PDA

View Full Version : Za Nic Warny!

Oxidosis!
09-09-2008, 13:09
Listek, dlaczego zamknąłeś ten temat?
http://forum.toproste.pl/showthread.php?p=290428#post290428

Bo mam wątpliwości, dostałem 2 warny za obraze Cię na pw, tyle że jak mnie gracze obrażają nie ponoszą kary, ale jak użytkownik obrazi moderatora to dostaje warny i to na dodatek 2? Moderator jest jakiś lepszy, czy chuj wie co? Bo jestem użytkownikiem, a ty moderatorem to nie znaczy że masz mi wlepiać warny, bo gdybyś ty do mnie tak samo napisał to nic bys nie miał, a jak ja napisałem to mam 2 warny. Weż pomyśl człowieku.

Btw : Napisałem z wielkiej litery w temacie wszystkie wyrazy i napisało jakoś pokemoniasto.

Listek
09-09-2008, 13:19
Jeśli chodzi ci o zamknięcie tematu, to ja go nie zamknąłem.
A co do warnów to wszyscy dostają tyle samo.
A w ogóle nie musze Ci się tłumaczyć ; <

Splaxor
09-09-2008, 13:20
Po pierwsze ja zamknąłem temat bo sprawa została wyjaśniona.

Gdyby jakiś Moderator Ciebie pojechał na PW to od razu bez zastanawia się zrobiłbyś temat, że Moderator Ciebie obraził i powinni mu odebrać posadę. Nie mam racji?

Obraziłeś Moderatora, więc dostałeś warna. Mortiisa i Tygrysa byś nie obraził. Nie pojechałbyś im na rodziców bo się ich boisz. Wiesz, że mogą więcej niż My.

Obraź szefa w pracy to ciekawe co zrobi. Dostaniesz podwyżkę? Wątpie. Wiem, że nie powinno się porównywać forum do RL życia, ale to taki prosty przykład, który nawet 8-letnie dziecko zrozumie.

My tak na prawdę możemy gówno. Dostanie osoba kilka warnów, zrobi nowe konto i zaczyna się znów błędne koło.

Gdybym był uparty i na siłę chciał Ciebie zbanować to dam Ci dwa warny. Jeden za poprzedni temat co zamknąłem, a drugi za ten. Dlaczego? Ponieważ nie są założone w odpowiednim temacie jakim jest Skargi na Moderatorów.

MaciekToZuoZbaniłBerafita
09-09-2008, 15:04
OMG.. człowiek, to czlowiek.. w pracy w pożądnej firmie, za obraze pracownika czy szefa to bedzie to samo, dlaczego ? Bo jezeli szef jest NORMALNY (a tutaj nie jest) to zrozumie, ze pracownik obrazil drugiego pracownika, czlowieka tez i musi poniesc konsekwencje.. fakt, ty Splaxor geju obracasz się miedzy lopatami i rowami a tam kazdy na siebie pluje itp. bo tam jest 0 kultury ; /.

Hmm wiele osob wyzywam, i tylko za niektore posty dostaje warny ; ]...

Babus
09-09-2008, 15:33
@up
Banned.

//Own3d. xd

@topic
Prosisz sie o kolejne? ..