View Full Version : Jak pomóc APO?
Jak zauważyliście od dłuższego czasu są złe opinie na temat APO.
Nie jestem żadnym modkiem albo administratorem.
Ale jak kur*** nie powiedzieć
DZIECI APO NAM SIĘ ROZPIERDA**!!
Warna dostane ale jak to niemcy mówią EGAL!!!!!!
Od dłuższego czasu na serwerze armi i na forum zaczynają się pojawiać virusy, mam na myśli dzieci Internetu. Zaczynają zaśmiecać, spamować, umieszczać linki z wirusem lub nie na temat wogle, reklamami związanymi z innymi serwerami lub grami. :mad::mad::mad:
Mortis jest zapewne pełno letni i nie ma za bardzo czasu i ma także swoje życie osobiste. Tygrys z pozoru miły i aktywny ale też ma swoje lata i nie ma zabardzo czasu na serwerze.
Chce zatem powiedzieć żeby wzmocnić APO team, ludzie w grze i na forum się muszą zmienić! APO dla niektórych to jest unikatowy orginalny server tibi. Nie którzy uważają że APO jest leprze od REALA!
Ale powiedzcie czemu go niszczycie zarazem.
Podam przykład, idzie 15 lvl chodzi po depo i próbuje od kogoś wyłudzić jakieś itemki. Jeśli mu się nie uda to się denerwuje jak potencjalny noob i zaczyna spamować, robić crashe servera lub reklamować swój o podobnej mapie server.
Hight lvl, nie obrażajcie się ale to jest prawda, 1/2 APO hight lvli została sprzedana. I co robią tylko opinie sobie niszczą, choć mam mały lvl to nigdy bym nie chciał by ktoś kolwiek na moim nicku grał, to jest coś co należy do mnie i nie jest warte złamanego grosza, nawet gdy jest to postać z 100000 k cc.
Podchodzę do hight lvl by pogadać bo nudno, albo stoi i milczy lub mówi spadaj. Lub taki koleś 700+ lvl oszukuje sprzedażą domku dla low lvl i myśli że jest fajny bo małe lvle oszukuje. Wiecie co sprzeciwiłem się i zabił mnie już 5 raz? Dlaczego bo raport do GM nie dochodzi. DLACZEGO!!!!!!!!
Bo go ***** niema!!
APO potrzebuje nowych w większą dyscypliną i energią do APO administratorów i Modków. Morti i tygrys są super i wogle, bo bardzo dużo już zrobili dla sewera, nie patrząc na to to bez nich serwer by nie istniał!
Jednym zdaniem, Morti i tygrys na EMERYTURE!!!!!!
Myślę że tu nie tylko modkowie się powini wypowiedzieć ale także Admini.
Coś dodać nic ująć, jakieś pomysły, bo mnie głowa boli już od pisania!
Nie używaj czerwonego koloru w swoich postach, kolor zmieniam. Upomnienie słowne//Laluś
Zmienić?? ONI zmienić?? Wątpie. Gracze i userzy forum (niektóze ) sie nie mogą zmienić. Jak to mówią: JEdno życie jeden cel jesteś nobem rzal pe el. Mortiis bym mógł załatać dziury w ekipie. Mówie to o zrekrutowaniu GMów i tutorów bardziej poważniejszych i inteligentniejszych niż Sieka bądź Adios. Moderatorzy nam z forum uciekają! Moderatorzy też by mogli nowi poprzybywać. Znam wypowiedź admina: Kiedyś to zrealizujemy. Kiedyś tzn kiedy? Rok, dwa? Niektóre z obietnic adminów są puste. Oni tak mówią żeby nas przymknąć, ot co.
czy to miało być "dzieci , APO nam *********** " czy wszystko razem ?
bo znając średnią wieku na tym forum myśle ,że sam jesteś dzieckiem .
Btw. Jak pomożesz APO ?
mam dobrą odpowiedz ....
-srak ...
nie pomożesz APO możesz pomóc tylko Mortiisowi kupując pacca i nie spamować mu mailami typu "Pacc nie doszedł" .
Nie zajrzałem ,na te forum przez miesiąc myśląc w głębi serca ,że już po APO i ,że wszystkich graczy trafił piorón . No , ale będę dobrej myśli :)
Może rzeczywiście kiedyś jebnie takiego Neko piorón w czache .
Heh powiem krótko..... cofnijcie APO o 3 latai bedzie dobrze :)
Zrobcie jakis test na inteligencje... XD haha xD (wynik pozytywny... = zostaje negatywny ... ban ... na ip ;d) mozecie tez zrobic delete charow .. ooo taak ;> ;] nic wiecej nie da sie zrobic nooby pozostana noobami :)
Nema Lypy*
31-08-2008, 03:08
Heh powiem krótko..... cofnijcie APO o 3 latai bedzie dobrze :)
Popieram jak najbardziej w 100% :D
\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_
Atticus III
31-08-2008, 09:59
Z tym serverem nie ma co robic bo tutaj grali, graja, beda grax nooby...
jednym słowem NoobOTS
Jedynym ratunkiem dla APO jest postawienie nowego serwera na kliencie 8.0+.
Dziękuję za uwagę ^^
Sorc King
31-08-2008, 10:19
Nie no pewne słowa mnie rozśmieszyły. "Mortiis i Tygrys na emeryture" <LOL>
Myślisz, że znajdziesz lepszych niż oni? Mortiis prowadzi serwa dla kasy i pewnie nie odda go komuś...... . Nie rozumie tu jednego. W regulaminie czytelnie pisze, że sprzedawanie harów jest zabronione, a z tego co widać każdy wie ze 3/4h lvli to 999 ownerzy. Gdyby nie było sprzedawania harów nie było by tylu h lvli na serwie a więc gra była by przyjemniejsza. Nowej ekipy nie można zmienić w całości, muszą pozostać osoby doświadczone, mogące czasem coś podpowiedzieć innym. Dodanie nowych nie jest takie proste, trzeba sprawdzić ich, nie może być tak ze po tygodniu har pojawi się na allegro albo nagle 3/4 apo ma po 100kcc. Zaznaczyłem tak, lecz ten pomyśł trzeba jeszcze dopracować.
Nie no pewne słowa mnie rozśmieszyły. "Mortiis i Tygrys na emeryture" <LOL>
Myślisz, że znajdziesz lepszych niż oni? Mortiis prowadzi serwa dla kasy i pewnie nie odda go komuś...... . Nie rozumie tu jednego. W regulaminie czytelnie pisze, że sprzedawanie harów jest zabronione, a z tego co widać każdy wie ze 3/4h lvli to 999 ownerzy. Gdyby nie było sprzedawania harów nie było by tylu h lvli na serwie a więc gra była by przyjemniejsza. Nowej ekipy nie można zmienić w całości, muszą pozostać osoby doświadczone, mogące czasem coś podpowiedzieć innym. Dodanie nowych nie jest takie proste, trzeba sprawdzić ich, nie może być tak ze po tygodniu har pojawi się na allegro albo nagle 3/4 apo ma po 100kcc. Zaznaczyłem tak, lecz ten pomyśł trzeba jeszcze dopracować.
Przecież ile razy na allegro są chary wystawione razem z nickiem, czy tak trudno żeby chociaż jeden to pilnował i dawał deleted takiemu?
Mam 17 lat? Jakieś pytania @5 up?
No w tym jest troche prawdy, ale z tym żeby Mortiis i Tygrys poszli na emeryture?? Przesadziłeś... Oni stworzyli ten server i dbaja o niego a teraz chcesz aby to komus oddali... Ja myślę, że oni na OTSie są teraz żadko, bo trwają przygotowania do apo 8.xx, wiem coś o tym ze sprawdzonych źródeł, ale nie powiem nic o tym... APO się nie rozpada! No może z tym, że jest za mało GM/tutorków to prawda :< Ale mi sie wydaje, że narazie oni nie maja na to czasu, bo sa zajeci... Jak powstanie APO 8.+ mam nadzieje i nie tylko ja, że to sie zmieni, a to sie napewno zmieni!!
@Essay
Po co mam lizać dupe jak tutaj nie gram? -.-
No widocznie wiem... Dostawaj se tych twoich ataków... Margoth i tak ma lepsze ^^
btw.
nie pisze sie "rofla" -.^
APO 8.0+ powstaje ponad rok ^^ Od roku słyszę też, że prace trwają - piszą to zarówno userzy jak i administracja...
Co do sprzedawania postaci to zabronione jest ogłaszanie sprzedaży/wymiany konta w grze jak i na forum, a więc nie sama sprzedaż.
Przecież ile razy na allegro są chary wystawione razem z nickiem, czy tak trudno żeby chociaż jeden to pilnował i dawał deleted takiemu? - 1
Mam 17 lat? Jakieś pytania @5 up? - 2
1. Wystawiam postać na allegro z nickiem - Neko Knight, kolo ma bana, ja się cieszę. Rozumiesz?
2. Tak, na chooy w tym wieku robisz pare znaków int. i emotek na raz? Myślałem, że pokemonem jest się jak ma się 12 lat. :d
No w tym jest troche prawdy, ale z tym żeby Mortiis i Tygrys poszli na emeryture?? Przesadziłeś... Oni stworzyli ten server i dbaja o niego a teraz chcesz aby to komus oddali... Ja myślę, że oni na OTSie są teraz żadko, bo trwają przygotowania do apo 8.xx, wiem coś o tym ze sprawdzonych źródeł, ale nie powiem nic o tym... APO się nie rozpada! No może z tym, że jest za mało GM/tutorków to prawda :< Ale mi sie wydaje, że narazie oni nie maja na to czasu, bo sa zajeci... Jak powstanie APO 8.+ mam nadzieje i nie tylko ja, że to sie zmieni, a to sie napewno zmieni!!
Czytając wyróżnione fragmenty dostawałem ataku rofla...
A tak nawiasem, widać, że liżesz dupe.
APO 8.0+ powstaje ponad rok ^^ Od roku słyszę też, że prace trwają - piszą to zarówno userzy jak i administracja...
Poprawka, słyszysz, że prace trwają już od 1,5 roku. Serw miał być na pewno:
-na początek wakacji 07'
-na 1 września 07'
-na nowy rok 08'
-na ferie 08'
Dalej nie pamiętam
@topic
Mortiis kładzie lache na serwer, pogódźcie się z tym. Kiedyś było 550 graczy (taki limit) od 12 do 22:30 i jeszcze po 200 w kolejce, a teraz? :P
Żal mi, już dawno miało być APO 8.0. Nie widać pracy na tym serwerze a zamiast zajmować sie nowym APO to gm'owie wolą podawać jakieś skromne updaty i są zadowoleni. Rok temu fajnie sie tu grało, apo schodzi na piesy ;]
~Johny Knoxville~
31-08-2008, 13:17
Jak zauważyliście od dłuższego czasu są złe opinie na temat APO.
Nie jestem żadnym modkiem albo administratorem.
Ale jak kur*** nie powiedzieć
Warna dostane ale jak to niemcy mówią EGAL!!!!!!
Od dłuższego czasu na serwerze armi i na forum zaczynają się pojawiać virusy, mam na myśli dzieci Internetu. Zaczynają zaśmiecać, spamować, umieszczać linki z wirusem lub nie na temat wogle, reklamami związanymi z innymi serwerami lub grami. :mad::mad::mad:
Mortis jest zapewne pełno letni i nie ma za bardzo czasu i ma także swoje życie osobiste. Tygrys z pozoru miły i aktywny ale też ma swoje lata i nie ma zabardzo czasu na serwerze.
Chce zatem powiedzieć żeby wzmocnić APO team, ludzie w grze i na forum się muszą zmienić! APO dla niektórych to jest unikatowy orginalny server tibi. Nie którzy uważają że APO jest leprze od REALA!
Ale powiedzcie czemu go niszczycie zarazem.
Podam przykład, idzie 15 lvl chodzi po depo i próbuje od kogoś wyłudzić jakieś itemki. Jeśli mu się nie uda to się denerwuje jak potencjalny noob i zaczyna spamować, robić crashe servera lub reklamować swój o podobnej mapie server.
Hight lvl, nie obrażajcie się ale to jest prawda, 1/2 APO hight lvli została sprzedana. I co robią tylko opinie sobie niszczą, choć mam mały lvl to nigdy bym nie chciał by ktoś kolwiek na moim nicku grał, to jest coś co należy do mnie i nie jest warte złamanego grosza, nawet gdy jest to postać z 100000 k cc.
Podchodzę do hight lvl by pogadać bo nudno, albo stoi i milczy lub mówi spadaj. Lub taki koleś 700+ lvl oszukuje sprzedażą domku dla low lvl i myśli że jest fajny bo małe lvle oszukuje. Wiecie co sprzeciwiłem się i zabił mnie już 5 raz? Dlaczego bo raport do GM nie dochodzi. DLACZEGO!!!!!!!!
Bo go ***** niema!!
APO potrzebuje nowych w większą dyscypliną i energią do APO administratorów i Modków. Morti i tygrys są super i wogle, bo bardzo dużo już zrobili dla sewera, nie patrząc na to to bez nich serwer by nie istniał!
Jednym zdaniem, Morti i tygrys na EMERYTURE!!!!!!
Myślę że tu nie tylko modkowie się powini wypowiedzieć ale także Admini.
Coś dodać nic ująć, jakieś pomysły, bo mnie głowa boli już od pisania!
Nie używaj czerwonego koloru w swoich postach, kolor zmieniam. Upomnienie słowne//Laluś
Pare uwag, co do tekstu.
Po 1. Naucz się pisać.
Po 2. Apo żyje swoim zyciem, a Ty sie od tego odpier****.
Po 3. Jeżeli ci się coś nie podoba, to wyjdź i nie wracaj.
Po 4. Moderatorzy, z tego co wiem, robią serw 8.XX
Dobra, twoja wypowiedź jest czysto 'noobowska'.
Mały lvl który potrzbuje RL Zycia.
Wyjdź i nie wracaj <33.
Dawidsoni
31-08-2008, 14:34
Chcemy pomóc, ale jak? Jest tyle noobuw na APO, że to jest mało możliwe.
Latino Najt
31-08-2008, 15:16
^^
Co do up:P
"noobuw"? :P
To kim ty jestes, ze piszesz przez "u" :P
Nie wiem dyslekcja? ;>
Ale edytuj plax :)
damianpia
31-08-2008, 16:22
I to jest niby wina hosterów ?
Chcieć, to sobie możesz, lizaka od mamy
To jest raczej normalka na dodatek, nie rozumiem teg "idzie 15 lvl, chodzi po depo".[/quote]
Czyli co, mamy karmić trolle i dawać im rzeczy, żeby tego nie robiły ? Fakt faktem, przydałoby się, jak na innych otsach, że o każdej porze dnia w zasadzie tutor online, ale to co napisałeś powyżej, jest kompletnym non-sensem.
Bo go ***** niema!!
A gówno Cie za przeproszeniem obchodzi, co ktoś zrobi ze swoją postacią ? Nie ma czasu, może wyjeżdża, może poszedł do pracy // na studia, a aktualnie potrzebuje pieniędzy na coś ważniejszego niż głupia Tibia, to sprzedaje postać, jesteś jeszcze za mały i głupi, żeby zrozumieć co to znaczy jak Ci kasy zabarknie w życiu, tak pozatym, wypierdalaj do szkoły, bo nadal nie wiem co to jest HIGHT! Wpizdu błędów, zero składni, na drugi raz, napisz wszystko w Wordzie a potem zamieszczaj, aha, no i nie rozumiem co miałeś na myśli tym że sobie opinie psują, bo sprzedali postać, weź przestań...
Ty masz 17 lat? No weź z siebie idioty nie rób, albo kłamiesz, albo jesteś niezłym niedorozwojem.
No i jeszcze jedno, znajdź mi prosze OTSa na którym nie znajdziesz noobów! To nie jest gra dla dojrzałych 20-30 letnich osób, gdzie znajdziesz kulture, tutaj grają same 10-12 letnie dzieciaki, imo do założenia konta powinno się wysyłać skan dowodu osobistego, albo coś w tym rodzaju :/
Dostac pomocna reke i przyjac ja to dla ekipy A. jest z byt trudne wiec nie pomozesz im!
ja mam w dupie czy dostane bana czy warna ale pisze
APO NAM SIĘ ROZPIERDA**!!
popieram chodza w depo stoje przed guild masterem przychodzi 16 lvl i mowi daj eq albo masz chunta +.+
przez nooby apo traci swoj caly urok
jebac noobow
Popieram jak najbardziej w 100% :D
\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_
No i po h** ci był ten post? Wypowiedz się na temat imbecylu.
@topic
No ale jak tu pomóc apo? Co, że upomne gracza, że źle robi to zaraz rodziców wyzywa itp, itd, a zresztą wiele osób zobaczyło jak to jest.
1. Ale ja wam dobrze radze i posłuchajcie wujka Adzika, - NIE WKUR******* MORTIISA. Mortiis to nasz szef i trza go szanować.
Noobów jest wiele, ale proszę, nie spamujcie bałwany na 4um, że jeden drugiemu źle robi, jeśli was to nie dotyczy. Jakby któregoś to bolało to by napisał, a tu nie - wy musicie posta nabić.
2. Może ignorujmy, za przeproszeniem tych de**li, to im się wkońcu znudzi.
Po trzecie to po jakiego hu** płaczecie, że ten kupił chara a tamten nie? Wygląda na to, że zazdrościcie? Bo was nie stać? Ku*** kupił i co wam do tego? Zaspamujecie na 4um, że nie umie grać od 0? - ohh... uważajcie bo go to zaboli. Gdybym ja kupił postać - czego nie zrobie, za przeproszeniem srał bym na tych co o mnie źle mówią.
Może jeszcze coś dopisze, bo jest jeszcze wiele do pisania.
Wiecie co w sumie to fajne macie podejście co nie którzy. I co do kilku panów bo widziałem jakieś problemy mam z pisownią, to tylko to że mieszkam za granicą i nie mam polskiego wroda tylko niemieckiego. I co do wypowiedzi Johna to ZALLLLL! Kto ma iść i nie wracać, to ty pajacu z 700 lvlem piszesz nie na temat.
damianpia
01-09-2008, 07:50
@up
Kiedy przejdziesz na najeżdżanie na nasze matki ?
Nie pierdol, że nie masz polskiego, bo chyba "idzie 15 lvl chodzi po depo" nie jest normalne ? No chyba że u Ciebie za granicą się tak mówi to luz ...
Djkrystus
01-09-2008, 15:11
Można by zrobić takich "ukrytych" GM. Chodzi mi o to, żeby na liscie zbanowanych nie pisało np. Tygrys >> Gracz was banished.... tylko xxx żeby nikt im nie zawracał z jednej strony głowy a zdrugiej też do dupy bo gdyby ktos jednak dał niesłusznego bana to nie ma jak sprawdzić kto, choć jest opcja, zeby to widzieli tylko Mortis i Tygrys(kto banował). Każdy z tych ukrytych GM'ów byłby od czegos innego: jeden od nicków, drugi spamu, trzeci boty, czwarty odpowiadanie na raporty itp. itd. Tylko nie piszcie komentów typu: "Chyba Cie ****** , spie*** z takimi idiotycznymi pomysłami, albo napiszcie chociaz czemu tak uwazacie.
Edit: Nie chodzi aż tak o boty, tylko o tych co siedzą w depo i spamują jakimiś debilnymi tekstami, najpierw dać ostrzeżenie a potem, jak nie pomoże to bana na zawsze przypierdolić, może to pomoże(jak jakis wiekszy lvl to moze nie na zawsze ale np. na miesiąc bo jednak się troche nad postacią narobił, choć może kupił w znanym wszystkim servisie aukcyjnym).
damianpia
02-09-2008, 08:42
Hmm bardzo ciekawy pomysł ;). Aczkolwiek wszystko to wymaga pracy, bawienia sie w skrypty itp. A Mortiis nie ma czasu :P
old Don Mateo
02-09-2008, 12:41
Chcesz pomóc APO ?? zrób jakoś propozycje i do tego tam daj mapę bo inaczej to nie da rady może po tym zostaniesz wybrany na tutara i odwalaj robotę wraz z innymi tutarami/Gmami/Godem chodź APO teraz nie da się zmienić bo jak wiemy jest wiele botów i allegro kids oczywiście nie zapominajmy o noobach którzy stanowią 80% na APO
P.S:wątpię czy ty byś dał komuś to co ty stworzyłeś i masz niezły zarobek.
@topic
Ludzie, wy tylko potraficie krytykować Mortiisa i innych GMów. Zauważcie, że oni też mają swoje prywatne życie czopy. Bo wy, 10 letnie czopy to myślicie tylko o tym jak to zrobić, żeby wam było lepiej. Takie z was mistrze? To postawcie server, zdolny do utrzymania 600 osób bez lagów, to zobaczymy. Mało tego, przyciągnijcie graczy, utrzymajcie ten server przez kilka lat. No zróbcie tak... Przecież wy wszystko wiecie, wszystko umiecie. Mortiis zapewne tak jak i reszta GMów są dorośli. Chyba dla normalnych ludzi są żeczy ważniejsze od tibii, takie jak np. studia, czy to jak sobie ułożyć życie czyli np. dziewczyna czy jak kto woli. Chyba Mortiis do starości nie będzie żył z samego APO, nie myśleliście? A zobacz, APO chodzi od kilku lat. Nie od tygodnia. Popatrzcie ile Mortiis i Tygrys włożyli w ten OTS pracy. Myślicie, że taką mape robi się w godzine? Na to trzeba tygodni. Gadacie rówież, że Mortiis tylko kase bierze z APO a nic nie robi. Tak jak już pisałem - zobaczcie ile on już zrobił! A wierzcie mi, utrzymanie takiego servera kosztuje. A gdybyście postawili server to nie płacilibyście chyba za niego za swoje pieniądze, jak połowa z was żałuje wydać na pacc, nie mówie na RL, ale na APO, który kosztuje zaledwie 10 zł...
by było dobrze jak by ich ots wytrzymał 2 miechy xD
kamillos75
02-09-2008, 14:55
I jak mortiis i tygrys pujda na emeryturę to co myślisz że będzie lepiej? Może ty OTS'a postawisz i będziesz go utrzymywał? Jak ci się niepodoba to nie graj. :):D
Patrol32111
02-09-2008, 15:02
Btw. Jak pomożesz APO ?
mam dobrą odpowiedz ....
-srak ...
nie pomożesz APO możesz pomóc tylko Mortiisowi kupując pacca i nie spamować mu mailami typu "Pacc nie doszedł" .
Nie zajrzałem ,na te forum przez miesiąc myśląc w głębi serca ,że już po APO i ,że wszystkich graczy trafił piorón . No , ale będę dobrej myśli :)
Może rzeczywiście kiedyś jebnie takiego Neko piorón w czache .
Z twoja sugestią zgadzam sie w 100 % ;p ;] apo jak każdy ots padnie kiedys ;]
I jak mortiis i tygrys pujda na emeryturę to co myślisz że będzie lepiej? Może ty OTS'a postawisz i będziesz go utrzymywał? Jak ci się niepodoba to nie graj. :):D
Emeryturę miałem namyśli, że kto inny by Pilnował all, więcej adminów, morti nie ma czasu to by mógł jakieś zaufane osoby zatrudnić, ale z pewnością że serva nie zjebią.
@do patrola - 2x up
No, mówię ci ale odkrycie zrobiłeś. Nie widzieliśmy, dziękujemy ci odkrywco za to, że nam powiedziałeś.
@topic
Ludzie, wy tylko potraficie krytykować Mortiisa i innych GMów. Zauważcie, że oni też mają swoje prywatne życie czopy. Bo wy, 10 letnie czopy to myślicie tylko o tym jak to zrobić, żeby wam było lepiej. Takie z was mistrze? To postawcie server, zdolny do utrzymania 600 osób bez lagów, to zobaczymy. Mało tego, przyciągnijcie graczy, utrzymajcie ten server przez kilka lat. No zróbcie tak... Przecież wy wszystko wiecie, wszystko umiecie. Mortiis zapewne tak jak i reszta GMów są dorośli. Chyba dla normalnych ludzi są żeczy ważniejsze od tibii, takie jak np. studia, czy to jak sobie ułożyć życie czyli np. dziewczyna czy jak kto woli. Chyba Mortiis do starości nie będzie żył z samego APO, nie myśleliście? A zobacz, APO chodzi od kilku lat. Nie od tygodnia. Popatrzcie ile Mortiis i Tygrys włożyli w ten OTS pracy. Myślicie, że taką mape robi się w godzine? Na to trzeba tygodni. Gadacie rówież, że Mortiis tylko kase bierze z APO a nic nie robi. Tak jak już pisałem - zobaczcie ile on już zrobił! A wierzcie mi, utrzymanie takiego servera kosztuje. A gdybyście postawili server to nie płacilibyście chyba za niego za swoje pieniądze, jak połowa z was żałuje wydać na pacc, nie mówie na RL, ale na APO, który kosztuje zaledwie 10 zł...
Jan Pan Banned
02-09-2008, 16:23
na uratowanie apo sa nie duze szanse. ale sa szanse aby pozbyc sie przynajmniej w niewielkiej liczbie noobkow pokroju Viseko, Elite Knighteczka itd. mianowicie mam na mysli aby usunac sl'e i wprowadzic blessy. jak pada sie od potworka traci sie mniej expa niz od gracza. naprzyklad dajmy na to 1k lev padl na glacku, traci 50% lev a jesli padnie na innym graczu to traci 2 lev.
Mialo by to wprowadzic na apo system huntów, jesli ktos komus podpadnie, pada. jak narazie na apo takowego systmeu niema.
Po 4. Moderatorzy, z tego co wiem, robią serw 8.XX
Jak to przeczytałem to spadłem z krzesła i leżałem pod biurkiem 5 minut. Wreszcie się podniosłem i mogłem to napisać. :\
No i ty by chyba było na tyle.
Btw. Myślisz, że Mortiis pójdzie na emeryture? Wiesz, że wtedy APO by upadło?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.