Zaloguj się

View Full Version : Problem w Domku.

Ernim
15-09-2008, 22:18
Dnia 15.09.08r. ok. godziny 18.00 jak byl najazd bally na exp polozylem w domku na 2 kratkach troszke kaski (dla mnie to dosc duzo) na jednej 1,4kcc a na drugiej 1,5kcc i na to polozylem diamenty i pare rubinow. Nagle wylogowalo mnie i serwer byl offline przez jakies pare minut (chyba crash bo niebylo zapowiedziane restart servera). Gdzy serwer byl juz online wlogowalem sie. Moja postac stala w swiatyni a zostawilem ja w domku. Gdy przyszedlem do mojego domku kasy nibylo a reszta stala tak jak bylo wczesniej wiec pomyslalem ze byla cofka i polecialem do dp zobaczyc czy kasy niema i niebylo :eek:. Nie wiem jak to mozliwe ale kasa w dp lezala jakies 2 dni nieruszana wiec niewiem dlaczego jej niema tak samo niemozliwa jest kradziez poniewaz do domku mam inva tylko ja i ja jestem wlascicielem tak samo do konta passy znam tylko ja. Wiec z wiazku z tym mam pytanie czy w jakis sposob mogl bym odzyskac pieniedze? (troche sie napracowalem zeby je uzbierac). Nie wiem czy to mozliwe ale moze jakies cofniecie mojej postaci czy cos w tym rodzaju nie znam sie na tym a bardzo mi zalezy na tych pieniadzach a jezeli ich nieodzyskam bede musial sprzedac domek i co za tym idzie bankructwo.

GrulixBaned
15-09-2008, 22:23
III - Game Master/Tutor
3 - GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.
I wszystko jasne. Rozumiesz nikt nie ponosi odpowiedzialności z błędów servera. Chyba, że Mortiis zrobił to bo musiał to by oddał Ci.

Ernim
15-09-2008, 22:33
I wszystko jasne. Rozumiesz nikt nie ponosi odpowiedzialności z błędów servera. Chyba, że Mortiis zrobił to bo musiał to by oddał Ci.

Rozumiem ale pytam sie czy jest mozliwosc cofniecia mojej postaci czy cos?

major-tlusty-pies
15-09-2008, 22:39
nie .

Ernim
15-09-2008, 22:45
nie .

Kur..a miesiac znierania kasy WIELKI ZAL shit wbije se wiekszy lvl i to nadrobie xD a taerz musze sie meczyc i kombinowac zeby manaskow starczylo. ;/:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Mc Maciek
15-09-2008, 22:45
Pieniędzy już nie odzyskasz, ale mogę Ci powiedzieć, dlaczego tak się dzieje:

Stan domków i postaci jest zapisywany przy każdym zapisie serwera, o którym informacja wyświetla się białymi literkami. Dodatkowo, stan postaci jest zapisywany przy każdym wylogowaniu. Jeśli położyłeś pieniążki w domku i w tym momencie nastąpił crash serwera, to postać zapisała się bez kasy (przy wylogowaniu) a stan domku został sprzed ostatniego zapisu serwera, czyli również bez tej kasy...

Wredny typ
16-09-2008, 09:05
Nie oddzyskasz kasy bo Ci napiszą, że to ich wina... tobie znikło 2kcc a mi dzieki ich wspaniałemu crashowi znikły: Spahire legs, armor i helmet... Kocham Ekipe Apo -.-