View Full Version : Armia Fansite
Armia Fansite
08-09-2008, 16:46
Kto chce pomóc w robieniu fansite to niech pisze na pw.
Powiem co może mi pomóc :D
http://www.fansite.toproste.pl/
kamillos75
08-09-2008, 18:22
Ale napracowałeś się przy tej stronie. Gotowy CMS 0 pojęcia o HTLM, PHP i MySQL. Gotowca każdy może ściągnąc.
I nie musiałeś kopiować wszystkiego z mojej strony nawet kolejnośc Cen u soni taka sama, mogłeś zmienić.
ZAL i nic więcej.
Armia Fansite
08-09-2008, 18:25
Dlaczego zerowa znajomość? To, że nie umiem robić CMS to znaczy że nic nie umiem?
ZAL to może być ciebie ;)
To że zrobiłeś własny CMS (pewnie są niedopatrzenia) to nie znaczy, że jesteś jakiś super... Własny layout chociaż zjebany(w paincie robiłeś?)
@down
shakuj stronę bliz...
no proszę ciebie... shakuj...
albo podaj na pw jakie mam haslo do admina strony ;]
kamillos75
08-09-2008, 18:30
Z reguły jak się niema o tym pojęcia to sie nie robi. Np. zrób lepsze zabezpieczenia do panelu admina bo można tam wejść w każdje chwili i zrobić bałagan. właśnie to sprawdziłem przedchwilą, bo niemasz kodowania md5 :) Radzę zmień.
1.Co do layoutu to wole mieć swój niż kogoś innego (nie własny)
2. Nie napisałem że wszystko wiem tylko że wypadało by się znać na tym co się robi
#niema co hackowac nawet jakbym chciał. Co tylko jest pare przedmiotów i kalkulator. i tyle żadnych newsów ani nic.
Wejdz na swoją stronę i daj zapisz jako i ją pobierz. Otwórz w jakimś programie i napiz nazwy dwóch pól formularze podam do adresu url dodaj=?nazwa_pola="%"&nazwa_pola="%"
i bez wpisywania hasła wejdziesz
#zresztą co ja ci będe wypisywał błędy wejdz na strone php-fusion, bo z tamtąd pewnie ją masz i tam piszą wszystkie błędy jakie mogą wystąpić na stronie i wiele ciekawych informacji dla ciebie. Wejdz
*Chojrak*
08-09-2008, 18:33
Ja moge pomoc, tylko napisz w pw w czym ; ).
Kamilos#
I chuj, kazdy musi sie nauczyc, ceny sa tak a nie inaczej bo mu tak ***** pasuje.xd
Odrazu pisze, ze nie chce się zapisać do pomocy w tworzeniu. Sama krytyka.
Co do strony, wygląda ładnie i z pomysłem i jak dla mnie nie ma tutaj znaczenia który ch*j umie więcej od kogo. kamillos75, takie 'fansite' to wstyd, za to ta, która tutaj jest 'reklamowana' jest wg. mnie w 100% lepsza. Twój kolor, błękitny, powiedz mi który idiota lubi błękitny kolor? Co on ma oznaczać? Szary wydaje mi się bardziej pasuje. Menu, gdzie jest to menu?! To twoje menu, jest beznadziejne, ta czcionka i w ogóle, za to tutaj masz wszystko przejzyscie. Nie chce mi sie pisac dalej. ._. kamillos75, przyłożył byś się.
kamillos75
08-09-2008, 18:59
Tylko zrozum jedno to jest ściągnięte ja tez mogę ściągnąc cos takiego w każdej chwili i co? Wole robić sam niż ściągać gotowca naet jeśli jest o 100000000000000000% ładniejszy, ponieważ każdy go może mieć.
No i ch*j. Kazdy robi jak mu sie podoba.
Armia Fansite
08-09-2008, 19:45
zamknac temat, strona sie zjebala xd
kamillos75
08-09-2008, 20:01
a co ci się na niej zjebało? Mogę ci pomóc jak chcesz.:)
Ákananto
08-09-2008, 21:08
Proffeska skoro sie zjebała : )
#Down
Popisałes się, brawo ¬¬
BlackdOWN
08-09-2008, 22:53
Kto chce pomóc w robieniu fansite to niech pisze na pw.
Powiem co może mi pomóc :D
http://www.fansite.toproste.pl/
A masz pozwolenie na tworzenie *.toproste.pl ?:]
Nazwa użytkownika
08-09-2008, 23:47
#up
leze XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
#topic
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej 40 znaków.
~Johny Knoxville~
11-09-2008, 19:03
Wiceps, ja bym się do tego zapisał.
Troche się znam, a robić i tak co nie ma.
Pozdrawiam ~Johny.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.