupę zamiast twarzy. Pierdolisz bez sensu i nabijasz sobie posty. Kup se musk o0
btw. jestem śmieszny.

Evil Knight
28-08-2008, 18:16
@up
Ale on nic nie sciągał
Czarny Lucyfer 3.0 podał link strony gdzie znajdowało sie zawirusowane foto jak ubija glacka. co do tematu to wiedzialem ze bedzie vir i nie wchodzilem xD

old Don Mateo
28-08-2008, 18:18
hmmm ale mogłeś przez skanowac to 2 linkami co podał \/krojoł ale wiesz teraz to i tylko możesz pisac do modków na priv żeby go zbanowali

@Do wszystkich co mówią, że Guildmage jakiegoś wirusa tam wsadził.
Znam go z rl i moge was zapewnić, że żadnego wirusa w ten link nie wsadził. Nie macie żadnej pewności a go obrażacie.

@up
Gdyby zakładał to konto tylko po to żeby zamieścić link z wirusem to czemu nie zrobił tego z konta ,,Guildmage"?
żeby nie dostac bana i nie broń swojego kolegi bo i tak wszyscy wiemy że wirus tam był

Nazwa użytkownika
28-08-2008, 18:28
Ale Wy nie rozumiecie ze on nic nie sciagal... Tylko jak powiedzieli inni , forumowicz o nicku "Czarny Lucyfer 3.0" podal link do fotki z zavirusowanym zdjeciem co jest bardzo karalne. Oby spotkala go jakas kara. :)

#all up
Do all up ktorzy nie wiedza czym to grozi zachecam do poczytania tego. http://prawo.panoramainternetu.pl/article.html?catid=%7C2%7C1%7C2%7C1%7C1%7C&id_a_1=423891&pos=11

#Do modków
Jezeli myslicie ze jest to reklamowanie innej strony to dajcie mi warna mam to w dupie. ;D

#^Crayon
Myslisz ze jestes smieszny? Jak dla Ciebie twoja dupa to twarz to nie znaczy ze inni tez tak maja elo.

#^Crayon
Dobra nie bede sie znizal do twojego poziomu wyzywajac sie nawzajem.

Viki
28-08-2008, 18:48
Haha mialam to samo:D Tapeta mi sie sama zmieniala... jak tylko wlaczylam komputer skanowalo i znalazlo 2000+ wirusow;D internet wolniej chodzil:p
Ale format pomogl:| Nie potrzeba mi bylo zadnego informatyka xD

Ale to nie byl zaden keyloger;/ Ch** wie co to bylo:D

Pwnt
28-08-2008, 21:05
Weź utnij sobie tą głowę bo masz dwie dupy. Na cholerę powtarzasz coś co napisali inni ?

Stul pysk, sam masz dupę zamiast twarzy a oceniasz innych udając mądrzejszego niż ustawa przewiduje.

Właśnie najśmieszniejsze w tym jest to pustaku, że nie ściągałem zdjęcia - wystarczyło tylko otworzyć link.

Haha mialam to samo:D Tapeta mi sie sama zmieniala... jak tylko wlaczylam komputer skanowalo i znalazlo 2000+ wirusow;D internet wolniej chodzil:p
Ale format pomogl:| Nie potrzeba mi bylo zadnego informatyka xD

Ale to nie byl zaden keyloger;/ Ch** wie co to bylo:D

Na szczęście u mnie nie był potrzebny format ale chłop męczył się z moim komputerem od 13 do tej godziny ;| troszkę skasował za to hajsu i poszedł.

Ale Wy nie rozumiecie ze on nic nie sciagal... Tylko jak powiedzieli inni , forumowicz o nicku "Czarny Lucyfer 3.0" podal link do fotki z zavirusowanym zdjeciem co jest bardzo karalne. Oby spotkala go jakas kara. :)

#all up
Do all up ktorzy nie wiedza czym to grozi zachecam do poczytania tego. http://prawo.panoramainternetu.pl/article.html?catid=%7C2%7C1%7C2%7C1%7C1%7C&id_a_1=423891&pos=11

#Do modków
Jezeli myslicie ze jest to reklamowanie innej strony to dajcie mi warna mam to w dupie. ;D

#^Crayon
Myslisz ze jestes smieszny? Jak dla Ciebie twoja dupa to twarz to nie znaczy ze inni tez tak maja elo.

O,o widzę, że jest jakaś osoba, która myśli.

#Edit - down
Ogólnie jestem cały 'zajebisty', nigdy nic pod publikę nie piszę, znasz mnie lepiej niż ja siebie ? zawsze tak piszę na tym zyebanym forum.

Crayon
28-08-2008, 21:12
@Up
To ja widocznie mam za mały mózg, żeby zauważyć to co robisz. Jeśli to forum jest 'zajebane' to po kiego tu siedzisz i tłuczesz beznadziejne posty ?
Czarne jest białe a białe czarne prawda ?

Stul pysk, sam masz dupę zamiast twarzy a oceniasz innych udając mądrzejszego niż ustawa przewiduje.

Właśnie najśmieszniejsze w tym jest to pustaku, że nie ściągałem zdjęcia - wystarczyło tylko otworzyć link.

Rly ? To ty masz zajebiste czity w komputerze, że po otwarciu foty łapiesz wirusy : d

Btw. kto tu udaje. Od twojego pierwszego posta widzę jak pieprzysz głupoty, pisząc wszystko pod publikę. To nie mi zbanowali konto tylko tobie : <

@Edit
Nazwa użytkownika myśli ? Boże kuźwa on tylko powtórzył to co Evil Knight napisał. Równie dobrze mógł tylko zacytować Jego posta i nawalić <znakiznakiznaki> ew. "Dokładnie tak" i dopiero <znakiznakiznakiznaki>

Viki
28-08-2008, 21:30
Na szczęście u mnie nie był potrzebny format ale chłop męczył się z moim komputerem od 13 do tej godziny ;| troszkę skasował za to hajsu i poszedł./

Mi to zajelo max 1.5h :D Moze gdybym byla jakims infromatykiem to tez bym to skasowala ale ze nie umialam to zrobilam formata:p
i za darmo! xd Ha! xD
Wkurzalo mnie to ze mi sie tapeta zmieniala sama -.-

Guildmage
28-08-2008, 21:31
No czy ty jesteś normalny?.. nie wrzuciłem żadnego wirusa na forum bo nie znam sie na tym, jezeli cos sie komus stalo to nie jest moja wina ponieważ nic tam nie wrzucalem. PROSTE pozdro.

Ales Thon
28-08-2008, 21:39
Pwnt, serdeczne spierdalaj i odpierdol się od Crayona plz? Znając życie brak anty wirusa robi swoje, chociaż ja wszedłem w to zdjęcie, obejrzałem i mam kompa czystego. Więc nie pierdol farmazonów i wyjdź.

#topic
Format blz? Mój kuzyn miał coś podobnego.

Patrol32111
28-08-2008, 22:22
Kara dla tego chooja bo on myśli koks wsadził wyrusy i się męczcie :P

---------------------------------------

-.- a do krajona

myślisz że boosssu jesteś bo robisz se z all jaja i poniżasz ich w zabawny sposób ? spier**** serdecznie chooju bo zbanowali mu widocznie bo walczył o słowo ludu a ty jak zwykle poszedłeś i lizałeś pupcie modką byle by cie nie zbanowali skoro już nie grasz na apo do dasz nam spokój pokemonie na wieki wieków "Enter :P"

Domerus
28-08-2008, 22:22
K.... cwaniaczki przed komputerem...Pwnt i Nazwa Użytkownika dobrze prawią, a dzieciarnia już na nich skacze... Crayon and Ales Thon wypad z forum bezmózgi, zamiast coś mu pomóc doradzić to tylko błaznujecie i pokazujecie swój "jakże wysoki" poziom inteligencji wahający się w przedziałe 50-60 IQ. Zdjęcia nie trzeba było ściągać, wystarczyło kliknąć w link, mnie na szczęście w porę zaalarmował Nod. Co do Guildmage to kawał sukinsyna, założył specjalnie konto Czarny Lucufer 3.0 żeby napisać akurat tego 1 posta i zamieścić link z wirusem.
Teraz się gnój wypiera....ciekaw jestem czemu tego tematu nie założył ze swojego konta "Guildmage", co bałeś się utraty konta i reputacji? Szkoda mi takich ludzi, teraz gra wariata a dobrze wie co zrobił. Wszyscy potrafią hostować sreeny na znanych stronach typu "imageshack" czy "tinypic". Pozdro

Chir
28-08-2008, 22:32
@Do wszystkich co mówią, że Guildmage jakiegoś wirusa tam wsadził.
Znam go z rl i moge was zapewnić, że żadnego wirusa w ten link nie wsadził. Nie macie żadnej pewności a go obrażacie.

@up
Gdyby zakładał to konto tylko po to żeby zamieścić link z wirusem to czemu nie zrobił tego z konta ,,Guildmage"?

@down
A może to z tamtą stroną coś nie tak? A i żadnej niezapomnianej podróży nie przezyje bo ja akurat z tym nic wspólnego nie mam.

@edit

Miałem na myśli Lucyfera, ale po tym edycie zrozumiałem, że jesteś Czarnym Luckiem, albo miałeś coś wspólnego z tym.

lol.pl Niby czemu miałbym być Czarnym Lucyferem? Jedyne co mam z nim wspólnego to to, że kiedyś nim grałem (w październiku 2007 sprzedałem chara) i to, że obecnego ownera znam z rl.

Kamil1995
28-08-2008, 22:38
@Up

Ta a może wirus spadł z księżyca i całkiem przypadkiem kilkadziesiąt osób złapało tego samego virusa ;o Omal co i też bym miał virusa. Wirus aktywuje się jak powiększymy/zmniejszymi rozmiar wtedy pobiera się ten profesjonalny antivirus 08 który wykrywa 27174818 wirusów na kompie -,-. Tera się boi Pi**a Lucyfer, że pujdzie do sądy z czymś takim. Pwnt ma prawo do posądzenia cię w sądzie więc przeżyjesz niezapomnianą podróz po sądzie...

Oxidosis!
28-08-2008, 22:48
I bardzo dobrze! Idz do sądu, aby miał kare. Ten Czarny Lucyfer to internetowy napinacz, żal wyzywa tylko każdego i cwaniaczy a jest nikim. No life, chce się zemścić że powiedziałem kilka słów na niego w tibi, bo ma wyższy lvl i się dowartościowuje. Szczerze mówiąc wątpie aby on mówił prawdę, no bo dał fote i wirus? Musiał coś tam wpakować, chyba że ma nie farta albo zjebanego kompa że każde zdjęcie które da to wirusy xddd Ale myśle że wjebał wirusa więc najlepiej aby stąd poszedł.

Idz do sądu, dziecko będzie miało kłopoty. Pozdro :P

Kamil1995
28-08-2008, 22:59
@down
A może to z tamtą stroną coś nie tak? A i żadnej niezapomnianej podróży nie przezyje bo ja akurat z tym nic wspólnego nie mam.

Miałem na myśli Lucyfera, ale po tym edycie zrozumiałem, że jesteś Czarnym Luckiem, albo miałeś coś wspólnego z tym virem. W każdym razie Autor tych virusów na 99,9 % będzie w sądzie o ile nwnt poda go do sądu, ale po tym co napisał to nie mam wątpliwości zmieniam na 100 % ;p.

Brain
28-08-2008, 23:31

Nie koniecznie... Na stronce był cookie (exploit). Wysyła automatycznie virusa. Nawet nie wiesz gdzie on jest, ale i tak jest na Twoim kompie.

@Topic
Wystarczyło formata zrobić... A on za to może dostać zawiasy...