Zaloguj się

View Full Version : Sapphire Helmet

Djkrystus
11-09-2008, 12:02
Witam!
Moglibyście mi dokładnie wytłumaczyć działanie dźwigni na sapphire helmet bo zupelnie tego nie czaje :/

Pozdrowienia :cool:

Sea Ranger
11-09-2008, 15:01
Której dźwigni ?
Tą pierwszą żeby wogóle wejść na questa musi pociągnąć jakiś 650 lvl.
Tą drugą na Kingi musisz dobrze ustawić 4 profesje, masz schemat koło tego.
A te żeby odebrać nagrodę to musisz wiedzieć która godzina jest.
Dokładnie nie wiem, ale chyba potrzeba mieć zegarek, albo pytać się kogoś kto ma zegarek która jest godzina xD
@Edit - Edytuj posty, zaraz w grze się kogoś zapytam ;P

Djkrystus
11-09-2008, 15:21
Czytałem, że zegarek pokazuje tą samą godzine co w RL więc jest nie potrzebny. Chodzi mi bardziej o schemat "jak to działa" czyli jak ustawić dźwignie np. w przyszłą niedziele o 12:00

Pagon
11-09-2008, 18:01
Czytałem, że zegarek pokazuje tą samą godzine co w RL więc jest nie potrzebny. Chodzi mi bardziej o schemat "jak to działa" czyli jak ustawić dźwignie np. w przyszłą niedziele o 12:00

Dzień nie ma tu nic do rzeczy. Chodzi o to, że: Jest powiedzmy ta 12 to jak jesteś na queście to przy tych dźwigniach po prawej i lewej stronie są tabliczki i tam coś na nich pisze. Powiedzmy, że tabliczka od lewej strony jest skierowana w > stronę to ta po prawej będzie prostokątna(nie będzie wskazywała żadnego kierunku), lub może być na odwrót, że prawa wskazuje < to wtedy lewa jest prostokątna. Jak już wiemy w którą stronę jest pokazane to patrzymy na godzinę. Jest ta 12:00 to od tej strony liczymy 12 dźwigni i pociągamy tą dwunastą. jak jest godzina 1 to 1, 2 to 2, 3 to 3 itp... a jak jest 13,14,15,16.... to 13,14,15,16... liczymy jak 1,2,3,4.

P.S: Układ tabliczek zmienia się co restart (CHYBA):P