View Full Version : Splaxor !
Berafito zmienia konta =O
05-09-2008, 15:43
LOL... zrobil temat, o Splaxorze, jak to daje upomnienia mi, za to, ze mu zwracam uwagę... I co się z tym tematem stało ?!?! Splaxor go usunął !!
***** SPLAXOR MOZESZ MI DAWAC BANY ETC. JA ZROBIE NOWE KONTA I BEDE ROBIL TEN TEMAT, A JAK MI DASZ BANA NA IP, TO WIEDZ, ZE MAM KUMPLI ; ].
MACIE SCREENY POPRZEDNIEGO TEMATU ; ] :
http://i34.tinypic.com/13zn8cn.jpg
http://i35.tinypic.com/3342q28.jpg
Tym razem tresc tematu skopiowalem, wiec nie ma co..
Skiba 1999
05-09-2008, 16:15
Ban dla ciebie za botowanie widać tibie ng
PS 1 !!!!!!!!
Nazwa użytkownika
05-09-2008, 16:33
#up
Hahahahahahahahahaha
#Topic
Splaxor nie nadaje sie na moderatora.
a ode mnie dostałeś za bezsensowny temat
jest temat Skargi na moderatorów (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=27449) i tam mogłeś pisać (zresztą pisałeś)
a i tak radze, nie upominaj moderatorów
a i aby nie było oftopa to
Tak wywalić go ! :D
Pozdrowionka Kamil
Nie usunąłem tematu tylko przeniosłem do odpowiedniego tematu, który nosi nazwę Skargi na moderatorów. To jest potwierdzenie, że nie potrafisz pomyśleć tylko od razu Splaxor usunął. Nie będę usuwać tego tematu bo uzna ktoś, że się boję krytyki, ale wg regulaminu powinienem to zrobić. W tym momencie robie coś niezgodnie z tym co obiecałem czyli widzę złamanie regulaminu, a go nie egzekwuje.
Wyjaśniłem Ci już dlaczego otrzymałeś karę. Mogłeś mnie upomnieć, ale powinieneś napisać coś do tematu. Ten temat i tak zostanie usunięty przez innego Moderatora bo jest niezgodny z regulaminem. Gdybym był świnią to uznałbym to za nabicie posta, ponieważ drugi raz upominam Ciebie, że temat powinien być założony w odpowiednim temacie jakim są skargi na moderatorów.
Po drugie. Co to za problem dać ban na IP? Szybko, łatwo i przyjemnie mogę zlokalizować każde Twoje konto na tym forum, więc nie ważne czy zrobisz nowe konto czy dziesięć innych nowych ja będę wiedział, że to Ty. Z tego co widzę to masz stałe IP, które już znam, pozdrawiam :)
@Cielak
Wiem, że to dziwnie brzmi, ale nie chcę posługiwać się angielskimi zwrotami. Topic w temacie etc.
@Berafito zmienia konta =O
Jeżeli widzę, że ktoś napisze sporo przekleństw, nabije post, wyzwie obrazi to dostaje warn, ale muszę to widzieć. Ja nie widzę wszystkiego. Jak ostatnio się wziąłem za pracę po urlopie to dalem około 180 kar (100 upomnień, 80 warnów) w 5 godzin. Usunąłem z 30 tematów, postów około 40, ale sęk w tym, że widziałem przewinienia. Dostałem sporo PW i dużo ludzi przyznało mi rację po tym jak im wyjaśniłem wszystko.
05-09-2008, 17:27
To dobra.. Z tym tematem nie wiedziałem, ze przeniosles, wiec zwracam za to honor..
Jednak upomnienie mi za tamto dales, a ja jak i wieeelu innych userów nabijamy posty, klniemy, wyzywamy, obrażamy etc. i rzadko kiedy warn/upomnienie wpada ^^...
Ciebie Splaxor cenie tylko za to, ze nikomu nie lizesz dupy, ale przez to, to ja co innego myslę ;/.
Flama : LOOOL :OO HAHAHHA xD nie no.. Bo co ? Czego nie mogę upominac modka ? Mogę nawet upomniec Mortiisa, i co ? Bana dostane ; p?
@EDIT : HAHAHAH :D:D Flama walnął mi warna za zalozenie tego tematu, dopiero jak napisal to co napisalem pare linijek wyzej ;d Cielak, masz 100% racje.. Oni mogą spamowac, i robic co chcą, a ich krytykowac nie mozna nawet ^^
Wyjaśniłem Ci już dlaczego otrzymałeś karę. Mogłeś mnie upomnieć, ale powinieneś napisać coś do tematu. Ten temat i tak zostanie usunięty przez innego Moderatora bo jest niezgodny z regulaminem. Gdybym był świnią to uznałbym to za nabicie posta, ponieważ drugi raz upominam Ciebie, że temat powinien być założony w odpowiednim temacie jakim są skargi na moderatorów.
Temat w temacie.. gz ; )
Popełniłeś błąd.. przyznaj się. POWINIENEŚ dostać warn, ponieważ
# Zanim założysz temat, najpierw użyj opcji szukaj czy takowy już nie istnieje.
Warn dla Splaxora.
#topic
Dlaczego mamy nie upominać moderatorów ? Oni mogą, my nie ? Żałosne zdanie.
naucz się czytać z zrozumieniem
napisałem " radze" a nie "nie wolno"
możesz upominać kogo chcesz.... ale czy na dobre Ci to wyjdzie
05-09-2008, 17:48
A co ? Przestaną mnie lubiec ludzie na forum, bo nie lize zadnemu modkowi dupy, tylko na ich wjezdzam ? Szczerze ^^? Jebie mnie to, kto mnie lubi a kto nie ; ]. Prawdziwych przyjaciół mam, i to mi wystarcza, nie szukam zadnych kumpli na forum i jebie mnie jakie kto ma o mnie zdanie ; ].
A z tym nie radzę, to ja to zrozumialem jako groźbę, bo tak to brzmialo ; p.
A ty Andro się zmieniles, i tyle Ci powiem :).
Aaa.. jeszcze cos ; p. Sprubuj mi teraz wbic warna za spam tzn co do tego posta.. sam nic nie wniosłeś do tematu :).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.