Zaloguj się

View Full Version : New City

Dark Pajdochleb
06-09-2008, 10:49
Witam nie wiem czy w dobrym dziale zakładam temat ale kij z tym ;D. Chciałem się dowiedzieć czy będzie i jak będzie to kiedy to nowe miasto. Było mówione że do końca wakacji a tu nie ma :/ mam nadzieję że mi ktoś odpowie i miasto zostanie zbudowane w jak najszybszym czasie. Pozdrawiam

Mo$uke
06-09-2008, 10:51
A po co nowe miasto?
Malo ich masz?
Watpie ze zostanie zbudowane ale kto wie...
Napisz do Tygrysa i on ci udzieli na to pytanie odpowiedzi.
Pozdro.

Sorc King
06-09-2008, 11:36
Jeżeli dobrze się orientuje to coś się święci na ank. Kolega mi mówił, że coś tam powstaje( pow. obecnie jest odgrodzona oraz otacza ją rzeka). Zobaczymy co będzie dalej ;]. Pozdro

Babus
06-09-2008, 12:03
@up i 2x up

Poza tym, w planach mamy budowę nowego miasta oraz różnych respowisk, zarówno dla h-lvli jak i low-lvli.
Nie wiemy jednak kiedy pracę zostaną ukończone, gdyż jest na prawdę sporo roboty...

@topic
Cierpliwości.
<znaki>

Pawlos Knight
06-09-2008, 12:21
No... przydalo by sie to new city ale dla facc i zeby byly tam np. giant serpenty;p

Listek
06-09-2008, 12:33
Nic nie było jawnie mówione że będzie nowe miasto, Tygrys tego nie potwierdził. Dlatego miasta nie ma, jakby miało być to by napewno nas uprzedzili.

Sazuman
07-09-2008, 13:23
Szczerze mówiąc przydało by się new miasto ;]] NP... Jakieś miasto dla h.lv - i jedno dla low... np Dragony dragon lordy pare npc małe miasto 8 trainerów... Jakiś most na exp itp...

Dla h.lv to jakieś Typu Volcano... Itp ;]

Adzik
07-09-2008, 13:30
Może będzie, może nie... Cierpliwości... Ale 10 zł i już ci to miasto nie potrzebne...

Atticus III
07-09-2008, 15:21
@up wlasnie jak wysle 10 zl mortiisowi to dodadza miasto:P

mateuszkosz 2.0
09-09-2008, 21:50
Nic nie było jawnie mówione że będzie nowe miasto, Tygrys tego nie potwierdził. Dlatego miasta nie ma, jakby miało być to by napewno nas uprzedzili.
co ty za brednie opowiadasz idz zbierac liscie do lasu.... Pisali cieciu ze bedzie miasto ale nie wiedza kiedy sie prace skoncza... Czaisz??

@Topic
Trzeba czekac pewnie zrobia ale jak znam zycie to bedzie gdzies na święta xD
Zeby dali tam jakies Gsy dla lov jakies labirynty drac :P
Czekac trza...