PDA

View Full Version : [ARMIA 7.6] Propozycja dla mapera ?

Adzik
01-09-2008, 20:59
Może i już było coś o tym na 4um, ale chciałbym przedstawić swoją propozycje m.in. dla mapera. Otóż jest to nowy quest. (to tylko propozycja).
A więc:
-Quest byłby w stylu "realnego" poi, tyle, że z własną mapką i zadaniami dzięki którym będzie moża go wykonać.
-Quest by się robiło minimum 2h. Nie byłby to quest gdzie idzie 3 osoby z 1 czyszczącym nekiem, tylko byłby to bardzo trudny quest, np. szło by się tam jakąś niezłą ekipką, ze 20 osób+. Po drodze byłoby dużo potworków, które ciężko zabić samemu, a na końcu byłby hmm... Apocalypto? (tak jak mówiłem, żeby nie był to quest dla 1-5 osób, tylko byłby jakimś nowym wyzwaniem, przygodą).
-Nagroda? To by zależało tylko od Tygrysa-Mortiisa, sam nie jestem w stanie nic wymyśleć. Nie musi być to item warty 100kk, ale same przejście takiego questu, byłoby bardzo fajnym przeżyciem na Apo. (Coś jak anni czy poi na rl tibii dla każdego gracza). Komentujcie.

Vidly
01-09-2008, 21:08
To może zrób jakąś mapkę jako propozycję?
Sypiecie pomysłami, ale sami mało chcecie pomóc w ich realizacji.

GrulixBaned
01-09-2008, 21:19
Moim zdaniem nie potrzebne takie cóś na Apo. Mortiis i tak narzeka, że jest dużo kasy na serverze. Chyba, że zrobić opłatę za wejście.

Masakrowiec
01-09-2008, 21:20
co z tego ze pojdzie 20 osob i tak bedzie potrzebny neko czy ktos zeby ci blokonl apo...

Dawidsoni
01-09-2008, 21:57
Może być.....
Ale mi nie zależy..........

Silkroad
01-09-2008, 22:20
Twoje :
Punkt 1. Ta było 100 tych tematów
Punkt 2. Minimum 2 godziny ? A mape zrobi wróżka ? Taką mape na 2 godziny się robi z tydzień. Tygrys,Mortiis i tak mają dupe zawaloną tak że nawet na Meile nie odpisują.
Punkt 3. Nie zrobisz takiej adrenaliny jak na rl więc odpada

Jestem na nie,jest to niepotrzebne.

Lepekxx
02-09-2008, 08:36
Bardzo fajny pomysł taki quest jestem za :D

Selrien
02-09-2008, 12:20
Nie potzrebne cos takiego na tym ots :/;/;/;/

old Don Mateo
02-09-2008, 13:39
Bardzo dobry pomysł ale co tam APO dać tam Master Atoma i to będzie hardscore bo Neko z 10 uherami którzy mają po 500 lvl może paść na combo a i by się przydała propozycja jaka to ma być mapa a nie tylko Tygrys ma odwalać robotę co i tak jej trochę a czemu bierzecie pomysły z rl tibi ??

P.S:lepiej by zrobić quest na którym trzeba konkretnie pomyśleć a nie byle idiota go wykona może wtedy by te dzieci tibi poszły do szkoły xd

@down

jak ma być w stylu jak na rl tibi lub podobnym to lepiej niech się nie męczy z mapką

Adzik
02-09-2008, 16:46
Wiem, że ma być mapa, z całym szacunkiem dla Tygrysa nikt przecież nie karze mu nic robić. Dałem tylko propozycję, zobaczyć co wy o takim czymś myślicie.

Nullo Knight
02-09-2008, 21:21
Wg. mnie apo na swój urok w tym że się różni od innych ots'ów mapą questami a jak chcesz Poi to idz na rl tibie mi to ryba czy taki powstanie czy nie iż nie gram już na apo =]

Yearsh II
03-09-2008, 16:21
Pomysl Fajny przydaly by sie na apo jakies nowe Dluuuuugie Questy ;p

Haqumen
03-09-2008, 16:37
Ja bym chciał zobaczyć nareszcie obiecywane apo 8,0. Może kiedyś sie doczekam , ale mam nadzieje że to nie będzie w 2010+roku..;/
Pozdro dla friend i Wrogów;p