View Full Version : ?al profesji
Pall Posion
11-09-2008, 20:20
Profesje magiczne i profesja knight maja słabe pvp Palladyn rzadzi nie mozna go pokonac mozesz walic spama i tak nie pokonasz palladyna powinien Mortiis wyrównac profesje a nie :mad::mad::mad::mad:
Bastek10
11-09-2008, 20:23
moim zdanie powinno zostać tak jak jest...
To powinien byc dzial sondy.
No ale coz.
Najlepiej zeby socowi/druidowi dodano po 1hp/lvl i bedzie git.
Royal back xD
11-09-2008, 20:27
hmmm jak sie umiesz bic to kazdego pokonasz o podobnym lvlu;) xD
Pall Posion
11-09-2008, 20:35
magicznymi i knightem możesz walic pallka a on sie vituje i ubija
adrianeq :)
11-09-2008, 20:52
Nie chce mi się wypowiadać, ale powiem ci jedno kazda profesja musi się od siebie różnić czymś nie tylko czarami ale taktyka bicia oraz zadanymi ciosami :P
Nie powinno być wyrównania profesji, dobrze jest tak jak jest. xD
M3ntor 0.0
11-09-2008, 21:08
LOL. Nikt nie rozwali palka hahaahha jak sie grac nei umie to sie nie rozwali. ja mam 731 ms i luuzem rozjebialem Matis Palla (714 rp wtedy) choc wiem on ma zal pvp :p.jak sie umie grac to nie jest latwo rozwalic palla ale da sie. wg mnie powinni tylko dodac prof. magicznym 1hp i odjac 1 mp na lvl jak byla o tym mowa dawno temu ale nic wiecej nei zmieniac
Royal back xD
11-09-2008, 21:11
LOL. Nikt nie rozwali palka hahaahha jak sie grac nei umie to sie nie rozwali. ja mam 731 ms i luuzem rozjebie palka o podobnym lvlu. wg mnie powinni tylko dodac prof. magicznym 1hp i odjac 1 mp na lvl jak byla o tym mowa dawno temu ale nic wiecej nei zmieniac
heh no wlasnie;D a tak w ogole ek jest najmocniejszy jesli nie jestes allegro kids i umiesz sie nim uhac;] Wtedy sie palka rozwala;)
old Don Mateo
11-09-2008, 21:18
Jak się nie umie grać to tak się ma ktoś w podobnym temacie napisał że ma sorca czy druida i spokojnie rozwalał knighta o 30+ lvl więcej a palladyna fakt nie mógł ubić ale pall też go nie mógł ubić
P.S:jeśli coś zmienią to znowu inne profesje będą narzekać i coś będą chciały
BiałyDaroBanned
11-09-2008, 21:43
w WG. mnie może zostać tak jak jest ewnetualnie niec wszyscy siekają po 5-10% lepiej..
Kornas Pall
11-09-2008, 21:47
Ja gram knightem i mi jest dobrze .
Jak ktoś jest ciota i nie umie grać to nigdy mu Mortiis nie dogodzi ;<
Labeletti
11-09-2008, 23:00
Mówicie żeby nic nie zmieniać ponieważ gracie knight'em lub palladynem. Mortiis sam założył sondę czy dodać o 1 hp z lvl'em ms'owi i ed ale puki co nie doszło to do skutku bo jest zapracowany robieniem nowego miasta.
Stanowczo jestem na TAK
Jak się umie grać to każdą profesją się będzie rządzić. Nie trzeba nic zmieniać.
Drako o.o
12-09-2008, 08:00
jesli umiesz grac to kazdego ubijesz
ja ubijam solo palka o 130lvli wiecej
niech zostanie tak jak jest, tylko dodac 1 hp postaciom magicznym
Seviper 2.0
12-09-2008, 08:01
LOL. Nikt nie rozwali palka hahaahha jak sie grac nei umie to sie nie rozwali. ja mam 731 ms i luuzem rozjebialem Matis Palla (714 rp wtedy) choc wiem on ma zal pvp :p.jak sie umie grac to nie jest latwo rozwalic palla ale da sie. wg mnie powinni tylko dodac prof. magicznym 1hp i odjac 1 mp na lvl jak byla o tym mowa dawno temu ale nic wiecej nei zmieniac
Matisowi wychodzi tylko uciekanie ;]
@topic
http://i37.tinypic.com/2myomrp.jpg
To chyba wyjaśnia cały problem.
M3ntor 0.0
12-09-2008, 15:54
@Labeletti
Ja gram sorcem i mi sie dobrze gra. Ty poprostu grac nie umkiesz i narzekasz :):):)
@Seviper
taa uciekac tylko umie i to na VitorBocie hehe :D:D:D
@topic
mozna dodac jeszcze te manaski co daja 1k dla magicznych prof. :p:p:p
Człowieku ogarnij sie. Ja gram kina i sie bardzo dobrze pk palkow o wyszych lvlach lub takich samych.
Ciezko sie leje pala ale da sie go zabic, a ty jak nie umiesz grac to pipka jestes i tyle.
GrulixBaned
12-09-2008, 18:30
Profesje magiczne i profesja knight maja słabe pvp Palladyn rzadzi nie mozna go pokonac mozesz walic spama i tak nie pokonasz palladyna powinien Mortiis wyrównac profesje a nie :mad::mad::mad::mad:
Moim zdaniem nie masz racji. Nie ma takiej profesji która jest najlepsza. Wszystko zależy od postaci którymi grają. Najlepsze pvp palem miał old Zar (rp).
Skocio(Ms) i to nie Abu bo abu ma lvl jak by mieli o około 200 różnicy lvl to skocio by go lał jak chciał. Bart(ek) najlepsze pvp knightem razem z Showatkiem.
Jak się dużo gra knightem np 1-1500 ma się dobre metody jak się uhać itd. Wymaga to czasu i poświęcenia.
Więc nie mów że pall najlepszy. Patrz post Drako np.
M3ntor 0.0
13-09-2008, 14:04
http://img66.imageshack.us/my.php?image=mentor735msvsmatispall7zu8.jpg
To chyba wyjasni cały ten wątek. Sorka ze ss w linku :(
Sami ocencie kto ma wieksze szanse 717 rp czy 735 ms :D
@Seviper
Matis nie mial gdzie uciec to padł.....:p:p:p:p
Old Yavimava
13-09-2008, 18:28
Nom...każda profesja jest dobra...tylko ze teraz ek niby ma dużo hp..ale nie ma e vity ani nic..tylko uhy... jeszcze przy przesuwaniu to pada jak pies ;/ a co do matis palla to wiem ze ma 0 pvp :) gz mentor :)
Warn Me Plx.
Wypierdalaj, nie bedzie balansu...
Wszystko jest poki co dobrze...
Kazdy balans to burza dyskusji, setki bzdurnych tematow na forum...
NIE I NIE I NIE!!
Zagłosowałem na "tak" mimo iż już nie gram, ale nie licz na to, ekipa APO nie potrafi zbalansowac profesji, albo nie chce...chcesz balansu to idź na rl tibie, tera każdą profą się fajnie gra;]
i znow sie zaczyna... typek "pall posion" czy jak mu tam pisze beznadziejne posty... co ty czlowieku wiesz o apo... druid o podobnym lv dajmy 500 pall vs 500 ed pall wali spama ed walnie grana to pall ma juz prawie yelowa... jesli dalej wali spam druid odchodzi dalej i wbiega wali 2 morty i pall spi... wiec tak czy siak trzeba uwazac pozatym ten temat jest do zamkniecia bo widzialem takich tematow conajmniej 15 na tym forum po 2 sam grasz pallkiem i sapiesz... takich tematow juz 3 napisales i po co?? nawet dobrze postow nabijac nie umiesz a ja umiem nabijac cos innego ... mam na mysli fragi wiec padniesz ... bo juz mnie ziomek wkur...ekhm
@pall gm by nie chcial rozmawiac z takim idiota jak ty... chcial bym zobaczyc te 0 pvp palla ktory przegrywa z innymi profesjami o rownym lv :|
Labeletti
13-09-2008, 21:29
Mentor weź mi tu nie gadaj bo Ty szans nie masz z równym palkiem. A tak w ogóle to mam świetne pvp :eek: tylko nara zie mały lvl. Bo nie spędzam całych dni na grze bo Tibia to tylko gra.
Pall Posion
13-09-2008, 22:21
Dziszaj doszedłem do wniosku że Gm musi zmieniać po obserwowaniu walk na arenie doszedłem do wniosku że Postacie Magiczne wygrywaja z Palladynem i z Knightem ale Postacie Magiczne i Palladyn w walkach popychaj Knighta i nie ma szans na zwycięstwo knight.Najlepiej jak gm zrobi troszke zmniejszy mane a powiekszy hp Postacia Magicznym a knightowi polepszyć troche exori max i bez problemu bedzie i bedzie wszystko równo po ostatniej rozmowie z gm mowili mi ze mysla o tych profesjach zeby powiekszyć.GM powinien częsciej zagladać na arene żeby zobaczyć jak profesje walcza.
Evil Knight
13-09-2008, 22:25
Tak powinni zwiększyć Exori max dla knighta .................... Pallek jest zdeka za mocny ;/
exura vita i ma prawie full hp ;/
Jest dobrze, jak się umie grać to się ubije palka 100++ lvl'i wiecej_._
Pamietam, jak grałem 500 ek, to czasem i 600 rp solowałem...
Dodać 1hp/mane druidowi i sorcowi.
Tak powinni zwiększyć Exori max dla knighta .................... Pallek jest zdeka za mocny ;/
exura vita i ma prawie full hp ;/ o ***** jego mać to dojebaleś ciekawe czemu na 1250rp vitam sie 8k ; )? a am m26k wiec 1/3 hp.. nawet mniej teraz vita słaba była bo poroszyli keidyś na tym lvl pall vitał sie 10k i by bylo dobrze nie wspomne ze na 1250ek uha sie 10 -11k a sorc i ms nawet 12k vita max? lepszy no chyba cie pokurwilo mam x3 wikeszy mlvl i bije tyle co ek
Drako o.o
13-09-2008, 23:31
o ***** jego mać to dojebaleś ciekawe czemu na 1250rp vitam sie 8k ; )? a am m26k wiec 1/3 hp.. nawet mniej teraz vita słaba była bo poroszyli keidyś na tym lvl pall vitał sie 10k i by bylo dobrze nie wspomne ze na 1250ek uha sie 10 -11k a sorc i ms nawet 12k vita max? lepszy no chyba cie pokurwilo mam x3 wikeszy mlvl i bije tyle co ek
pall ma mniej hp wiec sie mniej vita omg normalne
zostawic profy w spokoju tylko zmienic hp +1 w postaciach magicznych
tyle....
2 nizej
to sa postacie magiczne......
drako i co że ma mniej hp ? ms i ed maja tez mniej hp a vitaja sie 2 razy wiecej niz rp prawie wiec xd pozatym 3k ma 3 mneijszy mlvl wiecej 10% mniej od rp powinien bić minimum
Zgadzam sie z moimi przed mowcami.
Dodac profa magicznym 1 hp/lvl.
I mozna cos pokombinowac z sila uha ek i vity rp .
Albo niech zostanie tak jak jest tylko zeby to hp sorca/druida dodac.
Pozdro.
Kheneshi
14-09-2008, 10:32
No dobra bo widze że straszne pierdoły wypisujecie ;].
No wiec pall za silny tak o0 a może nie umiecie się bić co po niektóży xD?
O ile pamietam jeszcze kiedyś to knight wymiantał na apo. A palladyn to była cipka ;).
Sorc i Druid maja 2 potężne czary, ale faktem jest że maja mało hp i by wygrać Ms/Ed trzeba umieć się nim bić.
PROFESJE SA ZBALANSOWANE WYSTARCZAJACO !!
POPROSTU ***** SIE GRAC NAUCZCIE I NIE MARUDZIC!!!
Pall Posion
14-09-2008, 11:14
jak powiekszą hp magicznym profa to bedzie znow gadanie ze knight teraz slaby a wiec dodać magicznym hp a obnizyc mane a knightowi powiekszyc troszke exori max i bedzie po kłopocie knighta inne profesje popyhają to trzeba odejsc o 3 sqm i wtedy c arrows lub sprite wand i czary i knight pada bo nie może uderzyć mieczem lub maczuga albo toporem.
^Up.
Wystarczy podejść...Bronie dla najta i tak mało dają, bije się z czarów.
Palladin i Najt są zbalansowane, wystarczy umieć grać, dodać tylko 1hp/mane dla sorca i druida i po kłopocie.
Ulrich von Jungingen
14-09-2008, 11:49
Jak ma tylko magicznym podwyszyc hp to powinien knightowi exori max powiekszyć bo jak magicznym podwyższy a knightowi nie to znów bedzie kłopot i znowu bedą te same wątki ludzie pisać.Zgadzam sie z wypowiedziami Pall Posiona on Palladyn ale wie że każdą równą siebie profesje ubije.do Profesji magicznych i knight trzeba umieć dobrze grać a Palladynem nawt nobek ubije 40lvl wiekszy od niego.
JEstem za zrównaniem profesji czyli dla magicznych więcej hp a dla knight exori max wieksze
^Up.
Ja grałem knoghtem, wbiłem 520 lvl i dobrze mi się grało, w pvp 500 palladin nie miał szans ze mną, wystarczy że umiesz grać...
Kazda profesja jest dobra ;/ wystarczy tylko umiec grac....
Pall Posion
14-09-2008, 12:40
Knightem trzeba umieć grać ale Palladynem może jakis noobek grać i wygra.Jak zapewne używałes bota to wygrałes z 500lvl ale wes tak żeby sie zmieżyc z 20lvl od ciebie wiekszym to może ci nawet bot nie pomorze.chyba że lałes sie z nim a on cie nie popyhal tylko dawal ci z miecza walić to z tym sie zgadzam ze pokonales bez bota go ale ty miales wyższy lvl o 20 a wes takim samym lvl bez bota to zobaczysz że bedziesz padał z botem każdy umie sie szybko uhać.
Pall Posion
14-09-2008, 12:42
jeszcze knighta popychem zalatwiaja i knight bez szans
M3ntor 0.0
14-09-2008, 13:29
@Labeletti
Co ku*** nie mam szans to popatrz na ssa i kur** sie dowiesz jak nie mam szans. :|:|:| Ale noob jestes o ja Cie pierd***
@topic
NIC NIE ZMIENIAC JEST NICE. MOWIE TO I GRAM SORCEM -.-
Close Plx
:mad::mad::mad::mad:
GrulixBaned
14-09-2008, 14:17
Jak się bije Rp vs. Ek to się ek przesuwa. Jak ja 300 rp biłem się z 500 ek przegrałem ale z mojej winy, bo biłem go zamiast tylko vita. Gdybym się tylko vita uhał to nigdy bym nie padł.
Juz sa równe debilu a to ze ty nie umiesz grac to wy***dalaj stad, skocio sie skarzy na forum? bart, neko? abu? NIE, tylko je**ne allegro kidy ktorzy kupuja chary i nie umieja grac to najlepiej napisac na forum zeby ulepszyc profe ktora graja.
Saviola Sorcerer
15-09-2008, 19:27
Teraz Profaesja knight używa botów ale i tak przegrają z Palladynem a nawet z postacią magiczną
M3ntor 0.0
16-09-2008, 18:43
@up
Sorc albo Druid rozwala rownego sobie knighta ktory ma bota? Chyba ci sie cos poje**** no chyba ze chodzi ci o lighthacka to wtedy maja te profesje szanse ;)
@topic
dac ms\ed 1hp na lvl i odjac 1mp\na lvl i bedzie gites + manaski dla magicznych na 1k :p:p
Tomash_mag
27-09-2008, 16:54
To powinien byc dzial sondy.
No ale coz.
Najlepiej zeby socowi/druidowi dodano po 1hp/lvl i bedzie git.
Myslisz? jak by sorc mial 1.5k lvl by mial 1500 hp ? kup sobie "Musk"
Palka i tka juz osabili wystarczajaco i pall nie jest najlepszy .. na pvp ciezko jest iz oslabili e.vite . ja bym chchail zeby bylot ak jak keidys z palkiem a ms/ed dodali 1 hp na lvl :) I bedzie git
funnyx ^.-
28-09-2008, 15:10
Ja głosowałem na "nie" ponieważ mam knighta i jak pkuje to i tak rozpierdalam palladyna, ale no schodzi to troche dłużej, niż sorka, ale sie udaje :)
lemoneek
28-09-2008, 15:20
Jak się bije Rp vs. Ek to się ek przesuwa. Jak ja 300 rp biłem się z 500 ek przegrałem ale z mojej winy, bo biłem go zamiast tylko vita. Gdybym się tylko vita uhał to nigdy bym nie padł.
Jaki żal... Logiczne że padniesz od 500 kina... On ci tylko combo pośle i padasz...
Więc nie pindol głupot.
Kinght 2.0
28-09-2008, 16:13
Seviper pare UP
A skad mamy pewnosc ze go nie dobiles
a co do tematu to niech bedzie tak jak jest ;o
No dobra bo widze że straszne pierdoły wypisujecie ;].
No wiec pall za silny tak o0 a może nie umiecie się bić co po niektóży xD?
O ile pamietam jeszcze kiedyś to knight wymiantał na apo. A palladyn to była cipka ;).
Sorc i Druid maja 2 potężne czary, ale faktem jest że maja mało hp i by wygrać Ms/Ed trzeba umieć się nim bić.
PROFESJE SA ZBALANSOWANE WYSTARCZAJACO !!
POPROSTU ***** SIE GRAC NAUCZCIE I NIE MARUDZIC!!!
To co według Ciebie aż ponad połowe serwera nie potrafi się bić? A może to pallowie używają botów.
@Topic
Według mnie to jest tak
Sorc vs Knight - Walka wyrównana
Sorc wali duże hity a knight ma dużo HP, sorc ma mało hp i knight mało wali mając na 3- 4 hity sorca na tym samym lvlu
Pall vs. Sorc - Niezbyt
Mimo że, Sorc zacznie walnąć spam w przypadku knighta da rade go ubić ponieważ nie UHa całego życia co do Palla 2 vity i całe hp full więc nawet waląc spam nie da rady
Knight vs. Pall
Jeżeli Knight nie będzie atakował i UHał się pall nie ma szans ;D. Ale co mu po tym? Gdy knight zaatakuje Paladyn zacznie spamować erexami i knight nim się obejrzy będzie miał red musi przestać walczyć jednocześnie nie może się manasować i musi się UHac wtedy pall wykorzystuje okazje manasuje się gdy knight atakuje pall jest już w pełni sił knight nie ma szans...
Druid, Knight i Sorc walczą jak najbardziej w równych szansach.
Albo odejmiecie HP i mane Palowi albo Sorcowi dodacie 1hp/lvl a knightowi wieksze hity wtedy będzie dobrze byłbym jednak za zmianą paladynów.
Zajebiscie jest wlasnie... Teraz Sorc/Ed ma szanse z Rp :P jeszcze bym odjal 1mp i dodal 1hp ed/ms ;o tak jak to mialo sie stac
Labeletti
07-10-2008, 16:48
lol? Nie mieli 2x odejmować many i dodawać hp..
Tak jak Mortiis pisał to zostało zrobione według planu.
Temat do zamknięcia.
Wredny typ
07-10-2008, 23:09
Teraz to żal... jak mam władować 3x exori max + hity z mls zeby zabic ms/ed? jak nie moglem zabic 200lvli mniejszego ed to co dopiero jak hp jeszcze dodali... Plx myslcie... ms pcha jak glupi i ek nie wyuha i nie ma jakzzabic bo naprawde ms/ed musi byc debilem aby zebrac 3 exori max+mls, bo ma e vite to sec mija zanim ma full hp -.-
major nabijacz
08-10-2008, 13:10
oj tu sie mylisz..gdy gralem sir vego mialem 696 lvl i bilem sie z flyfem on mial cos ponad 800+ i on bil spama i ja i on padl...kwestia pvp i zwinnej reki..a co do msa.ed to juz jest gorzej naprawde nie ma szans ujebac palla..;/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.