PDA

View Full Version : Splaxor - nies?yszny warn, nies?uszny powód, niesz?uszny punkt karny.

Lu$hOoOoOfy Grom
08-09-2008, 21:30
Witaj Lu$hOoOoOfy Grom,

Złamałeś(aś) regulamin forum ARMIA Podkarpacki OTS.

Powód: Syngatura łamiąca regulamin
-------

-------

Przyznane punkty karne: 1
Punkty karne nigdy nie są kasowane.

Oryginalny Post:
290261

Ja usunąłem, a coś nie tak?

Twój temat reklamował inny serwis, co jest zabronione na tym Forum - a jakoś nie widziałem, żeby było zaznaczone, że masz jakiekolwiek pozwolenie na tego typu rzeczy ;>

Więc teraz informuję Cię uroczyście, że zjebałeś sprawę.
NIe reklamowałem serwisu o tematyce OTS/Tibia etc. który mógł by NEGATYWNIE wpłynąć na pracę serwisu/serwera/forum APO przez co regulamin nie został złamany. Reklamowanie dotyczy serwisów które mogą w jakiś sposób być powiązane z w/w grą tym samym wpływając negatywnie na użytkowników, ich liczbę, a także aktywność. Nie mam pozwolenia? Gnojku jeden trochę szacunku - byłem tu 100x dłużej niż Ty, pracowałem 100x więcej i Ty mi nie pierdol chociaż o jakichś pozwoleniach.

Pozdrawiamy,
ARMIA Podkarpacki OTS

Czy ten post ma syngature łamiąca regulamin ? Wątpie ;) Pozdro Splaxiorze. Warna zdejmę sobie i tak kiedy chcę ;o

Tre Cool
08-09-2008, 21:31
Przestań sie zachowywać jak 3 latek i załatw to na pw.

Nazwa użytkownika
08-09-2008, 21:36
ja pierdole placzesz bo dostales warna? jakie to straszne

Lu$hOoOoOfy Grom
08-09-2008, 21:39
Dostałem 2 warny i czekam na resztę. Panowie spokojnie - od tego jest ten dział. Poza tym posty sobie ponabijamy.

Nazwa użytkownika
08-09-2008, 21:42
jak mozna posty nabijac to fajnie ;D
Splaxor nie nadajesz sie na modka :/

Lu$hOoOoOfy Grom
08-09-2008, 21:43
Dokładnie tak - Splaxor nie dość, że pewnie nie ma włosów tam gdzie trzeba to jeszcze myśli, że będąc moderatorem APO jest pół-bogiem pół-człowiekiem ;0 Wrau człowieku ;) Robisz wrażenie.

.:Speed Fireman:.
08-09-2008, 21:49
Niby Old Moderator a nie wie w jakim dziale pisac xd
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=27449&page=8
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=33184
I wszystko jasne :)

Cielak Friistajler
08-09-2008, 21:49
Grom ! 100% racji ! Ja dostałem bana za upomnienie tego 'człowieka', który myśli, że ma moce ponad człowieka xd. Weźcie.. wywalcie tego półgłupka.. bo to ku*a robi się żałosne.

/* Tak wiem, że odszedłem, ale musiałem */

Lu$hOoOoOfy Grom
08-09-2008, 21:53
Niby stały użytkownik a nie rozróżnia tematu od działu.

Napisałem nowy temat bo każdy w dupie ma tamte tematy - wiem z doświadczania.

Brain
08-09-2008, 21:53
Jak masz taką pro ivól posade, że możesz sobie ścigać warny to proszę.. tak naprawde nic nie masz \o/. Pozatym to jest forum o Tibii. Co powinna obchodzić nas Twoja stronka?

Mc Maciek
08-09-2008, 21:56
Ehh Grom... Warna dostałeś słusznie, a gdybym się uparł, mógłbym wlepić Ci teraz kolejnego... Za pisanie w złym dziale.

Może powiesz, że Twój podpis nie łamie regulaminu? Nie ma tam żadnych linków? Nie reklamujesz żadnych serwisów? Daj na luz...

Co z tego, że dostałeś warna za post, tak samo mogłeś go dostać jako "Profile Infraction" i wyszłoby na to samo ;|

@EDIT
Grom, skoro tam nikt nie zagląda, to trzeba było napisać PW do Splaxora...

@Cielak
Nie popadajmy w skrajności ;>

Cielak Friistajler
08-09-2008, 21:56
@up
No, może Ciebie nie obchodzi. Trudno - nie korzystaj [? xd] ! Zrobił, mógł, nie złamał regulaminu !

www.onet.pl
www.onet.pl
www.onet.pl
www.onet.pl
www.onet.pl

Dostane warna jak Grom ? Plx. no przecie reklamuje www.onet.pl :|

Żal !