View Full Version : B??d na stronie APO!
Obserwator
02-09-2008, 20:42
Witam! znalazłem mały bład na stronie w Magia/Czarodziej (ManaMagic Level)
coś takiego nie ma odstępu :D. Mortiis popraw to ;].
Pzdr.; ]:)
Ja pierdziele. Tak! To straszny błąd! Miałeś pewnie problem z rozcztaniem, prawda? Dorzuciłeś tylko kolejnego śmiecia na forum. Nie mogłeś napisać do Mortiisa na maila?
Adzik widze, że jesteś już całkowitym idiotą normalnie... Jest to dział bugi i tu się pisze nawet najmniejsze błędy... Aż żal mi Ciebie ;).
Srry za offtop
Dobra, ale ziomek się uczepił braku odstępu między tymi napisami, ale dalej już jest odstęp i jest wszystko dobrze.
Ja pierdziele. Tak! To straszny błąd! Miałeś pewnie problem z rozcztaniem, prawda? Dorzuciłeś tylko kolejnego śmiecia na forum. Nie mogłeś napisać do Mortiisa na maila?
ehh Andzik jak by kazdy pisal meila z takimi drobnostkami to chbya by niemial czasu na nic innego
a co do buda bug maly ale ktos go zauwarzyl i mozliwe ze bedzie zmieniony Andzik sie smieje bo go nie umial dopatrzyc :)
Witam! znalazłem mały bład na stronie w Magia/Czarodziej (ManaMagic Level)
coś takiego nie ma odstępu :D. Mortiis popraw to ;].
Pzdr.; ]:)
omg!!!!!!!! wow ale ty sprytny jestes.. tylko ze gdybys byl jeszcze sprytniejszy to bys doszedl do tego ze to nie jest zaden bug tylko poprostu czar "exevo gran mas vita vis" jest bardzo dlugi i przez to spycha napis MANA blizej napisu MAGIC i jest tam spacja!!... a w innych profesjach nie ma az tak dlugiej nazwy czaru.. zobacz sobie np w czarach ROOK jakie sa odstepy a jakie w innych.. zamknijcie ten temat.. :/
brak slow..
Nullo Knight
03-09-2008, 15:54
Ja pierd*** bo nie ma spacji to dziecko nie zrozumie o co tam chodzi nie??ojej straszne :<Nóp
Nie mozesz przeczytac ?? CZy drukowanymi literami napisac . Nie ma spacji i tyle . Close topic
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.