View Full Version : Dzia? Skargi & Odwo?ania
Djkrystus
01-09-2008, 18:46
Czy tam ktoś wogóle zagląda?! Czy odwołania do np. banów są rozpatrywamne ?!?! Mój post tam wisi i wisi i żadnej odpowiedzi. Jak coś sie nie zgadza(zle dowody czy cuś) to kurw... napiszcie a nie ja tak czekam i czekam i myśle że się nie doczekam, chociaż po napisaniu tego posta może się coś zmieni
Wiesz co moim zdaniem nikt nie zagląda... Już tydzień sie domagam odpowiedzi i ni chu*a... Uważam że apo ma nie odpowiedzialną administracja. A zamiast nad tym pracować to zatrudniają noobów typu Adios, Sieka...
Napisałem tam posta... chyba z rok temu : ) i nic. Wszyscy mają teraz we wszystko wyjebane.
Djkrystus
01-09-2008, 19:06
Wiesz co moim zdaniem nikt nie zagląda... Już tydzień sie domagam odpowiedzi i ni chu*a... Uważam że apo ma nie odpowiedzialną administracja. A zamiast nad tym pracować to zatrudniają noobów typu Adios, Sieka...
No i trafiłeś w setno sprawy, dokładnie chodzi mi o to co odpierdala Sieka, bo jak narazie osobiście nie zauważyłem aby Adios coś zrobił nie tak, choć czytałem na forum że to mu sie bardzo często zdaża.
Pozdro
old Don Mateo
01-09-2008, 19:13
Kiedyś Grom się komuś pochwalił że na tamte tematy zaglądają raz na miesiąc i to jeszcze nie wiadomo czy wszystkie tematy tam sprawdzali
P.S: wiesz Sieka tym bardziej że daje bany za free bo niby koleś miał bota którego nie ma po prostu ci obecni GMowie są do bani poza Tygrysem
Alucardd
01-09-2008, 19:21
Na tym serwerze jest wolna amerykanka :P
Tylko znajomi gmów mogą coś tutaj załatwić.
Taka sama sytuacja jest w dziale "Zgłoszenia".
Mój temat:
Ocena Wątek / Autor wątku Ostatni Post / Autor Odpowiedzi Odwiedzin
[XXX*]Obraża mnie (FORUM) Alucardd 18-08-2008 15:06 Alucardd 1 5
Pisałem double posta czyli nie zwracajcie uwagi, że jest tam już odpowiedź.
Prawie miesiąc temu :P
*- Ukryty nick :D
GrulixBaned
01-09-2008, 19:25
Zależy na kogo temat napisałeś w dziale "Skargi i Odwołania". Jak na tygrys'a a;bp mortiis'a to po godzinie będzie odpowiedz i ewentualnie opiszą Ci dlaczego Cię zbanowali itd. Nie lciz raczej na Adios'a on Tylko na grze jest. Nie mówię, że on zły tylko woli być gm niż pisać bezsensowny posty na forum.
Djkrystus
01-09-2008, 19:51
Grulix, "mam coś" do Sieki :p . Zobaczymy może Tygrys, Sieka, może nawet Mortis się tutaj odezwie :)
Dokładnie, Mortiis nie szanuje graczy, ma w ich za przeproszeniem głęboko w dupie. Sam staram się od 2 tyg o skrócenie bana z 12 lat na rozsądny okres za pseudo "Destruktywne Zachowanie". Maile, Pw, Tematy, Raporty >>Nic Zero...
2 lata temu Mortiis przejmował się otsem, jak mnie zhakowal koles odzyskał mi itemy po 5 minutach... i to sie nazywa pomoc, a teraz? Liczy sie tylko zarobek, ma ludzi na serverze gdzieś....co to pieniadz z czlowiekiem robi?
Silkroad
01-09-2008, 21:15
Ekipa ma głęboko graczy i tyle. Zależy tylko na kasie i tyle. Sieka coś robi? Banuje!! Nie robi skrytpów nie odpisuje na meile. Więc kur * * * Dlaczego nie może zajżeć raz na 2 dni w ten dział?? Tak samo Adios... Napisałem 5 zgłoszeń około rok temu na innym koncie i nie dostałem odpowiedzi. Rekrutacja na Turorów!!
Torpedo II
01-09-2008, 21:21
Napisałem 2 tematy w dziale Skargi$Odowłania i od 24h zero odezwu, temat odwiedzam chyba tylko ja sprawdzając czy może ktoś odpisał. Napisałem odwołanie do bana, którego wlepił mi Sieka "ponoć za używanie macro/botow itp." chociaż żadnego bota nie miałem. Napisałem do 4 modków prv wiadomości z czego tylko 2 odpisało Frama i Busst i skierowali mnie do Tygrysa. Napisałem do Tygrysa z opisem całej zaistniałem sytuacji, lecz powiedział że on nic nie wskóra muszę pisać do Sieki, lecz znajdę go tylko w grze. Siedziałem jakieś 6h aby go dorwać na Raport Chat, wkońcu się odezwał. Wysłałem mu link do tematu z opisaną sytuacją powiedział, że musi porozmawiać z Mortisem na ten temat, bo z jego strony to raczej niefortunna pomyłka i wysłał mu meila. Dobrze poczekałem przychodzę teraz patrze na liste zbanowanych a ona wciąż rośnie dzisiaj to około 100 osób, w czym Mortis około 20.30 też banował więc pocztę też prawdopodobnie sprawdzał. Piszę teraz raporty i zero odezwu ze strony jakiegoś GM. Wnioskuję z tego że poprostu GM nie obchodzą już sprawy servera tak jak wcześniej kiedy szło się jakoś dogadać i wytłumaczyć, teraz nawet bany za free można złapać z zaskoczenia, myślę że nie jeden z Was wie jakia to niespodzianka gdy na naszym ekranie ukarze się komunikat że nasza postać została zbanowana, w moim przypadku na 14 dni za nic:)Może wkońcu weźniecię się za pożadna robote, bo widze że nie tylko ja nażekam.
Royal back xD
01-09-2008, 21:26
dokladnie to co robi Sieka to zal...;/ dzis dostalem bana idac sobie z kumplem przez ank kolo domkow! napisalem odwolanie ale oczywiscie takze nikt nie raczyl odpisac;) Trzymajcie tak dalej a apo niedlugo przestanie istniec...;]
Torpedo II
01-09-2008, 21:43
Wlepiają bany za nic tym co niepowinni...popatrzmy na pierwszego lepszego 600lvl+ znajdzcie jakiegoś który gra bez bota...a powiedzcie mi z jakiej okazji ja dostałem bana skoro biłem na Elder Demony czyszcząc questa koledze, który mnie uhał? Nie mogę tego pojąć...karają niewinnych, a boterzy latają po mapce....dzisiaj 111 banów wlepionych 70% to bany od Sieki...nie zdziwię się jeśli APO padnie...już gra 400 osób, a wcześniej? Nie można było się zalogować bo takie kolejki były...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.