PDA

View Full Version : Gildia -Heroes on Rookgard- Rekrutuje!!

Triko
17-09-2008, 20:10
Witam!! Ruszyla oto nowo powstala gildia -Heroes on Rookgard-!! Aby do niej wstapic obowiazuja Cie zasady!! Oto one :

- po pierwsze masz 50+ lvl ,jezeli nie to nawet niepytaj o inva...
- jestes rookslayerem ;p main charow nieprzyjmujemy!!
- nie jestes tkzw NOOBEM ;p
- gdy sie okaze ze bloczysz,kradniesz itp -WYPAD OD RAZU!!
- no i kulturka by sie przydala ;p

Zglaszac sie do:

-Earl James Cash

Lub

-Areksandra

albo pod tematem

Pozdrawiam.

Jullka
18-09-2008, 15:35
ja to chlopcze mam tylko jedno pytanie ? ile jeszcze bezsensownych postów założysz ? nie mówie że wszystkie ale z niektorymi mógłby¶ sobie darować ... taka jest moja opinia ...

@edit
ok jak chcesz ale mog± Ci zabronić jasne ale iinym to również może się nie podobać więc licz się z opini± innych graczy :O

Triko
18-09-2008, 15:40
@up

Co w tym bezsensownego? ;/ Oglaszam tylko ze jest new gildia i rekrutuje ;/ , a co do innych postow to bede pisac sobie co chce tylko moderator mi moze zabronic... Wiesz mam gdzies opinie innych graczy/ nieznajomych , liczy sie to co najwazniejsze - przyjaciele itd

@Arhain.

Dokladnie....

Marik
19-09-2008, 11:10
Triko o to chodzi ze zakladasz 2 indentyczne tematy jeden w Rookgardzie a 2 w gildie wiec po co ten tu ? twoja sprawa lubisz nabijac posty to nabijaj ale sa nagrody :)

Arhain
19-09-2008, 17:07
Marik a pomyslales ze niektorzy nie zagladaja do rookgardu tylko do Gildie lub niektorzy tylko do Gildie nei do Rookgardu ???
Ludzie pomyslcie zanim cos napiszecie ;/
Napisal tu i tu bo wiecej ludzi sie o tym wtedy dowie ^^

Marik
19-09-2008, 23:53
Marik a pomyslales ze niektorzy nie zagladaja do rookgardu tylko do Gildie lub niektorzy tylko do Gildie nei do Rookgardu ???
Ludzie pomyslcie zanim cos napiszecie ;/
Napisal tu i tu bo wiecej ludzi sie o tym wtedy dowie ^^

moze mu chodzilo o to zeby wiecej ludzie zagladalo na te tematy ale wiekszosc ludzi co udziela sie na forum zaglada na zakladke Nowe posty i widzi nowy post wiec niewiem po co zakladal tu i tu