PDA

View Full Version : Metallica - Death Magnetic (2008) !! NEW ALBUM !! - NO FAKE !!!

Psychédélices
03-09-2008, 15:22
Jeszcze Ciepłe!
Album wyciekł po tym, jak we francuskich sklepach wprowadzono płytę 2 tygodnie za wcześnie. O dzięki wam Francjo!

Hard Rock / Thrash Metal
USA

Tracklist:
1. That Was Just Your Life
2. The End of the Line
3. Broken, Beat & Scarred
4. The Day That Never Comes
5. All Nightmare Long
6. Cyanide
7. The Unforgiven III
8. The Judas Kiss
9. Suicide & Redemption
10.My Apocalypse

Info: wma / 128 kbs / 68mb
http://www.sendspace.pl/file/IoTcArtC/

Info: mp3 / 192 kbs / 101mb
http://www.jmjgalaxy.com/metallicadm.rar

Haqumen
03-09-2008, 15:41
Fajnie ze masz jakieś tam albumy ale powiedz mi kto chce to oglądać?? Nikt bo nikomu to do szczęścia potrzebne nie jest wiec takie tematy powinny być usuwane ...

Drako o.o
03-09-2008, 15:51
metalica to shit najwiekszy shit jaki moze byc

tyle, thx

ps. jak bym mial to sciagnac to wolalbym tego poszukac niz sciagnac stad...

Ko0oDeeXiiiK
03-09-2008, 16:30
Jak by ktoś chciał miec pewne żródło to zapraszam tu (http://peb.pl/albumy-rock-i-metal/365507-rapidshare-ss-metallica-death-magnetic-2008-a.html)

Psychédélices
03-09-2008, 18:12
Jak by ktoś chciał miec pewne żródło to zapraszam tu (http://peb.pl/albumy-rock-i-metal/365507-rapidshare-ss-metallica-death-magnetic-2008-a.html)

Nie wiem czy zauważyłeś ale moje linki są właśnie z tego źródła. Sam zobacz.

Mo$uke
03-09-2008, 19:09
up^^
prosil Cie ktos o wypowiedz?
nie rozumiesz ze ktos slucha tego typu muzyki a inny nie?
kazdy kto slucha metalu/rocka to samo moze powiedziec o hh/techno

top%%
dobrze ze wkoncu wyszedl ten album :P
bedzie wkoncu czegos posluchac :):)
metallica/soad/lp sa najlepsze zespoly , ale slucham tez innych zespolow tego typu :) \m/ ave \m/

Laluś
tak , co ala Behemoth, The Offspring , Korn ,Hunter (polski zespol) itp

Tettmeier
03-09-2008, 19:26
@up
no racje masz. jesteś mój człowiek, jak to kiedyś wujek margoth powiadał.
@topic
ściągnę z jakiegoś bardziej wiarygodnego źródła, zobaczymy co powie Crayon jak wróci. :)

Laluś
03-09-2008, 19:55
Metallica Rox ! :d Musze zassać, ale wole z peba ;). Mam nadzieję, że piosenki zajebiaszcze będą. ;D

@Mo$uke
Jakich innych zespołów? :> Podaj przykłady. :P Może coś ala Cradle of Filth? Behemoth?

CC Squad
03-09-2008, 21:46
Fajnie trzeba mieć najebane w głowie żeby takiego gówna słuchać

Voltius
03-09-2008, 21:53
@up
To , że Tobie nie podoba się ten typ muzyki to nie znaczy , że inni nie mogą tego słuchać.
@Topic
Zaraz chyba będę ściągać. xd

EsSaY
04-09-2008, 11:38
Może być, ale ja i tak wolę Feela i Dodę.

Mo$uke
04-09-2008, 13:09
up^^
skoro tak lubisz dode i feela to powiedz jaka oni maja historie?
nagrali 2-3 piosenki i wielkie gwiazdy...metallica powstala w 1981 roku i istnieje i nagrywa plyty do teraz.A za 10 lat nie bedzie pamietal ze istaniala jakas doda lub feel.
Pozdro.

down^^
STFU
zapraszal Cie ktos do tego tematu?Nie!!!
wiec co?nabiles sobie posta?podnieciles sie?
ta , tylko jakbys zauwazyl metala na ulicy to bys nic nie powiedzial bo bys sie bal xD

Sopranis
04-09-2008, 14:47
Powiem coś.
PRECZ Z METALEM!!!
PRECZ Z METALEM!!!
PRECZ Z METALEM!!!
Ogólnie to żal tego co wykonałeś,ocenie ci ten temat -1000000/10 Pozdro i nara metalikowcu.

Cielak
04-09-2008, 16:21
Osobiście nie lubię metalu.. Wolę coś z Trance, Electro.. ale nie techno -.-. Feel też może być, a może dlatego, że mój tata, pracuje w tej miejsowości gdzie mieszka Piotrek...

Ściągnąłem.. do dupy xd

Wujek Margoth
04-09-2008, 22:11
...
top%%
dobrze ze wkoncu wyszedl ten album :P
bedzie wkoncu czegos posluchac :):)
metallica/soad/lp sa najlepsze zespoly , ale slucham tez innych zespolow tego typu :) \m/ ave \m/...

Metallica najlepsza? lol8 :) SOAD? LoL95 :O Linkin Park? LóL9434928734 Fajny metal, nie? ;/

Laluś
tak , co ala Behemoth, The Offspring , Korn ,Hunter (polski zespol) itp

"Jestem metalem, ubieram się na czarno i słucham satanów". Chyba zaczynasz dopiero z tą muzyką ^^ Też tak zaczynałem xDDDD Ale spoko ;]

Metallica to teraz sama komercia ;] Najlepiej grali za czasów Master of puppets i się qrwa nie kłócuć -.-

CC Squad

Fajnie trzeba mieć najebane w głowie żeby takiego gówna słuchać

Morda plz :< A ty masz gówno w głowie :/

Nie wracam na 4um :O!! Spi******ć xP

Lewy
04-09-2008, 22:33
Mają kilka fajnych kawałków.Ale jeśli chodzi o taką muzykę to Disturbed,Iron Maiden też trzymają poziom :>

EsSaY
04-09-2008, 22:59
up^^
skoro tak lubisz dode i feela to powiedz jaka oni maja historie?
nagrali 2-3 piosenki i wielkie gwiazdy...metallica powstala w 1981 roku i istnieje i nagrywa plyty do teraz.A za 10 lat nie bedzie pamietal ze istaniala jakas doda lub feel.
Pozdro.

down^^
STFU
zapraszal Cie ktos do tego tematu?Nie!!!
wiec co?nabiles sobie posta?podnieciles sie?
ta , tylko jakbys zauwazyl metala na ulicy to bys nic nie powiedzial bo bys sie bal xD

To był sarkazm............... Lol........... xd

Kodeino
04-09-2008, 23:27
Metallica najlepsza? lol8 :) SOAD? LoL95 :O Linkin Park? LóL9434928734 Fajny metal, nie? ;/

Metallica to teraz sama komercia ;] Najlepiej grali za czasów Master of puppets i sięqrwa nie kłucuć -.-

Czasy Kill 'Em All pamiętasz? W jakiś sposób zarabiać Hetfield i spółka muszą a co do komercji powiedz mi, kto teraz nie jest komercyjny? Zespoły garażowe nie trafią do większej liczby odbiorców dlatego potrzeba ,,wylansowania''. I to czyni muzykę produktem bueheh.

@down

Mówią, że o gustach się w taki sposób nie dyskutuje. Ocenianie tego zespołu po jednym albumie jest raczej nie na miejscu. Alucardd, jesteś już do tego stopnia ograniczony, że bazujesz na marnej opinii publicznej? Powodzenia heuehu. I bynajmniej nie bronię w żaden sposób gatunków muzycznych bo do słuchania metalu mi daleko. Zwyczajnie mało ambitne teksty w utworach mnie nie przyciągają. Ale Metallica swoją historię ma i nawet z tego względu warto o szacunek.

Alucardd
04-09-2008, 23:30
Precz z metalem, emo, punkiem, srunkiem i innym shitem, którzy reprezentują po***** ludzie

Metallica to shit.

Hail Gangsta Rap!

#Topic
Głupi album.

Psychédélices
05-09-2008, 07:06
Mam prośbę chłopaki.
Więcej tolerancji proszę.

Nie słucham techno, disco-polo i hip-hop (wyjątek - paktofonika), ale to nie znaczy że ta muzyka jest w taki czy inny sposób od metalu, rocku czy innej muzyki gorsza. Każdy słucha to co mu się podoba.

Krótko mówiąc - o gustach się nie dyskutuję.