PDA

View Full Version : Wtf? ;>

Techniks
17-09-2008, 01:13
http://i33.tinypic.com/2czyj2w.jpg
LOL ,znów jakiś atak hakerów czy nowa opcja ?:>

Najlepsi ,ale w czym?

Vonozaurus
17-09-2008, 02:16
Najlepsi obecni ONLINE na serwerze. Jaki atak hackerów? Człowieku zastanów się co piszesz, a później to rób.

@Techniks
Pewnie, że pamiętam, ale to mi na bajzel nie wygląda :). Możliwe, że to są statystki, z ostatnich godzin OnLine. To jest faza 'testowa', dlatego została teraz w nocy wprowadzona... Jutro Mortiis (albo inny twórca tych jakże fajnych statystyk)napisze newsa i to poprawi jakoś. 100x lepsze wydałyby się statystyki takie jak dawniej... Wszystko czego dusza pragnęła było w zasięgu ręki. Cóż, dobranoc.

Nolia
17-09-2008, 02:34
z wypisanych w tej chwili osob online sa tylko dwie.. troche to bez sensu.. nie bardzo wiem co taka lista ma na celu jezeli jest tak jak pisze Vonozaurus.. zeby bylo wiadomo do kogo pisac jak ktos ma pk? czy co.. ? niech lepiej zwykle statystyki dadza..

Techniks
17-09-2008, 02:44
Najlepsi obecni ONLINE na serwerze. Jaki atak hackerów? Człowieku zastanów się co piszesz, a później to rób.
Ziąą pamietasz jak grom zrobił 'maly bajzel' na stronie głownej :>

Ej dobra już wiem Chyba? ;o
najlepsi? ,ale co sortowani są lvl?
To może najlepsi on-line w ciagu ostatniej godziny? :>

Adzik
17-09-2008, 06:27
O co chodzi w tych "najlepsi" ? Najlepsi na servie to raczej nie, bo gdzie neko i abu :O Wtf?

@down
Ta? To gdzie neko i abu? A pozatym na servie jest więcej graczy 1k+

Mo$uke
17-09-2008, 06:31
Chcieliscie statystyki to macie...
To sa chyba tylko najwyzsze lvl w obecnej chwili.
Zresztaa ktos juz to napisal.

M3ntor 0.0
17-09-2008, 09:09
moze to sa ci co najwiecej expa wbili w aktualny dzien. ale niech sie Mortiis lepiej wypowie :p:p:p

°•Vattebius•°
17-09-2008, 13:27
Tu chyba nie trzeba żadnych wyjaśniań kogoś z obsługi bo to chyba widać biało na czarnym, że są to najwyższe poziomy w tym momencie on-line.

Kompletny bezsens, zamiast poprawić statystyki by normalnie funkcjonowały na stronie to dodają jakieś gówna zupełnie nikomu niepotrzebne do życia

pozdrawiam,
°•Vattebius•°.

Techniks
17-09-2008, 13:54
Tu chyba nie trzeba żadnych wyjaśniań kogoś z obsługi bo to chyba widać biało na czarnym, że są to najwyższe poziomy w tym momencie on-line.

Kompletny bezsens, zamiast poprawić statystyki by normalnie funkcjonowały na stronie to dodają jakieś gówna zupełnie nikomu niepotrzebne do życia

Pozdrawiam,
°•Vattebius•°.

Nie on-line!
BO o 2 w nocy było tam 10 osób a z nich tylko 2 on-line.
Wiec to może wyświetlać najwyższe lvl w ostatniej godzinie:>

DOWN NIE KUMASZ ,ŻE NIE?
Chyba sprawdzalem z nolia i tylko 2 osoby byly z tej listy w nocy on-line -,-

Hogart 3.0
17-09-2008, 14:09
ta lista pokazuje najlepsza 10 osob ktorzy sa teraz ONLINE!!!!

MasterQ
17-09-2008, 15:27
@up
Nie rozumiem cię? Po co teraz piszesz tego posta, jak widać, że są to osoby z najwyższym lvl'em na serwie.

@topic
Tak jak powiedziałem wyżej, jest to lista największych lvl'ów na serwie.
Close plix.

Taki se pazdzioszek
17-09-2008, 15:29
Mi się ta opcja podoba :>
A statystyki mają być naprawione lada dzień, jak mówił Mortiis...

Wredny typ
17-09-2008, 16:39
Co to do cholery maja byc za statystyki? Najlepsi? NAPISZ JAK JUZ TOP 10LVLI A NIE NAJLEPSI!! polowa z nich to cioty w pvp, dzieci neo / allegro exp 24/7!! ZROB STATY JAKIE KIEDYS BYLY!!

Techniks
17-09-2008, 17:14
@up
Nie rozumiem cię? Po co teraz piszesz tego posta, jak widać, że są to osoby z najwyższym lvl'em na serwie.

@topic
Tak jak powiedziałem wyżej, jest to lista największych lvl'ów na serwie.
Close plix.

Mozliwe ,ale czemu ona sie ciagle zmienia?:>

<Vetebcio>
17-09-2008, 18:13
Fajna ta opcja nawet o tym nie wiedziałem :)

Mortiis
19-09-2008, 09:17
Stare statystyki zostaly uszkodzone i byly beznadziejne, bo bardzo rzadko byly odswiezane, to co widzicie na stronie glownej to 10 osob z nalepszym levelem ze statystyk, ale nowych statystyk ktore aktualizuja sie podczas kazdego wylogowania sie, dlatego jezeli kotos nie zalogowal sie jeszcze ani razu od czasu powstania nowych statystyk, to go tam nie bedzie. Ogolne statystyki powstana w ciagu kilku najblizszych dni, jak juz znajdzie sie w nich sporo osob.

Triko
19-09-2008, 09:58
Ale Mortiisku kochany ;> Tu sa tylko staty Najepszych online na main ;p, a gdzie rookgard? ;<