Zaloguj się

View Full Version : Lalu? - nadu?ycie.

Nix
11-09-2008, 16:14
Laluś niestety okazał się kolejnym Moderatorem który nadużył pozycji. Nie będę zamieszczał dowodów, gdyż nie mam dostępu do logów forum, ale Administracja może bez problemu sprawdzić, czy zarzuty przedstawione przeze mnie tutaj nie są bezpodstawne.

Tak więc: Moderator Laluś (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=2954) nadużył pozycji bezpodstawnie zdejmując bana dwóm użytkownikom, tzn:
*Chojrak* (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=7811)
Tettmeier (http://www.forum.toproste.pl/member.php?find=lastposter&f=16)

Niektórzy Moderatorzy zostali wyrzuceni z identycznych powodów, tak więc Laluś też powinien zostać zdegradowany.
Piszę w tym dziale, ponieważ nie ma tu władzy żaden Moderator, więc nikt nie zmieni treści.

Tettmeier
11-09-2008, 16:21
Czekam na kolejnego bana, chcesz mnie upierdolić? Warny które były poparte dowodami zostały, a te na odchodne od Exoda zostały zdjęte bo były niesłuszne. Kimkolwiek jesteś, spadaj. Z resztą, who fuckin' cares ? Pytam, po kiego ten temat. Były kradzieże Listka poparte dowodami i nie stracił pozycji a za takie sranie w banie Laluś ma pozycję stracić? Huehuehe.

Knoox
11-09-2008, 16:24
Ja jakoś też dostałem unbana za to samo, czyli za stare bany Exod'a na 'papa'. Chociaż i tak mam na koncia 'SiMiNa MaSaKraToS' jeszcze dwa bany od Exod'a za Double Post o ten samej godzinie i dacie. oO

Crayon
11-09-2008, 17:15
Layer i Elvan zostali wyrzuceni prawdopodobnie za odbanowanie KoDeXa który miał słuszne warny. Tettmeierowi po przedyskutowaniu i zobaczeniu za co ma ostrzeżenia sciągnięto warny Exoda.
I tak ma teraz 4 warny(chyba. w 100% słuszne) i jeszcze jeden mu został do bana.
Tak Cię to boli ?

Mejger
11-09-2008, 17:19
Ne puach plox morze ci mamusia da jeszcze possac swojomp pierś ;/ ne puach wrzystko bencie doprze.

Po za tym, chuj cię obchodzą poczynania moderatorów? Zazdrościsz, że ty nie masz? :O

Iakovlev
11-09-2008, 17:20
Już się zleciały psy tetiego ^^
Niech się laluś wypowie a nie wy.

Nix
11-09-2008, 17:34
@MejgerQ
Swego rodzaju 'podziękowanie' :)
On wygadał moją tajemnice, ja wygadam jego. :P

Laluś
12-09-2008, 15:07
Ehhh Nixon, kiedy ty zmądrzejesz...
Tettmeier i *Chojrak* zostali odbanowani, ponieważ dostali 5 warnów 'na dowidzenia' od Exoda i Graydona. Tzn. tak mi powiedzieli, uwierzyłem im. Jeśli mnie okłamali to już nie moja wina, jest to ich prywatna sprawa.
Co do Chojraka. Znowu zarobił 4 warny, jeszcze jeden i zostanie zbanowany.
Tettmeier nie dostał jeszcze ani jednego warna.
Widać komu zależało na odbanowaniu. ;) Jeśli teraz któryś z nich zostanie zbanowany to już go nie odbanuje żaden z moderatorów.

Ps. Nixon, możesz się mnie czepiać, próbować mi 'dowalić', ale uwierz - nie wygrasz. ;)

@Iakovlev
Przykro mi, ale dostajesz upomnienie, za nabijanie postów.

@down
Oboje dostali wszystkie 5 warnów w przeciągu 3 minut, uznałem, że mogę ich odbanować.

Criss
12-09-2008, 18:18
Tettmeier i *Chojrak* zostali odbanowani, ponieważ dostali 5 warnów 'na dowidzenia' od Exoda i Graydona. Tzn. tak mi powiedzieli, uwierzyłem im.

A mieli jakieś dowody na to ? Tak bezpodstawnie im zaufałeś? Mam nadzieję że się wypowiesz jeszcze tutaj, bo ja i inni chcemy znać odpowiedź.

Enchox
08-10-2008, 20:31
Ehhh Nixon, kiedy ty zmądrzejesz...
Tettmeier i *Chojrak* zostali odbanowani, ponieważ dostali 5 warnów 'na dowidzenia' od Exoda i Graydona. Tzn. tak mi powiedzieli, uwierzyłem im. Jeśli mnie okłamali to już nie moja wina, jest to ich prywatna sprawa.
Co do Chojraka. Znowu zarobił 4 warny, jeszcze jeden i zostanie zbanowany.
Tettmeier nie dostał jeszcze ani jednego warna.
Widać komu zależało na odbanowaniu. ;) Jeśli teraz któryś z nich zostanie zbanowany to już go nie odbanuje żaden z moderatorów.

Ps. Nixon, możesz się mnie czepiać, próbować mi 'dowalić', ale uwierz - nie wygrasz. ;)

@Iakovlev
Przykro mi, ale dostajesz upomnienie, za nabijanie postów.

@down
Oboje dostali wszystkie 5 warnów w przeciągu 3 minut, uznałem, że mogę ich odbanować.

Wybaczcie ale muszę. xd

Pogrubione - Ej, twardzielu zapomniales, że w ss'ach był licznik postów?:< Napisalem ~10 postów i za to dostalem 5 warnow w 3 minuty.

Podkreślenie - Jeśli, zdejmujesz komuś bana, powinieneś zdjąc 1 warna, a nie 5, jak w moim wypadku.

Kursywa - Czyli jak ktoś ci powie, że jestes idiotą, uwierzysz? A jak ktos Cie oklamał to tej osoby prywatna sprawa? Gz.

Hrater
08-10-2008, 20:35
Bu hahahah xD Laluś, zostałeś zjechany po równi... Idź mi z forum bo kapusiów się tępi :P W Tym przypadku będzie tak samo ;)

Busst
08-10-2008, 21:06
#Nix
Ja, Mc Maciek oraz Arhadus możemy moderować ten dział. :)

#Topic
Myślę, że komentarze na ten temat są zbędne. Mortiis powinien zająć się tą sprawą, a nie użytkownicy forum, więc pozwól, że temat zamknę, a link prześlę Mortiisowi.