PDA

View Full Version : Elmeledudki bug !?!

Tylko Nie Bandzioch
31-08-2008, 12:37
Witam tutaj elemeledudki niewiem co mam zrobic expilem sobie az tu nagle mnie wylogowalo,gdy chcialem sie zalogowacto haslo bylo juz zmienione. Wysylalem przypomnienie ale nie dochodzilo a na 100% mam dobry e mail co ja mam zrobic? Hasła nie zmieniałem napewno . słyszałem ze nusultan tez ma taki problem. i czy jest mozliwosc odzyskania hara? albo czy gm moglby jakos mi na ten e mail wyslac haslo czy cos ?> pomocy

BerafitoCieZbijeZaWarna
31-08-2008, 12:46
hey tutaj neko knight tez mam taki problem moze mi mortiis oddac pasy plx plx..

Zalosne XD.

Infernal Lord
31-08-2008, 13:07
Ale żal...! =/ Śmieszny jesteś.!
Hey CipSoft tutaj Mateusz Dragon Wielki...
Podajcie mi moje passy, bo zapomniałem... ^.^

JoVEKRoVeK
31-08-2008, 13:37
Witam Bandziocha. Kiedyś mnie już oszukałeś i myślę że kłamiesz tym razem. Skąd masz ten char niby? Ostatnio mój ziomek nim grał. Pewnie ma takiego buga powiedział Ci i Ty durny to chcesz wykorzystac -.-
Osobiście bym Ci nie oddał chara :<

Tylko Nie Bandzioch
31-08-2008, 14:07
...Chodziło mi o to żeby mortiis wysłał hasło na email na który jest postać!
Jeżeli nie wierzycie to nie musicie! Ale jest kilka które wiedzą , że ja to Elemeledudki!
Widze, że tylko potraficie spamować dla postów!...

Deduś
31-08-2008, 14:17
To się nazywa delete :)
Kolega miał podobny problem, ale wyprosił Mortiisa i ma jeszcze jedną szanse...
Napisz na mail Mortiisa =)

Arhadus
31-08-2008, 14:24
Regulamin (http://armia.toproste.pl/regul.php), mówi nam:

Każdy gracz jest odpowiedzialny za numer i hasło swojego konta. Ekipa APO nie ponosi żadnej odpowiedzialności za konsekwencje ewentualnej ich utraty.

Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.

Arhadus
31-08-2008, 21:33
Jeśli nadal czujesz się pokrzywdzony, to:
- Skargi & Odwołania (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49)
- bosch@o2.pl

Tygrys
02-09-2008, 09:46
@up
Wybacz, że jeszcze napiszę w zamkniętym przez Ciebie temacie ;x

@topic
No cóż... O ile mi wiadomo, obiecywałeś, że już więcej botów nie będziesz używał i chyba nawet wtedy zostałeś za to odbanowany. Mówił mi o tym Mortiis, że nadal używałeś bota, mimo tego co obiecywałeś. Obiecałeś nie używać, i że jeśli dalej będziesz używał, dostaniesz delete. Więc? Używałeś, nie dotrzymałeś słowa = Delete ;)
Przykro mi, ale nie mamy ochoty już bawić się w same bany, na 2,3 tygodnie... - jak i tak dalej taki ktoś używa.