Zaloguj się

View Full Version : Co jest z tym mikrofonem ^^?

DawajBanaBerafitowiKozaku
19-09-2008, 14:06
Elo.. Własnie od dluzszego czasu mam problem z mikrofonem (od czasu formatu.. komp sie zepsul, dalem do naprawy a koles sformatował na szybko zeby sprawdzic czy to pomoze i pomoglo, komp sie naprawil ale mikro zjebal : x ).. Wiec tak.. Co najwazniejsze - Mikrofon na rejestratorze dzwieku lajtowo chodzi, ja siebie nagrywam, potem siebie odsluchuje i calkiem glosno i spoko, a na ventrillo, TS, skype, GG.. nie chodzi wogule ! ; <

Co jest grane ;/ ??

tutaj macie SS, ze nie mogę tez podglasniac ani nic takiego robic

http://i37.tinypic.com/166xjr8.jpg

Widzicie tam takie na szaro jest, czyli ze sie ruszac tego nie da ;x.

.:Speed Fireman:.
19-09-2008, 14:40
wejdz opcje, właściwości i tam masz do zaznaczenia te 3 nie aktywne

19-09-2008, 14:53
Ehh

http://i36.tinypic.com/10f1dfr.jpg

I tyle Ci powiem, ze mam to ciagle zaznaczone : <.. Kurde na torg'u mi cos gadali o sterownikach, jednak ja nie znam ani nazwy tego mikrofonu bo mialem go gratis do kamery ani nie wiem jakich sterowników szukac.. czy do mikrofonu czy do dzwieku czy do wideo ;o ? to 3 raczej odpada xd ..

Mam plytke ze sterownikami, ale tam pisze na niej "Live! Cam Video IM..." wiec to raczej sterowniki tylko do kamerki a nie do mikrofonu xd..

Ogólnie, nie ogarniam i huj ; <.. to pomoże ktos ; P?

Powiem tylko, ze mikrofon jest z Creative i tyle xd. nic wiecej nie wiem ;x.. aaa noi ze ma czarny kolor i sluchawki xd

.:Speed Fireman:.
19-09-2008, 15:42
W tych opcjach masz REALTEK HD AUDIO INPUT a zmien na OUTPUT. Powinno zadzialac

19-09-2008, 16:01
lol to moge ciagle zmieniac :D jak wezme outpot to bedzie ustawienia glosnikow itd. a jak wezne inpout to mam ustawienia glosnosci mikrofonu, których zmienic nie moge ; X.

Deduś
19-09-2008, 17:48
Miałem podobnie.... z 2h się męczyłem, ale coś poprzestawiałem w ustawieniach karty dźwiękowej xd zobacz tam :]

19-09-2008, 18:50
No a ja z 3-4h szukałem na necie i na kompie.. poprostu nic ; D.. I co gorsze, to boje się, ze cos zjebalem bo tak majstrowalem i wogule xD.

Knoox
19-09-2008, 19:01
wogule xD.

w ogóle*.

Też mi nie działał, bardzo cicho mnie słychać w Cs'ie, ale przystawiam twarz do mikro i słychać Xd

19-09-2008, 20:05
chociaz jest cie TROSZECZKE slychac, a mnie w ogóle ;x. Ehhh ! : <