Zaloguj się

View Full Version : Zapytanie do gmów.

Turbo0
29-08-2008, 23:04
Witam. Chciałbym dzisiaj prosić gmów o mała przysługę. Czy moglibyście mi podać jakie jeszcze postacie ma Srubex Knight , poniewaz zostalem przez tego pana okradziony i wyslal gdzie kase i dal reloga , chcialbym sie dowiedziec jakiego ma chara drugiego i sam wymierzyc sprawiedliwosc. Dziekuje

old Don Mateo
29-08-2008, 23:14
zrób nowe konto i skorzystaj z klawiszy ctrl + r i najlepiej żeby Mortiis odpowiedział na raport bo on jedynie chyba ma dostęp do danych

@edit

A co jezeli gm mi odpisze za kilka godzin ?

wiesz GM to też człowiek po prostu musisz czekać aż odpisze no ewentualnie się może zdarzyć że nie odpiszą bo może nie są na serwie w obecnej chwili to musisz spróbować jutro o innej godzinie :D

Turbo0
29-08-2008, 23:15
zrób nowe konto i skorzystaj z klawiszy ctrl + r i najlepiej żeby Mortiis odpowiedział na raport bo on jedynie chyba ma dostęp do danych
Mam nowe konto i dam ctrl + r i co mam wpisac w tym okienku

Webster
29-08-2008, 23:19
"Witam, chciałem dowiedzieć się jakie postacie ma XXX. Z góry dziękuje.
Kapiszi ?

Turbo0
29-08-2008, 23:26
Wielkie dzieki . I jak dostane odpowiedz. ??

Cryer
29-08-2008, 23:34
Wielkie dzieki . I jak dostane odpowiedz. ??

Jak napiszesz to sie nie wylogywowywuj... i nie zamykaj okienka. W tym okienku GM ci powinien odpisać.

Turbo0
29-08-2008, 23:47
Jak napiszesz to sie nie wylogywowywuj... i nie zamykaj okienka. W tym okienku GM ci powinien odpisać.

Cryer
30-08-2008, 00:31

To ci odpisze. Ale musisz cały czas być wgrze. Ale jak ci nie odpisze w mniej niż godzine to sobie daj pokój i kiedy indziej spróbuj...

A osobiście to bym ci polecał napisać do Tygrysa PW na forum żeby napisał na twój numer GG (podaj mu go) i czekaj aż ci odpisze. Albo poprostu napisz do Tygrysa PW w czym twój prolem i ci odpisze.

Czemu do Tygrysa a nie Mortiisa?

Bo do Mortiisa nie idzie pisać PW.

Leon Rookslayers
30-08-2008, 01:33
a czy w ogole takie dane mozna udostepniac ;> ?? wydaje mi sie ze nie ale jesli tak to napisz do Tygrysa on jako 1 Ci odpowie z all GMow xD

Busst
30-08-2008, 10:40
a czy w ogole takie dane mozna udostepniac ;> ?? wydaje mi sie ze nie ale jesli tak to napisz do Tygrysa on jako 1 Ci odpowie z all GMow xD

Też mi się wydaje, że ani Mortiis, ani Tygrys nie odpowie Mu na to pytanie.

"Witam, chciałem dowiedzieć się jakie postacie ma XXX. Z góry dziękuje.
Kapiszi ?

Lepiej będzie, gdy doda do tego, dlaczego potrzebuje takich informacji.
Czyli:
"Witam, chciałem dowiedzieć się jakie postacie ma XXX, ponieważ zostałem przez niego okradziony. Z góry dziękuje.