PDA

View Full Version : Zamykanie Tematów.

MasterQ
15-09-2008, 20:59
To już zaczyna być wkurzające.
Moderatorzy forum zamykają tematy chociaż jest to absurdalne.
Przykład:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=34764
Temat "Najczera".
Zapytał o temat piosenki, jakiś noob(dał tytuł pisenki do gwizdów a Najczerowi chodziło o hip-hop) napisał zły tytuł a jakiś "cudowny" moderator zamknął temat.
To nie pierwszy taki przypadek, że moderatorzy oblewają to co dzieję się w temacie.Więc proszę, żeby coś z tym zrobić, bo zaczyna się robić porządny "burdel".
Zanim zaczniesz pisać "wyjazd z forum jak Ci nie pasuje" przeczytaj dwa razy to co napisałem.
Pozdrawiam, MasterQ.

@down
Ale chyba powinien też dać szanse do napisania swojej opinii innym użytkownikom. Moim zdaniem mógł poczekać.Tak jest przyklejony temat, ale skoro Naiczer go nie zauważył to napisał nowy temat, a tam jakiś użytkownik podał zły tytuł i odrazu Moderator zamknął...

@
KRAJTON NA MODERATORA! XD

@Mc Maciek
Mogłeś chociaż napisać z jakiego powodu zamykasz pod postem Naiczera... Teraz możesz zamknąć ten xd (wiem lubisz to suko xd)

[Mc Maciek] To z suką było próbą obrażenia mnie? ;> Nie wyszło Ci ;) Na życzenie zamykam.

Crayon
15-09-2008, 21:02
@Up
Równie dobrze Moderator mógł zwarnować tego użytkownika i usunąć temat. Na jedno by wyszło. Jednak prawdopodobnie 'oszczędził' Go.

'Chyba chyba.' Tu nie ma chyba. W takich sytuacjach jest jedna szybka decyzja. 'Usunąć temat/zamknąć go'. Maciek wybrał drugą opcje i z pewnością nie była ona błędna.

@
OMFG o_O

Moderator zamknął temat, bo jest do takich spraw przyklejony wątek.

@Edit
Szukamy nieznanych tytułów !
http://www.toproste.pl/forum/showthread.php?t=377&page=9

O co krzyk ?

[Mc Maciek] Ehh właśnie miałem to pisać ;P Ja zamknąłem temat z powodu, który podał ^Crayon'ek ;P
Hhahahsauhsausahsuahsausha jestem szybszy od Mc Maćka !
Btw. przypomniała mi się akcja z filmu Auta(brat ciągle na to patrzy), a raczej jeden tekst:
Szybkość...jeden wygrywa dwóch przegrywa...szybkość...jestem szybki...jestem Krajon jestem chuju jestem syn doliniorza....szybkość....
Ofkoz trochę przerobiłem o/