View Full Version : Nowe respy mialy byc a nie ma
Nakomi takahata
14-09-2008, 20:23
Jak Mortiis napisal kiedys mialy byc nowe respy pod koniec wakacji a tu juz 2 tyg po wakacjach i respow nie ma wiec moje pytanie kiedy powstana te respy
Prosze komentowac jak cos ktos wie to skomentuj
Prosze rowniez o komentarz GM
Watpie ze zajrzy Mortiis lub Tygrys.
Mogles napisac Mortiisowi na emaila , moze by ci odpowiedzial.
Tu watpie ze odpowie.
Duzo rzeczy mialo byc a do teraz nie ma , a moze kiedys beda.
Close topic.
Orzeszek
14-09-2008, 22:03
Sluchaj, sam sobie odpowiedziałeś jest dwa tygodnie po wakacjach! Motriis, Tygrys też mają szkołe.. respy będą wtedy kiedy mają być.. to jest dosyć duży update skoro ma być nowa wyspa dla h lvli..
Poza tym, w planach mamy budowę nowego miasta oraz różnych respowisk, zarówno dla h-lvli jak i low-lvli.
Nie wiemy jednak kiedy pracę zostaną ukończone, gdyż jest na prawdę sporo roboty...
Jeśli nie potrafisz czytać to poproś mame, żeby Ci przeczytała.
Nakomi takahata
14-09-2008, 22:57
no ale noobku Tygryssam mowil ze do konca wakacji powninno to byc zal -;-
Techniks
15-09-2008, 01:51
Gdzie niby tak mówił?
LOL!
Pamiętajcie ,że mapa musi być 1 klasa ,a tygrys ma też inne zajęcia niż tylko mapowanie...
Może już zaczął coś robić ,a może planuje to zrobić?
Ps. Po co Ci nowe respy jak i tak na każdym lvl masz gdzie expić i dobrze lvl idzie !
Down@
1k ? Sugerujesz aby dodali znów coś dla h lvl'i ?
Kornas Pall
15-09-2008, 01:56
Up w 90% się zgadzam , ale gdzie taki 1k lvl+ ma expic?? bally??
Powinni dać jakieś nowe monsterki lepsze od bally iżeby dawały wiecej expa np 250k za jednego ;]
Wtedy exp by szedl miodzio xD
DannRook
15-09-2008, 07:30
Up w 90% się zgadzam , ale gdzie taki 1k lvl+ ma expic?? bally??
Powinni dać jakieś nowe monsterki lepsze od bally iżeby dawały wiecej expa np 250k za jednego ;]
Wtedy exp by szedl miodzio xD
Nie wiem jak exp ma gdzieś iść jak nie posiada nóg wtf?
Skumaj w końcu to, że Mortiis ma w dupie, że ty nie masz gdzie expić????
Expienie ma być ciężkie i "exp nie ma chodzić miodzio:O"
Po chuja się tu pytasz jak wiadomo, że tutaj nikt odpowiedzi Ci nie udzieli.
Oxidosis**
15-09-2008, 12:37
Nie wiem jak exp ma gdzieś iść jak nie posiada nóg wtf?Skumaj w końcu to, że Mortiis ma w dupie, że ty nie masz gdzie expić????
Expienie ma być ciężkie i "exp nie ma chodzić miodzio:O"
Po chuja się tu pytasz jak wiadomo, że tutaj nikt odpowiedzi Ci nie udzieli.
Owned. xD!
Exp i tak już jest ułatwiony, dużo jest 1k plus więc lepiej expowisk nie dodawać.
Techniks
15-09-2008, 14:05
UP Respów nie dodawać?
Niech dadzą jakieś potwory nowe z dobrym expem a słabym lootem i na odwrót dla takich 400 - 700 lvl :>
TopiC@ Tiger nie mówił ,że respy będą do końca wakacji więc temat chyba (?) można zamknąć.
Old Yavimava
15-09-2008, 16:37
Zróbcie coś dla 600-800+ coś w stylu Fire womena tylko troszke słabsze... :) a pozatym kiedy bedzie ten "nowy swiat"bY Tygrys.... ?
Nakomi takahata
15-09-2008, 16:47
Moim zdaniem powinni dodac troch expowisk np. z APocalypto (podobne jak quuen w vulcano) i by moze bylo fajnie i trosze resow dla mniejszych lvl zeby oni tez wwbili np.400 -500 lvl.Moim zdaniem potrzebne sa respowiska bo kazdy gracze z takim lvl jak 500 lvl bedzie chcial solo wziasc APocalyto i bedzie gral na APO rowniez inni gracze beda grac na APO.I Tygrys dodaj cos do rooka ;).
Moje propozycje respow:
-APOcalytpo
-OTS qenn
-ots kingi
-dracule (po 6 na respie)
- I jeden najlepszy resp Devil atom wytedy (tez cos podobne do respow do ots qeenn tylko 2 respy) wtedy h-lvl grali by na APO i by byli lvl na Devil Atom.
Tygys mam prozbe wejdz na ten post i skomentuj.Zeby bylo wszystko jasne
Prosze o komentarze mojego pomyslu:):)
To jest tylko moje zdanie ^^
Komentowac PLS
Techniks
15-09-2008, 17:02
Moim zdaniem powinni dodac troch expowisk np. z APocalypto (podobne jak quuen w vulcano) i by moze bylo fajnie i trosze resow dla mniejszych lvl zeby oni tez wwbili np.400 -500 lvl.Moim zdaniem potrzebne sa respowiska bo kazdy gracze z takim lvl jak 500 lvl bedzie chcial solo wziasc APocalyto i bedzie gral na APO rowniez inni gracze beda grac na APO.I Tygrys dodaj cos do rooka ;).
Moje propozycje respow:
-APOcalytpo
-OTS qenn
-ots kingi
- I jeden najlepszy resp Devil atom wytedy (tez cos podobne do respow do ots qeenn tylko 2 respy) wtedy h-lvl grali by na APO i by byli lvl na Devil Atom.
Więcej respów apo = obniżenie wypadania broszki!
Kingów jest od zajeb**a!
Dracul'i mogli by dać jeszcze 1 taki duży resp.
A atom po co jak nikt nie da rady ? No może neko z abó jako uher :<
Wątpię ,żeby Tygrys tutaj zaglądnął z powodu braku czasu :>
Może lepiej jak poświeci czas mapowaniu niż przeglądaniu forum ?>:
Moje propozycje respow:
-APOcalytpo
-OTS qenn
-ots kingi
Może ja skomentuję.
Ja jestem za tym żeby było tak:
3x APO
8x OTS Queen
15x OTS King
20x Dracula
I po 20 respów takich..
I może jeszcze Devil Atoma postawcie.. Najlepiej kilka respow..
Aa no i Demony na rooku :]
Czy was już do reszty POPIERDOLIŁO?
Czy APO jest takie trudne?
Najlepiej jak 1klvl można by było w 2 tygodnie wbić :] Wtedy by było git, nie?..
APO - Jest jeden - zostanie jeden, ze względy na broszke.
Queen - Jest duze expowisko na magic. Tak tam exp leci, że 1.5k lvl tam expią.. -.- Wiec gzz. Wiecej takich a napewno do końca roku nie będzie 2k lvl..
Kingi - Też jest resp z 20 kingow na magic. Też gratuluje Tygryskowi, bo żeby 800 lvl na kingach expiły to jest paranoja. No chyba, że tym respie. -.^
Dracula - Sa respy na ank po 2 i po 3. Sa też 4 większe, na których 350 lvl expią. I tu następne gratulacje dla mapperka :]
Co do roka. Tygrys wyraźnie napisał, że CHUJA dostaną na roku.
Podsumowując moją krótką wypowiedź.
Na APO nie ma gdzie expić. W imieniu graczy proszę o zrobienie więcej takich expowisk, żeby APO rosło w siłe i było coraz więcej 1k lvl, a gra stawała się powoli bez sensu. <ironia>
Kocham krytykować takie debilne pomysły. ;**
//Btw. Ściągnij se Mozille z słownikiem jak nie umiesz pisać.
@up nie masz ani troche racji.. pewnie 500 lvl masz max ; x
respy apo powiny być conajmniej 4 przecież ***** glacki to były postrachem rok temu -.- teraz 100 osobó~~ z serwa daje solo rade apo to już coś lepszego ;d i tak solo nikt prawien ie wezmie góra 4 osóby na respie więc jaki masz problem przecież w teamie 2-3 osoby by się expiło ;d
atom 1 resp
i co do quuenow magic to nie pierdol ok? bo jest to 1 z 2 możliwości szybkiego expienia(1llv-1h) albo 2 respy bally -.-
powiny być resp tak
1atom
4 apo
12 glacków(rozbujcie tam gdzie są na ank)
Wiski już są
Quueny jak na vol ale po 4 na respie
kingi po 5 na respie
po 3msc na respie
drakule nie bo na drkulach za szybko sie expi od 150do 300 po 15min lvle leca a nawet 10
jesli dla ciebie 1lvl w 1h to szybko to pozdro ; x dodajcie te respy nie bedzie lvl szedł szybko bo wiadomo że apo np. daje 2000k to w tym czasie zajebie 8 quuenów i mma ponad 3.5k expa ;x poprostu quueny i bally już są MONOTONE na glackach się nie opłaca bo duzo bije dlugo się bije loot chujowo exp chujowy
Sokol from West
16-09-2008, 11:57
Zróbcie coś dla 600-800+ coś w stylu Fire womena tylko troszke słabsze... :) a pozatym kiedy bedzie ten "nowy swiat"bY Tygrys.... ?
A może coś dla low lvl?? CO!!??
np. Jakiś monster dla takiego 200lvl czy 300 który np. daje 100k expa...
Ciągle powstają respy tylko dla hlvl , a dla low nic....
I dodać jakiś Quest dla low lvl'a a nie znów dla hlvl (np. Sapphire Set)
Powinny być nowe respy z :
Glackami :P( Bo jest ich bardzo mało)
Queen (Jedynie tylko na magic i volcano;/)
Dracula ( Dodać jeszcze 1 lub 2 takie większe respy jak na ank obok Quest'a na Klapki)
...
Pzdr
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.