View Full Version : Elmeledudki bug !?!
Tylko Nie Bandzioch
31-08-2008, 12:37
Witam tutaj elemeledudki niewiem co mam zrobic expilem sobie az tu nagle mnie wylogowalo,gdy chcialem sie zalogowacto haslo bylo juz zmienione. Wysylalem przypomnienie ale nie dochodzilo a na 100% mam dobry e mail co ja mam zrobic? Hasła nie zmieniałem napewno . słyszałem ze nusultan tez ma taki problem. i czy jest mozliwosc odzyskania hara? albo czy gm moglby jakos mi na ten e mail wyslac haslo czy cos ?> pomocy
BerafitoCieZbijeZaWarna
31-08-2008, 12:46
hey tutaj neko knight tez mam taki problem moze mi mortiis oddac pasy plx plx..
Zalosne XD.
Infernal Lord
31-08-2008, 13:07
Ale żal...! =/ Śmieszny jesteś.!
Hey CipSoft tutaj Mateusz Dragon Wielki...
Podajcie mi moje passy, bo zapomniałem... ^.^
JoVEKRoVeK
31-08-2008, 13:37
Witam Bandziocha. Kiedyś mnie już oszukałeś i myślę że kłamiesz tym razem. Skąd masz ten char niby? Ostatnio mój ziomek nim grał. Pewnie ma takiego buga powiedział Ci i Ty durny to chcesz wykorzystac -.-
Osobiście bym Ci nie oddał chara :<
Tylko Nie Bandzioch
31-08-2008, 14:07
...Chodziło mi o to żeby mortiis wysłał hasło na email na który jest postać!
Jeżeli nie wierzycie to nie musicie! Ale jest kilka które wiedzą , że ja to Elemeledudki!
Widze, że tylko potraficie spamować dla postów!...
To się nazywa delete :)
Kolega miał podobny problem, ale wyprosił Mortiisa i ma jeszcze jedną szanse...
Napisz na mail Mortiisa =)
Regulamin (http://armia.toproste.pl/regul.php), mówi nam:
Każdy gracz jest odpowiedzialny za numer i hasło swojego konta. Ekipa APO nie ponosi żadnej odpowiedzialności za konsekwencje ewentualnej ich utraty.
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
Jeśli nadal czujesz się pokrzywdzony, to:
- Skargi & Odwołania (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=49)
- bosch@o2.pl
@up
Wybacz, że jeszcze napiszę w zamkniętym przez Ciebie temacie ;x
@topic
No cóż... O ile mi wiadomo, obiecywałeś, że już więcej botów nie będziesz używał i chyba nawet wtedy zostałeś za to odbanowany. Mówił mi o tym Mortiis, że nadal używałeś bota, mimo tego co obiecywałeś. Obiecałeś nie używać, i że jeśli dalej będziesz używał, dostaniesz delete. Więc? Używałeś, nie dotrzymałeś słowa = Delete ;)
Przykro mi, ale nie mamy ochoty już bawić się w same bany, na 2,3 tygodnie... - jak i tak dalej taki ktoś używa.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.