Vetebcio
03-06-2007, 12:59
12:00 Vetebcio: Witam.
12:00 Kaisza: Czesc
12:00 Vetebcio: Masz chwilke? Chcialbym przeprowadzic z Toba wywiad.
12:01 Kaisza: Dla Ciebie zawsze malenki ;)
12:01 Vetebcio: Hmm... to sie wytnie ;]
12:01 Kaisza: Mniejsza o to :P
12:02 Vetebcio: Wiec zaczynajmy ;] Moze przedstaw sie milionom sluchaczy ;]
12:02 Kaisza: Hm.. chyba 500ciuset osobom ;) ....Paula jestem :>
12:03 Vetebcio: Cuz za skromnosc moze cos wiecej gdzie mieszkasz ile masz lat itp.
12:03 Kaisza: Am.... Mieszkam w miescie ;) a latek mam ohm.. 20
12:05 Vetebcio: Przynajmniej wiemy ze nie na wsi xD Od kiedy grasz w Tibie? I co cie do tego sklonilo?;>
12:07 Kaisza: Jej od kiedy? chyba juz 2 rok mija... tak mi sie zdaje ale wsumie nie wiem dokladnie chodz bardzo dlugo.. a co mnie sklonilo?Kiedys gralam w rl Tibie i moj rl chlopak powiedzial mi ze ma Otsa tak wiec zainteresowana zaczelam szukac jakiegos ciekawego i wpadlam tu
12:12 Vetebcio: czy twoj rl chlopak tez gra na apo?
12:14 Kaisza: w chwili obecnej jestem stanu wolnego ;)
12:14 Vetebcio: ok niebedziemy wnikac w zycie osobiste ;]
12:14 Vetebcio: moze pochwal sie lvlem mlvlem itp ;]
12:15 Kaisza: jej... nie ma sie czym chwalic... :) 340 level 106 m level nic specialnego
12:16 Vetebcio: i znowu ta skromnosc ;]
12:19 Vetebcio: Podobno jestes pierwsza kobieta ktora zaczela grac na tym otsie czy to prawda?;>
12:20 Kaisza: Gdy sie tu pojawilam byla pewna kobieta choc... nie wiem czy w rzeczywistosci nia byla...po kilku dniach jednak zrezygnowala z gry i tak bylam przez dlugi czas jedyna ;)
12:20 Vetebcio: Pewnie wiaza sie z tym jakies przywileje czyz nie?
12:21 Kaisza: Niektorzy tak uwazaja... ja sama zawdzieczam to chyba mojemu charakterowi nie plci ;)
12:21 Vetebcio: to prawda ;]
12:23 Vetebcio: Masz jakis wrogow ktory darzysz szczegolna nienawiscia lub przyjaciol ktorych darzysz szczegolna sympatia?;>
12:24 Kaisza: oj... wrogowie? ja jestem bardzo pacyfistycznie nastawiona do ludzi... lecz jesli jakis12 latek zaczyna nadskakiwac straszniemnie to irytuje :> bo jest dla mnie "smarkiem"
12:24 Kaisza: ale i tak nie popadam w wieksze konflikty...
12:25 Kaisza: zreszta z niektorymi poprostu sie nie wygra.. wiec wole ustapic tak wiec sa osoby ktore sa dla mnie poprostu niewidzialne iomijam je.
12:25 Kaisza: Przyjaciele? Tu nie ma przyjaciol :) to chyba wiemy wszyscy ale sa znajomo czasem bardzo dobrzy lub nawet osoby ktoremozesz obdarzyc sympatiom... jest pare.:)
12:26 Vetebcio: moze napiszesz jakis poradnik "Jak ignorowac nooby"
12:26 Kaisza: hahaha.... jesli sam nie chcesz ich zignorowac nie zrobisz tego....nic w tym ci nie pomoze procz zdrowego rozsadku
12:27 Vetebcio: No tak. Moze jakies rar itemy? Pochwal sie!
12:27 Kaisza: Ohm.. chyba kazdy wie o moim panda misiu? prawda... a jego pochodzenie jest oblane tajemnica i radze nie nekac nigogo za to zego posiadam bo pogryze ;)!!
12:29 Vetebcio: Gratulacje ;]
12:29 Kaisza: Dziekuje :)
12:29 Vetebcio: Moze opowiedz historie przepieknego domku ktorego jestes wlascicielka ?;>
12:29 Kaisza: Jej za dlugo :)
12:29 Vetebcio: Mamy czas ;]
12:30 Kaisza: w kazdym badz razie... kiedys bylo tu owiele mniej graczy i w domkach mozna bylo przebierac a cena ich byla owiele mniejsza...
12:30 Kaisza: ja odziedziczylam ten domek po pewnym graczu ktory dal mi go w prezecie :>
12:31 Vetebcio: to farciula z ciebie xD
12:32 Kaisza: moze poprostu mnie lubia ;)
12:32 Vetebcio: Moze ;]
12:33 Vetebcio: Moze wyjasnisz oco chodzi ze Skociem?;>
12:33 Vetebcio: 12:33 You see Kaisza (Level 340). She is a master sorcerer. She is I Hate You of Potega w Nas (Xx Kocham Skocio xX).
12:34 Kaisza: Hahaha ja go bardzo lubie ;) ale oswiadczam Title sam mi takie dopisal ;)
12:34 Vetebcio:To teraz opowiedz nam histroie o Szanownym Panu Master Manym ;]
12:35 Kaisza: Oo... poszperales niezle ...
12:35 Kaisza: no coz spotkalismy sie kilka razy...
12:35 Kaisza: bylo milo :> ale nie wyniklo z tego wielkie uczucie , bynajmniej z mojej strony
12:37 Vetebcio: Hmm... Niemam juz wiecej pytan moze chcialabys kogos pozdrowic?
12:38 Kaisza: Tak... Ciebie i dzieki za wywiad :D ... Skocia! Jana;) Wojownika tu dam buziaka :*.... Neko.... Tigerka...Thidon, moze Senge ? ;) Pozdro!
12:38 Vetebcio: Dzieki i niema za co. Powodzenia!
12:39 Kaisza: Trzymaj sie ;)
http://img245.imageshack.us/img245/2594/uo0013em1.jpg
12:00 Kaisza: Czesc
12:00 Vetebcio: Masz chwilke? Chcialbym przeprowadzic z Toba wywiad.
12:01 Kaisza: Dla Ciebie zawsze malenki ;)
12:01 Vetebcio: Hmm... to sie wytnie ;]
12:01 Kaisza: Mniejsza o to :P
12:02 Vetebcio: Wiec zaczynajmy ;] Moze przedstaw sie milionom sluchaczy ;]
12:02 Kaisza: Hm.. chyba 500ciuset osobom ;) ....Paula jestem :>
12:03 Vetebcio: Cuz za skromnosc moze cos wiecej gdzie mieszkasz ile masz lat itp.
12:03 Kaisza: Am.... Mieszkam w miescie ;) a latek mam ohm.. 20
12:05 Vetebcio: Przynajmniej wiemy ze nie na wsi xD Od kiedy grasz w Tibie? I co cie do tego sklonilo?;>
12:07 Kaisza: Jej od kiedy? chyba juz 2 rok mija... tak mi sie zdaje ale wsumie nie wiem dokladnie chodz bardzo dlugo.. a co mnie sklonilo?Kiedys gralam w rl Tibie i moj rl chlopak powiedzial mi ze ma Otsa tak wiec zainteresowana zaczelam szukac jakiegos ciekawego i wpadlam tu
12:12 Vetebcio: czy twoj rl chlopak tez gra na apo?
12:14 Kaisza: w chwili obecnej jestem stanu wolnego ;)
12:14 Vetebcio: ok niebedziemy wnikac w zycie osobiste ;]
12:14 Vetebcio: moze pochwal sie lvlem mlvlem itp ;]
12:15 Kaisza: jej... nie ma sie czym chwalic... :) 340 level 106 m level nic specialnego
12:16 Vetebcio: i znowu ta skromnosc ;]
12:19 Vetebcio: Podobno jestes pierwsza kobieta ktora zaczela grac na tym otsie czy to prawda?;>
12:20 Kaisza: Gdy sie tu pojawilam byla pewna kobieta choc... nie wiem czy w rzeczywistosci nia byla...po kilku dniach jednak zrezygnowala z gry i tak bylam przez dlugi czas jedyna ;)
12:20 Vetebcio: Pewnie wiaza sie z tym jakies przywileje czyz nie?
12:21 Kaisza: Niektorzy tak uwazaja... ja sama zawdzieczam to chyba mojemu charakterowi nie plci ;)
12:21 Vetebcio: to prawda ;]
12:23 Vetebcio: Masz jakis wrogow ktory darzysz szczegolna nienawiscia lub przyjaciol ktorych darzysz szczegolna sympatia?;>
12:24 Kaisza: oj... wrogowie? ja jestem bardzo pacyfistycznie nastawiona do ludzi... lecz jesli jakis12 latek zaczyna nadskakiwac straszniemnie to irytuje :> bo jest dla mnie "smarkiem"
12:24 Kaisza: ale i tak nie popadam w wieksze konflikty...
12:25 Kaisza: zreszta z niektorymi poprostu sie nie wygra.. wiec wole ustapic tak wiec sa osoby ktore sa dla mnie poprostu niewidzialne iomijam je.
12:25 Kaisza: Przyjaciele? Tu nie ma przyjaciol :) to chyba wiemy wszyscy ale sa znajomo czasem bardzo dobrzy lub nawet osoby ktoremozesz obdarzyc sympatiom... jest pare.:)
12:26 Vetebcio: moze napiszesz jakis poradnik "Jak ignorowac nooby"
12:26 Kaisza: hahaha.... jesli sam nie chcesz ich zignorowac nie zrobisz tego....nic w tym ci nie pomoze procz zdrowego rozsadku
12:27 Vetebcio: No tak. Moze jakies rar itemy? Pochwal sie!
12:27 Kaisza: Ohm.. chyba kazdy wie o moim panda misiu? prawda... a jego pochodzenie jest oblane tajemnica i radze nie nekac nigogo za to zego posiadam bo pogryze ;)!!
12:29 Vetebcio: Gratulacje ;]
12:29 Kaisza: Dziekuje :)
12:29 Vetebcio: Moze opowiedz historie przepieknego domku ktorego jestes wlascicielka ?;>
12:29 Kaisza: Jej za dlugo :)
12:29 Vetebcio: Mamy czas ;]
12:30 Kaisza: w kazdym badz razie... kiedys bylo tu owiele mniej graczy i w domkach mozna bylo przebierac a cena ich byla owiele mniejsza...
12:30 Kaisza: ja odziedziczylam ten domek po pewnym graczu ktory dal mi go w prezecie :>
12:31 Vetebcio: to farciula z ciebie xD
12:32 Kaisza: moze poprostu mnie lubia ;)
12:32 Vetebcio: Moze ;]
12:33 Vetebcio: Moze wyjasnisz oco chodzi ze Skociem?;>
12:33 Vetebcio: 12:33 You see Kaisza (Level 340). She is a master sorcerer. She is I Hate You of Potega w Nas (Xx Kocham Skocio xX).
12:34 Kaisza: Hahaha ja go bardzo lubie ;) ale oswiadczam Title sam mi takie dopisal ;)
12:34 Vetebcio:To teraz opowiedz nam histroie o Szanownym Panu Master Manym ;]
12:35 Kaisza: Oo... poszperales niezle ...
12:35 Kaisza: no coz spotkalismy sie kilka razy...
12:35 Kaisza: bylo milo :> ale nie wyniklo z tego wielkie uczucie , bynajmniej z mojej strony
12:37 Vetebcio: Hmm... Niemam juz wiecej pytan moze chcialabys kogos pozdrowic?
12:38 Kaisza: Tak... Ciebie i dzieki za wywiad :D ... Skocia! Jana;) Wojownika tu dam buziaka :*.... Neko.... Tigerka...Thidon, moze Senge ? ;) Pozdro!
12:38 Vetebcio: Dzieki i niema za co. Powodzenia!
12:39 Kaisza: Trzymaj sie ;)
http://img245.imageshack.us/img245/2594/uo0013em1.jpg