PDA

View Full Version : Moja Idolka!

Humu-un
15-09-2008, 17:55
http://pl.youtube.com/watch?v=2MtIrREStQE

Od soboty, moja idolka :D

Kamashi
15-09-2008, 18:11
Oglądałem ją w sobotę, i prawdę mówiąc dreszcze mnie przeszły jak śpiewała, jest świetna :D

daj_cos_pls
16-09-2008, 11:38
moze za dwa lata bedize tak zajebisty jak major

Daaron
16-09-2008, 11:50
Ona jest po prostu genialna, zaśpiewała to super mam nadzieję że, pójdzie jej lepiej niż ludziom któzy dotychczas byli w tych programach (Idol, Po prostu tańcz etc). Jest to rzadkość w współczesny świecie żeby ktoś interesował się muzyką w takim stopniu, widzicie? Ona nie gra w Tibie i żyje...

Taki se pazdzioszek
16-09-2008, 13:52
Szczerze mówiąc? Jedną piosenkę to każdy może zaśpiewać.
Chce być piosenkarką? Żeby nią być potrzebne są tylko pieniądze i znajomości. (Mandaryna i masa Szwedów)
Tyle ode mnie :)

Knoox
16-09-2008, 14:00
Szczerze mówiąc? Jedną piosenkę to każdy może zaśpiewać.
Chce być piosenkarką? Żeby nią być potrzebne są tylko pieniądze i znajomości. (Mandaryna i masa Szwedów)
Tyle ode mnie :)

O rly ? Możemy się spotkać i zaśpiewaj mi piosenkę Czesława Niemena. Zobaczymy, czy zaśpiewasz bez fałszu itp. Ta piosenka jest trudna do śpiewania bez good głosu :x

Vi$eko
16-09-2008, 14:24
Szczerze mówiąc nie oglądałem 'Mam Talent' ale teraz zobaczyłem to, i moge śmiało powiedzieć że Ta dziewczynka ma talent jak w dupe strzelił !XD

Mogłaby mi zastąpić piosenki Czesława Niemena.

Taki se pazdzioszek
16-09-2008, 15:02
@Knoox
Pewnie, że trudna, ale wiem co mówię i uwierz, że można to wykuć nawet bez dobrego głosu :<
I wcale nie zaśpiewała tej piosenki idealnie choć jak mówiłem takich ludzi powinno się promować, nie takie mandaryny :p

Chodź się spotkamy, zaśpiewam ci xd

The Witcher
16-09-2008, 15:03
No dobra, faktycznie ma głos wykur**** w kosmos, ale zaśpiewała tą piosenkę, ciekawe jaka będzie następna ? echh nie wiem czy daleko w tym programsie dojdzie..