Zaloguj się

View Full Version : Szukam osób, które zrobi? klijenta APO. Wejdz i zobacz.

kamillos75
07-09-2008, 13:51
Witam. Po długiej przerwie wakacje wracam i odświeżę trochę FanSite APO www.fansite.ugu.pl .

Ja planuję zrobic BlackListę APO, aby zmniejszyła się liczba noobów, ale dobiero testuję to i jeszcze troche to potrwa.

I poszukuję osobę, która robiła aby APO Clienta tak jak to kiedys robił Nixon. Chodiz mi oczywiście o osoby zaufane, które juz siedzą trochę na forum i maja jakis level. Dokładniej to chce aby co jakis czas powstawały aktualizację z nową grafiką itp. Nixon już się tym nie zajmuje więc chcę zrobić coś takiego.
APO Client będzie miał osobny dział na mojej stronie o APO, na której znajduje się dużo info o APO, Questach i potworach.

Osoby które są zainteresowane proszone są o napisanie do mnie wiadomości na PW. W wiadomości powinno się znaleźć. Imię, GG, Czy robił coś podobnego i czy poradzi sobie ze zrobieniem czegoś takiego. Te informację prosze wysłać na PW, lub napisac w tym temacie. Osoby musza być kompetentne, a nie jakies nooby.

Pozdro.:)

Mc Maciek
07-09-2008, 14:50
Mogę Ci pomóc z tym klientem, zacząłem robić swój ;> Napisz, wyślę Ci go i zdecydujesz ;)

~Johny Knoxville~
07-09-2008, 15:54
Ja Bym z przyjemnością pomógł..

Zrobiłem już swój Client, z Fotką mojej laski (:*)

Wiec z przejemnościa pomoge.

pozdrawiam ~Johny.

Royal back xD
07-09-2008, 16:02
hmmm jak cos ja tez moge pomoc...;) jakby co to pisz pw;]

kamillos75
07-09-2008, 16:13
jak macie już zrobione Client'y to wyślijcie mi na PW zdjęcia okna gry i okna logowania, i napiszcie jakie zmiany wprowadziliście. Czy na przykład jest zmieniona grafika jakiegos czaru itp. Na PW wyślijcie.

Ok. wybieram twój client MC Maciek, znajdzie się on w dziel apo client i jest to wersja v1.0. Myślę że z czasem zrobimy cos lepszego. NP. spolszczymy całego clienta itp.

Armia Fansite
08-09-2008, 16:49
@up
Double post - warn

@topic
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=34369
Lookajcie tam!

@down
Kto powiedział, że najlepsze?

Brain
08-09-2008, 17:23
@Up
Myślisz, że Twóje fansite jest najlepsze? Właśnie zjebane. I warn powinen być dla Ciebie za offtop.

@Topic
Gz pomysłu.

kamillos75
08-09-2008, 18:24
Brain naucz się czytać a potem posty pisz. Jakie najlepsze Fansite? Zal ciebie i twojego czytania. a Zje***y to jestes ty.

# Już jest APO Client na stronie możecie skanowac jest czysty, autorem jest MC maciek, wkrótce może powstaną nowsze wersję. Pozdro.

www.fansite.ugu.pl