PDA

View Full Version : GrA Hattrick...

Zieniu
14-09-2008, 22:47
Witam was ostatnio zaczalem pogrywac w pilkarskiego menadzera online, mysle znalezc na tym forum osoby zainteresowane gra, a moze nawet juz stalych graczy...

Hattrick jest największym i najpopularniejszym w świecie menedżerem piłki nożnej.

I jest całkowicie darmowy!

Hattrick to internetowa gra piłkarska, w której możesz zarządzać własną drużyną i rywalizować z 926 772 użytkownikami z całego świata. Potrzebujesz jedynie przeglądarki internetowej. Mecze są rozgrywane w czasie rzeczywistym kilka razy w tygodniu. Możesz się zalogować w każdej chwili, aby sprawdzić stan swojego klubu, wydać polecenia treningowe, sprzedawać lub kupować piłkarzy - albo po prostu spędzić wspólnie czas z innymi użytkownikami Hattricka.
http://hattrick.interia.pl

zaczalem grac niedawno bo jakies 5-7 tyg temu, gdybym zaczal wczesniej pewnie moj zespol by awansowal, a ze przydzielono mi druzyne z konca stawki to musialem duzo odrabiac a lider nie przegral zadnego meczu...

Wszelkie porady, pytania itp. itd. prosze pisac w tym temacie, moj zespol to
MZKS Błękitni Ropczyce (1831532)<- id
zachecam do udzielania sie w temacie.

Moja taka pierwsa porada jezeli gracie z druzyna tzw. "botem" ktora nikt nie prowadzi, oplaca sie na dany mecz ustawic taktyke 3-4-3...wygrana na wyjezdzie 0:5 polecam...

@Edit spodziewalem sie takich wypowiedzi przeciez wy nie lubicie logicznych gierek bo tibia to bostwo, fakt denerwuje fakt ze trzeba duzo czekac na mecze ale mnei to wciaglo, Zegnam Tibio maniakow ktorzy zbieraja gp :P

Drako o.o
15-09-2008, 08:07
probowalem grac z byoutem w cos podobnego i dupa

za rzadko sie gra do dupy to jest

Mo$uke
15-09-2008, 13:47
Jakos do mnie ta gra nie przemawia.
Gralem w to troche i mi sie nie podoba.
No ale kazdy ma inny gust.

Sorc King
15-09-2008, 16:47
Grałem w nią i nadal gram o.O. Nieźle mi obecnie idzie lecz żadko na nią wchodzę....

Nakomi takahata
15-09-2008, 17:13
Dla mnie to jest gowno xD <znaki> <znaki>