PDA

View Full Version : "Kocenie".

Vi$eko
02-09-2008, 14:08
Dzień dobry wieczór.

Jest u was w szkole coś takiego, jak kocenie?
Polega na tym, że pierwsze klasy tańczą makarene na kiblu, maluje im się twarze, robi się taxi itp.

Pamietam jak to sam przeżywałem ;<
;d

Jest coś u was?

Zrobie ankiete, na tak i nie.;<

@Edit.
Kocenie Done.Skociłem dziś jakieś 30~ osób, i zapowiedziałem żeby się do jutra nie myli, bo i tak ich skoce ; D

Ko0oDeeXiiiK
02-09-2008, 14:10
Nom u mnie jest jak pies Tettemeier biega za kotem Crayonem, mówie Ci śmiesznie jest ;))

A tak rly to mnie tez kiedyś próbowali skocic to ich wykpiłem

#Tettekurwa

Nie bili mnie bo załatwiłem im darmowy karnet na twoją matke

Oxidosis!
02-09-2008, 14:10
Lol, no pewnie tylko chodzą u nas z zapałką i dają pierwszogimnazjalistą do mierzenia korytarza tą zapałeczką, ja dzisiaj też miałem i koleś musiał zmierzyć. Pamiętam , że kiedyś też mnie kocono :s

xxXTibiomanxxX
02-09-2008, 14:11
U mnie takiego czegoś nie ma :p
Ale może i by się przydało , bo przynajmniej nowym nie będą lądowały głowy w kiblu xD

~~Elite Knighteczka~~
02-09-2008, 14:24
U nas takiego czegos nie ma, ale mogłoby być ;D Tak jak napisał Pan up. Zgadzam sie z nim xD

Wrona
02-09-2008, 14:24
kiedyś było :P a teraz jest konkretna jazda u dyrektora za takie coś.. Ale jest taki dzień, w którym się robi różne gry/zabawy itd. polegające właśnie na koceniu :P

Lost Girl
02-09-2008, 14:30
No było, było. Pamiętam do dziś starsze klasy chodzili z markerem i pisali na czołach "kot" ;o. Ciekawe czy tak będzie w średniej szkole. Już niedlugo się przekonam ;P

Pelson
02-09-2008, 14:35
NIe ma i nie bedzie w srednich szkolach takich rzeczy nie ma (no chyba ze w jakims kurwidolku)
@up nie masz co sie martwic nie popisza cie lol2

Bondi
02-09-2008, 14:55
Ta, jest, ale jak nauczyciel zauważy to lipa =\ Osobiście nie 'kocę' czynią to moi koledzy ^^

Paulina
02-09-2008, 14:55
Eeee no jasne, że jest ;D
Ogólnie wszystkie kotki chodzą pomazane markerami =^.^=
Chociaż nauczyciele teraz są troszkę przeczuleni na tym punkcie to uczniowie za bardzo uwagi nie zwracają na to ^.-

pozdrawiam ( ;

Vidly
02-09-2008, 15:45
U mnie w szkole jest kocenie, ale jest ono na poziomie. Nie ma chamstwa typu taniec na kiblu, lecz po przyjeździe w 3-dniowej wycieczki integracyjnej pod koniec września w piątek od razu pierwszaki idą do szkoły gdzie maluje się im wąsy markerami itp. Później są bardziej takie zabawy jak np karaoke z wychowawcą :)

Adzik
02-09-2008, 15:49
U mnie jest takie coś, że I gimnazjalistom pisze się na rękach KOT, złośliwi malują po twarzy, jest również takie coś, że mierzy się zapałką drzwi od kibla, złośliwi karzą mierzyć kibel do okoła po podłodze (całe pomieszczenie), lub piszą tekst na kartce, a ty masz to przeczytać wrzeszcząc na cały hol główny na przerwie - to się nazywa "list do babci"

Sys3k
02-09-2008, 15:55
; ( ; ( ;(

Taa...
Niestety to jest w mojej nowej szkole ; P
Jestem 1 gim i jestem tz.Kotqiem ;P
Mi sie jakos udaje ; ) ( Po znajomych,rodzinie) xd
Ale koledzy xd ...
Co chwile cos na twarzach ; O

Tettmeier
02-09-2008, 15:57
kodexik - najpierw ich wykpiłeś a potem jeździłeś, czy dostałeś wpierdol?

@topic
nie żebym sie kolegami chwalił, ale mnie chyba nie skocą ;)

Toushirou
02-09-2008, 16:08
U mnie kocenie jest że tak powiem prawie zabronione. Już nie chodzą z markerami, ale oczywiście znajdą się takie pindy, dziewczynki z pierwszej klasy, które myślą, że są fajne jak ktoś im napisze kot na ręce. Osobiście ja nie miałem na początku gimnazjum takiego problemu. Miałem obstawe za sobą (kumpli) i znałem prawie wszystkich kozaków w gimnazjum co w 3 klasie więc loozik. Osobiście nie kocę bo nie jestem aż tak złośliwy.

..Sallen..
02-09-2008, 16:47
U mnie w sql jest.. xD Dzisiaj glebe mialem z kolesia xD siedzial na koszu i udawal ze jezdzi samochodem :D albo podnosili klape od kibla i jeden siedzial tak 'gleboko' i wode spuszczali xD

Fifeks
02-09-2008, 17:11
U mnie w szkole jest kocenie : p

Malują wąsy piszą kot na czole i takie tam pierdoły ; p osobiście się w to nie bawie jestem w 3 gim. ; p

Ale wkurwiaja mnie pierwszaczki ; S chodzą Ci takie małe gówniarze po szkole... ; S dzisiaj jednego "staranowałem" bo poprostu go niezobaczyłem ; < ; /

Arcik
02-09-2008, 17:21
ta kocenie ... :D fajna rzecz... ;] można troche się pośmiać jak taki pierwszaczek Xd (gim ofc) zapitala z nawet nie całą tylko 1/4 zapałki i mierzy patapet... ;] albo coś innego... Xd w 1 klasie mojego kumpla nawet nauczyciel skocil Xd

Cryer
02-09-2008, 17:29
U nas powalają z markerami. Ostatno jakis CH chciał mnie skocić to naprzód go wyśmiałem. Podchodził skroiłem mu marker i uciekłem ile w sił w nogach.
A na koniec lekcji (byliśmy z klasą na dworze) to żeśmy z kumplami, był nas z dwódziestu, przez teren budowy i all przez barierke i przez całe miasto ześmy biegli. Jak ja kocham te adrenalinke...

Malują wąsy piszą kot na czole i takie tam pierdoły ; p osobiście się w to nie bawie jestem w 3 gim. ; p

Ale wkurwiaja mnie pierwszaczki ; S chodzą Ci takie małe gówniarze po szkole... ; S dzisiaj jednego "staranowałem" bo poprostu go niezobaczyłem ; < ; /

U nas markerami albo rysują wąsy itd albo ci napiszą kot, albo CHU* albo coś z ty ch rzeczy :P

jołek
02-09-2008, 17:36
U mnie w gimnazjum bylo kocenie zwlaszcza za moich czasow byla zapalka byl list do babci bylo Taxi szczerze sam tego nie doswiadczylem bo kumple byli to wiecie xDD Sam tez nikogo nie kocilem bo po co xD Zwala byla na takim uroczystym koceniu xDD Jak se mleczko hleptali albo na lawce i wlazl kotek na plotek xDD i rozne inne konkurencje i spoko

Biały Daro
02-09-2008, 17:54
Taaa pamiętam jak mnie kocili napisali mi zamiast kot :''HWDP'' i dostałem zje** od dyrki
P.S. pisze tak *** bo jeden modek się na mnie uwzioł a tak to mi nic nie zrobi ;]]]]

Mo$uke
02-09-2008, 18:15
W mojej szkole nie ma kocenia.
Zreszta nie wiem bo ja nie bylem kocony :P

Verrier 2.0
02-09-2008, 18:22
Mnie od 1-wszej klasy podstawówki próbują kocic i jeszcze im się nie udało. Dzisiaj pierwszy dzień w gimnazjum. Wszyscy 2-go 3-cio klasiści tak kozaczą a każdy się boi mnie kocic ...

Pwnt
02-09-2008, 18:33
Jak poszedłem do gimnazjum to dawali mi zapałki do mierzenia boiska szkolnego, wziąłem zapałki wypierdoliłem do śmietnika i tyle z całej zabawy, poza tym gdy byłem w 1kl gimnazjum to miałem na tyle dobrą klasę, że 3 klasistów gnębiliśmy do czasu gdy mi jednego kumpla wyciągnęli z pod szkoły w grupie (30 osób leciutko było) zamknęli w bramie i tam go napierdalali.

Teraz jestem w szkole średniej i już większość jest starszych więc się w takie coś nie bawią a gdyby coś próbowali zrobić to by wpierdol dostali i na tym by się zabawa skończyła.

LebwLeb
02-09-2008, 18:50
Lol, no pewnie tylko chodzą u nas z zapałką i dają pierwszogimnazjalistą do mierzenia korytarza tą zapałeczką, ja dzisiaj też miałem i koleś musiał zmierzyć. Pamiętam , że kiedyś też mnie kocono :s

nie osmieszaj sie dzieciaku, w cs'ie jak gadales przez mikro z tur3xem to twoj glos byl na 12lat, a tur3xa na 11, wiec jak jestes w gimanzjum to 1gim na 100%%

Humu-un
02-09-2008, 18:55
Mowa o koceniu w Gimn ? ... Kiedy ja byłem w 1 gimn ( Dawne dzieje ) Byłem wiekszy od połowy 3 klasistow, wiec zadnego kocenia nie było, kiedy doszedłem do 3 klasy, rowniez stare dzieje cos takiego jak Kocenie mnie nie jarało ...

Ps. W zadnej sredniej szkole, czy to Lo czy zawodowka, czy roznego rodzaju Technika nie ma poprostu czegos takiego, Powod ? Wiekszosc ludzi jest juz pełnoletnia...

CC Squad
02-09-2008, 20:10
Jak ja przyszedłem do 1 klasy to podszedł do mnie i moich kumpli koleś za 2 klasy i chciał nas z kocić to po łbie dostał i go wyśmialiśmy

Hjubert
02-09-2008, 20:56
kiedyś było :P a teraz jest konkretna jazda u dyrektora za takie coś.. Ale jest taki dzień, w którym się robi różne gry/zabawy itd. polegające właśnie na koceniu :P

Hehe, u mnie jest dokladnie tak samo xd przewaznie w pazdzierniku sie to odbywa xd

PS. Sam chodze do 3 gim, ale na korytarzach czy cos, to nie kocimy, bo zaraz by do dyrektora:/

BaXiK Dziki Wonrz
02-09-2008, 21:04
Niekocili mnie dlaczego ? :>
Bo mialem niechude pro :)
Za kocenie u mnie w sql -300pkt :p

@Kodex ciebie pewnie bili bo taki lamus :S

Ziomus
02-09-2008, 21:40
Ojj, właśnie dziś zostałem "skocony", ale przez kolegów ;]... Dla mnie to jest spoko.. tradycja :P

Labeletti
02-09-2008, 21:43
U mnie w szkole nie ma takiego zwyczaju jak "Kocenie" ponieważ nikt w takie coś się nie bawi.

Brain
02-09-2008, 21:43
Dziś mój kumpel miał być kocony. Dostał zapałke i miał toalete mierzyć. Powiedział, żeby się wypchali. Oni na to, że dostanie wpierdol. Sie wkurzył mój kumpel złamał zapałke, a oni, że takihc ziomków właśnie lubią i dali mu spokuj. Raz taką dziwczyne kocili i kazali jej pić skwaszone mleko :S. (Wypiła xDD)

Hokage I
02-09-2008, 21:59
Taa ja dziś zaliczyłem 1 kolesia tylko :/. Mój qmpel (pozdro Dasiu, maniaq ! ; p) z qmplem oznaczył chyba 2 klasy ^^. W dodatku u nas jest tak, że każą mierzyć zapałką np. korytarz :P. On wziął jej ćwierć...teraz mierz, kocie ^^. Myśmy przez to przechodzili :P.

Berafito zmienia konta =O
02-09-2008, 22:05

Dość, że tranz, to jeszcze taki idiota xd.

Topic : U mnie w szkole, mnie nigdy nikt nie kocił, ja tak samo nigdy nikogo nie kociłem.. Jeszcze 2 lata temu ludzie latali jak pojebani z zapałkami u nas, rok temu juz rzadko, tylko Ci najbardziej niedojebani.. A w tym roku, nikogo nie widzialem z zapałką w ręce ;). Według mnie kocą tylko Ci, którzy mają problemy w domu i starają się o nich zapomniec wyzywając się na mlodszych ; ]. No jakby to robili jeszcze na rownych sobie, albo na starszych..

Już to wyszło z mody ; p... W ogóle, dawniej bylo to dla zabawy, dawało się jakiemus dobremu znajomemu zmierzyc cos malego, 10cm.. a teraz to latają tacy niedojebani ludzie i nieznajomym każą mierzyć ; o. Tzn. u mnie w szkole jak juz mowilem, nikt nie chodzi xd.

pogromcaszczurow II
02-09-2008, 22:15
H@H@H@
Ja zaliczyłem (bez skojarzeń xd) swoją siostrę xd 1 klasistki rox , oraz jej koleżanki ;o Fajnie było .Chcę się odwdzięczyć , bo w tamtym roku sam przez to przechodziłem... Mój friend nie zdał i jest teraz w 1 klasie i mu też chyba zrobie haha ...
Pozdro dla "kociarzy" xd

_JąkoOoŚ_
02-09-2008, 22:31
jak bylem w 1 gim to typ dal mi zapalki zebym mierzyl boisko szkolne to podpalilem cala paczke i rzucilem w niego i se chlopak lapsko sparzyl ;( ee moze i bym dostal od niego wpierdol ale jeden telefon i chlopak sie chowa ;-D

Syczek
02-09-2008, 22:53
Hehe kocenie slyszalem takie gowno w podstawowce, ale nigdy nie bylo takiej opcji, zeby kocili dla mnie to smieszne i ogolnie traktuje to jak by tej rzeczy nie bylo.

BaToNiK
02-09-2008, 22:58
Taa... jest u mnie kocenie.Ale nie ma chamstwa tylko po prostu malują wąsy i dają spokój. Jeszcze mnie nie skocili i mam nadzieje ,że tego nie zrobią :)

wiking tor
02-09-2008, 23:05
U nas też to było ale juz nikt tego nie robi...
Czemu? Wystarczył 1 kapuś i 2 kolesi ma sprawe w sądzie ^^

Memphisss
03-09-2008, 05:30
ja pamietam jak mnie w 1 gimn kumple zlapali i napisali "KOT" markerem na czole (na szczescie kolezanka miala zmywacz do paznokci wiec zeszlo)
najsmieszniejsze w tym bylo to ze dyra zlapala potem ich i napisala na czole "DEBIL"
mielismy rox dyrke
no teraz w liceum tego nie ma :D wkoncu 2 klasa

Baczeq
03-09-2008, 13:25
Hmm kiedyś było takie coś xd jak np. niagara w kiblu xd albo inne zabawy atualnie tera lipa za to jest ale po lekcjach można zawsze już 2 dorwałem ; p
pamietam mój kolega jak byliśmy w 1 klasie wyjebali mu na czole KOT xd teraz no nie da się tak ; / ale we wrześniu jakoś jest dzień kocenia więc zoabczmy x 0 ogólnie nie ma się czego bać przecież nic ci nie zrobią jak coś możesz iść z tym do wychowacy czy coś tera za byle gówno można mieć sprawę w sądzie więc mało kto się w to bawi ;x

Kaczykles Gru
03-09-2008, 13:44
Kocą i ja tez koce z przyjemnoscia,ale bradziej weszlo mi gust kazac ziomkowi mierzyc zapalka..:p

Malffoy
05-09-2008, 21:41
Ja teraz poszedlem do 1 klasy oczywiscie technikum informatyczne, i jezeli bys mi cos takiego zrobil to bym Cie zajebał.... i z tego co wiem to nie ma czegos takiego u mnie w szkole a po drugie co to za przyjemnosc dręczyc drugą osobe? podnieca Cie to viseko? Jak tak to masz nieźle najebane w głowie, mnie przynajmniej cos takiego nie cieszy, idiotyczny temat.

Rocky Balboa
05-09-2008, 22:46
Nigdy nie kociłem , ani nie byłem kocony :] Moim zdaniem nie ma w tym nic śmiesznego ;) Kogo kręci oglądanie osranego pierwszaka? ;))

Vi$eko
05-09-2008, 23:07
Ja teraz poszedlem do 1 klasy oczywiscie technikum informatyczne, i jezeli bys mi cos takiego zrobil to bym Cie zajebał.... i z tego co wiem to nie ma czegos takiego u mnie w szkole a po drugie co to za przyjemnosc dręczyc drugą osobe? podnieca Cie to viseko? Jak tak to masz nieźle najebane w głowie, mnie przynajmniej cos takiego nie cieszy, idiotyczny temat.

Kocha Cię chociaż jedna osoba w rodzinie ?;/
Czy ja napisałem że mnie to podnieca?
"Zajebałbyś" mnie?No to może przyjedziesz do włocławka, co jest znikomą szansą, ponieważ nie możesz jeździć pociągiem, i mnie 'zajebiesz'?
Plax.

Hrater
05-09-2008, 23:18
A pff... Jak sie wtyk nie ma to sie mierzy parapecik zapałkami, albo spiewa hymn polski nago na kiblu...

xD Nigdy nie bylem "kocony" bo nie chcialbym byc potem w skorze kocącego xd

Malkin
06-09-2008, 08:12
Baaa, fajnie się kogos koci, odmierz zapałkom cały korytarz, albo wpi***** .

A mnie to ani razu nikt nie skocił, ma się kumpli to fajnie jest ;)

BaNaN
06-09-2008, 08:16
U mnie w szkole nie ma takiego czegoś jak "kocenie". Ogólnie ja nigdy nie miałem żadnego chrztu jak szedłem do nowej szkoły i dlatego ja też nikomu nie robie nic by mu życie uprzykrzyć.

Metjaz
07-09-2008, 13:01
U mnie jest TYLKO malowanie markerem ryja pierwszaka.