View Full Version : Hardcore SS rózne miejsca =] !~!
Malffoy Kozak ma bana za boty.
Mowie 2 i ostatni raz kupilem chara ale na 432 lvl
Pojebani ludzie jestescie i tyle..
BerafitoCieZbijeZaWarna
30-08-2008, 00:33
hahahahahahahAHHAHA
Eeeee... ty synek wiesz, co znaczy slowo hardcore ;d ?
OddajViseka:/
30-08-2008, 00:44
Zuapaueś hardkora?
Na jednym queen możesz paść, uciekaj w pz;o
Hahaha smieszny jestes koles haha Udowodniles jakim naabem jestes, badz allegro kid :)
Pasc na wiesiu na tym lvl?;> Nie potrafisz sie nawet ustawic dobrze;]
A jaki to hardcore w city, skoro nikogo nie lejesz, bo jestes zbyt wielka cipka :)
Idź i kupuj k cc na allegro -.-;]
Mi sie tam podobaja ss. Hardcour to dla kazdego inne znaczenie dla niektórych to bedzie np. jak bije na 100 lvl'u 3 giant serpenty.
Pozdro Karmazyn
Maffer szmato chodz solo jak taki mocny.. Myslisz ze dlaczego padlem na wise?
Chcialem wlasne tego ss zrobic
Chara mam od 432 lvl wtedy nie bylo takiego czegos jak "allegro kid" jakis debil to wymysil i teraz all chodza i allegro kid idz kup kcc na allegro.
I sie odemnie odpierdol.
Master Fish
30-08-2008, 14:58
Poziom: 1139
Lol? i jeden queen to Hardcore odejdź z podkarpackiego takich noobów tutaj za dużo !:/
Allegro RoX =**
Maffer szmato chodz solo jak taki mocny.. Myslisz ze dlaczego padlem na wise?
Chcialem wlasne tego ss zrobic
Chara mam od 432 lvl wtedy nie bylo takiego czegos jak "allegro kid" jakis debil to wymysil i teraz all chodza i allegro kid idz kup kcc na allegro.
I sie odemnie odpierdol.
Prawda w oczy kole :( no niestety jestes allegro kidem i tyle i jeszcze nie wiesz co to hardcore.... 1 queen i podnieca sie, 1 wise go ubil to juz zwalil konia zal.pl w city ja tam nic nie widze, powinni zmienic nazwe tematu na "Nudne Życie Mojego Świeżo Kupionego Chara Za Rl Kase"
Hogart 3.0
30-08-2008, 15:03
Dokładnie synek, ale dojebałeś Hardcore...
Kaczor21
30-08-2008, 15:04
Hahaha smieszny jestes koles haha Udowodniles jakim naabem jestes, badz allegro kid :)
Pasc na wiesiu na tym lvl?;> Nie potrafisz sie nawet ustawic dobrze;]
A jaki to hardcore w city, skoro nikogo nie lejesz, bo jestes zbyt wielka cipka :)
Idź i kupuj k cc na allegro -.-;]
Ekhm.. nie widzisz że na tym wieśku miał laga..
Lewy górny róg , powinna być ikonka Tibii a co , nie ma tzn. załapał laga
Ja tak myślę..
Malffoy Kozak ma bana za boty.
Mowie 2 i ostatni raz kupilem chara ale na 432 lvl
Pojebani ludzie jestescie i tyle..
I co z tego ze mam bana za boty? to przestepstwo? przynajmniej nie kupuje charów na allegro... i to 1 moj ban za boty w ciagu roku grania alberciorem i malffoyem... a ty synek idz kupic chara bedziesz licytowal Magnusa Kaktusa z Dark Bartkiem? bo Dark to allegro kid nr. 1
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.