Zaloguj się

View Full Version : Lista transwestytów APO

Taki se pazdzioszek
03-09-2008, 08:17
Transwestytyzm (eonizm, metatropizm) - upodobnianie się do osoby płci przeciwnej poprzez ubiór i zachowanie w celu osiągnięcia satysfakcji emocjonalnej (transwestytyzm podwójnej roli) bądź seksualnej (transwestytyzm fetyszystyczny). (wikipedia)

Jak wiadomo na apo jest ich coraz więcej, jedynie ich cel jest inny. (pro, items)
Także chciałbym stworzyć z Wami listę tych je*niętych w głowę ludzi, żeby można ich było huncić, a nie dawać items. :D

Ode mnie:
Elite Knighteczka (niech będzie, że teraz nie udaje, ale dla mnie to wciąż ten sam nab)
Lady Izolda
Pogromczyni Zla
Polarna Dziewczyna (czy coś w tym stylu xd)

Po 1. Co Cię obchodzi czy ktoś jest transwestytą? Po 2. Masz dowody na to, że osoby wymienione wyżej nimi są? Po 3. Zły dział... Mógłbym to potraktować jako obrazę innego użytkownika, ale tego nie zrobie. Przenoszę do odpowiedniejszego działu i zastanowię się czy go usunąć//Laluś

SedaN*
03-09-2008, 09:03
Hmm... Ostatnio widziałem jakiegoś transa w dziale sceeny, jak sie chwalił swoją postacią. Był to chyba nick 'Piękna'. Były chyba też takie nicki jak 'Ślicznotka' itp.

Dobrze, że powstał taki temat.

Mo$uke
03-09-2008, 13:05
W forumowym rankingu prowadzi Elite Knighteczka...
Ogolnie na Apo duzo jest transow ale w rankingu prowadzi Knighteczka :P
Zeby zobaczyc kto trans wystarczy wejsc w Screeny.

Ko0oDeeXiiiK
03-09-2008, 13:36
Dopisz mnie, ja jestem transem. Dam swoje gołe fotki za items na apo

Verrier 2.0
03-09-2008, 14:27
Na APO niestety jest pełno takich transów ... Raz miałem taką sytuację. Spokojnie sobie expię a tu nagle pisze do mnie jakiś typ z nickiem Sexi Ola czy jakoś tak.

Gośc: Hey kochanie :* Dasz jakieś itemki ?
Ja: Paszoł transie
Gośc: No wez no jestem dziewczyna !!!!!!!

Zignorowałem go -.-.

Mejger
04-09-2008, 17:48
Dotaj mejgera plx bo on tesz jezt tranz i tylko muwi rze jest huopak ;/ ;/ ;/ ;/ baju baju _._

Tak po za tym, podawanie się za kobiete a wyglądanie jak kobieta to 2 różne sprawy. Jeżeli jakieś dziecko mówi, że jest kobietą, to nie znaczy, że ma pociągi do bycia transwestytą. I to jest ku rwa tylko i wyłącznie jego problem. A jak wam nie pasuje, to jest piękna opcja 'ignoruj'

Keizo
04-09-2008, 19:00
dopisz jamniczka......................................... .................

@guereiro
zamknij ryj szmaciarzu :]

Old Dzolo/Seba :)
04-09-2008, 19:04
Up@ Ahahahah jamniczka ? Chyba Cie pogieło, znam Marte i nigdy nie podawała się za faceta xD
@Topic - Elite Knighteczka blx :|

Webster
04-09-2008, 20:08
;P Elite Knighteczka, Mloda paladynka, twój stary... Elite K. Suxuje uehauea Zal mi jej biedne dziecko, a i słyszałem że jego stara nie ma dzieci... ;D ;D

Guereirho Revoltado
04-09-2008, 21:39

Jamniczek wcale nie jes Transem. Idioto jak nie wiesz to zamknij twarz i siedz cicho.

Vi$eko
04-09-2008, 21:47
Elite Transeczka, to mój idol.

Napisał ~~Elite Knighteczka~~
A tu widzimy jak Elite Knighteczka (ja) wbiła 500 lvl ! Komentować :*

Napisał ~~Elite Knighteczka~~
Byłem w tej gildi, ale stwierdziłem, że lepiej będzie jak odejde z gildi.

N/c

Jamniczek
04-09-2008, 22:09

Jak dla Ciebie mogę być trans:> Jak to Vikuś mówi: Słodka i niewinna ? Idiotk.a naiwna? Suk.a lub szmat.a ? Jak wolisz mi to lata ;D

Alet Mort
05-09-2008, 14:46
Carla Saris , old trans ;ppp

[Splaxor] Pamiętam ją/go :) Jak dał/a fotki na forum to każdy chciał jej/mu blokować i pisać z nią/nim. Smiałem się wtedy.

Hodzki klodzki myżka miki !<znaki>

Berafito zmienia konta =O
05-09-2008, 15:27
Hmm... Ostatnio widziałem jakiegoś transa w dziale sceeny, jak sie chwalił swoją postacią. Był to chyba nick 'Piękna'. Były chyba też takie nicki jak 'Ślicznotka' itp.

Dobrze, że powstał taki temat.

Sporo osob ma nick i wyglad laski, ja sam mialem outfit laski na APO, ale nick Berafito xd...

topic : Pagiii !!!!!!!!! :DDDDD

GladeQ
05-09-2008, 16:16
O żąl... o żelipapą... o my rzy gy...
Jeżeli mam outfit nimfy, ktora jest kobieta to też powiesz, ze jestem transem? -.- Kobieta ma najfajniejsze outfity (nie mowie o nimfie...) a dla was jak ktos ma taki strój to jest transem... Ja jestem chłopakiem i chodziłem w outficie kobiety... jestem transem? NIE! Podoba mi sie taki outfit i hu.j wam do tego...
@viki
Do mnie często pisali "trans trans" "spierdalaj transie", jak już o transach to o wszystkich... Co do knighteczki to sie zgadzam :>

Viki
05-09-2008, 16:34
i jeszcze ja:< Bo mialam outfit faceta <3 :D

@Gladeq
to nie chodzi o takie transy:<
Ale typu elite knighteczka
ktory raz pisze "em" a raz "am"

EDIT:
Jamniczek trans :< Jamniczek trans:<
Podaje sie za dziewczyne!!!!!!!!! =<
;**

BlackdOWN
05-09-2008, 16:50
@up
Nie! Viki jest piękna i urocza ! Ktoryś skurwysyn napisze rozpierdole łeb XD

Jamniczek
05-09-2008, 16:55
VIKI TO TRANS! HAHAHAHAHAHAHAHAH! HAHHAHAHAHAAHHAHAH! Ale to tak na serio.

@VIKI SIKI!

Chociaż ja mogłem zostać anonimowy! no tej! wez!

Knoox
05-09-2008, 17:30
#Blackd.
FIKI TRANS!!11 : <

Mje tesz dopisz, bo grałem paladynem 'Paladynka Pieknosci' i mialem huopaka :<

Beren
05-09-2008, 17:41
Laluś, powinieneś usunąć ten temat :)

@Topic
Mam takie pytanie, co by było gdyby na tym forum był jakiś prawdziwy transewstyta? Temat by obrażał jego osobe, a ma prawo być tym, kim jest i nic Wam do tego. Może jeszcze zróbcie liste "Kto popiera PO?" itp...

@Edit
Transwestytyzm to nie jest choroba, taki człowiek na pierwszy rzut oka nie różni sie niczym od Ciebie... Wiem o co Ci chodzi, ale Ty mnie nie zrozumiałeś. Przez ten temat obrażasz nie tylko tych "z apo". A ten wątek świadczy tylko o Twojej dojrzałości.

Taki se pazdzioszek
05-09-2008, 22:02
/\
Doj*bałeś Hahahaahhaahha. Te wszystkie parady homo~ zrobiły Ci z mózgu sieczkę widzę:)
Chodzi o to, że chłopciki podają się za laski TYLKO żeby mieć itemy i pro (to samo do Lalusia), zresztą transwestytyzm (w rl) to chyba jest choroba także moim zdaniem takich powinno się pakować do szpitala.
Teraz rozumiecie? ;o

Berafito zmienia konta =O
06-09-2008, 12:31
Fifeks jeszcze : p.. W rl foto dal zdjecie laski, a to chłop jest ^^..

edit down : nie

ale za to to widzę :

fifeks to tranz : <

ehh dal fotki, chcial itemki.. nie wyszlo, zaczal cos wkrecac, bo mysli, ze sie wykreci ale nie wyszlo, a jak ty mu wierzysz to nie moj problem ; p.

Vi$eko
06-09-2008, 12:45
@up.

Nie widziałeś że on dał te foto dla zwały?...

Elite Transeczka ofc.

Fifeks
06-09-2008, 15:25
O Boże jestem trans... ; (

eh ; (

; ( ; ( ; ( ; ( ; ( ; (

Zraniliście moje małe i czułe serduszko...

i Viki może potwierdzić że jestem Dziewczyną! ; D

Dobra no dobra jestem hopiec ;<