View Full Version : [Guild Team Pk] - Rekrutacja otwarta 200+ Druid 150+
Gildia nie istnieje, proszę o usuniecie tematu. <znaki><znaki>
No wiec tak...
Moze bylbym zainteresowany dojsciem do gildi...
Mam 243 sorca...dacie mi vice?
No wiec tak...
Moze bylbym zainteresowany dojsciem do gildi...
Mam 243 sorca...dacie mi vice?
Tak jak mówię Vice tylko maja zaufane osoby i nikt poza chyba że się wykaże z dobrej strony...
Zaproszenie dostaniesz w najbliższym czasie.
;]]
Ale to bez sensu po co robisz temat skoro nie macie zamiaru zapraszać chętnych którzy się tu zgłoszą?
Żeby nie było offtop
"ja tesz hce do gildi"
@Edit
Zrobiłeś Edita ;<.
Ale to bez sensu po co robisz temat skoro nie macie zamiaru zapraszać chętnych którzy się tu zgłoszą?
Żeby nie było offtop
"ja tesz hce do gildi"
O co Ci biega? przecież jak ktoś pisze dostaje inva jak mówię nie wiesz nie wypowiadaj się... a naradzie się nikt pod postem nie podpisał i nikt nie dał swojego nicku żeby dać komuś inva jak już to pisze w grze na priv i dostają invy... Tylko jak naradzie jeden gość nie dostał bo kazałem mu napisać wieczorem ponieważ nikt z Viców nie był wolny i nie napisał to jego problem.
Jeszcze masz jakieś zryte pytania?
[Edit] Dedykowany dla użytkownika (Funnyx) wypowiadającego się poniżej.
A więc dlatego że w Gildii jest duże zapotrzebowanie na Druidów (Sioherów) ponieważ odgrywają oni bardzo dużą role podczas huntów czy też podczas PK, aczkolwiek dla nich rekrutacja jest mniejsza.
P.S Proszę nie dawać więcej głupich pytań bo nie odpowiem...
Komentarze najlepiej żeby dawali Ci który chcą dojść do Gildii.
WitamRekrutacja do Gildii Guild Team Pk otwarta zapraszamy! 200+ Druidzi 150+
Nie rozumiem tu czegoś. . . , Czemu np. 150 druid może dojść do gildi a 150 sork nie.? I czym to sie różni i z jakiego powodu zrobiliście taka dziwna granice i dlaczego Druid 150 moze być w gildi a np. 199 ek nie.? ;]
Nie rozumiem tu czegoś. . . , Czemu np. 150 druid może dojść do gildi a 150 sork nie.? I czym to sie różni i z jakiego powodu zrobiliście taka dziwna granice i dlaczego Druid 150 moze być w gildi a np. 199 ek nie.? ;]
Bo druidzi są potrzebni do Siohania ;)
A Yea jest tylko Vice liderem?? Myślałem że liderem ^^
Nakomi takahata
27-09-2008, 15:59
Ja hcetnie dolacze do tj gildi
Dajcie inva -Nakomi Takahata
~Johny Knoxville~
27-09-2008, 19:38
Zapraszam Oczywiscie na wojne z LiS.
Pokażesz swoje pvp, zawsze myślałem że jesteś dobrym przeciwnikiem zobaczy się w praktyce.
<$>Up:
Podpisuje sie pod tym. Ale Dogixeh ma naprawde dobre PvP... Zarexoholik mial problemy zeby go uwalic wraz z Babka wojenka... ;/
<$>Dogixeh:
Wchodze do LiS. Nie dlatego ze Cie nie lubie czy cos, ale musze sprawdzic to Twoje PvP. A wojna to najlepszy sposob. Dodam ze szanuje Cie za Twoje swietne PvP. :) To nie sarkazm/ironia.
Pozdrawiam
%QuickShare%
28-09-2008, 09:04
Chętnie dołączę do waszej guild mam 450 druta :D Quick Share.
Ja mam pytanie. Czy mógłbym dołączyć 194 rp?
lemoneek
28-09-2008, 15:41
Pochwalcie się jak rozwalacie pk ^^
Rozumiem Pk ma kolo zabijemy go spox ale swojego?? ZAl.pl
Sytuacja zasadzka na rs.Koleś mi pisze jego gildia go leje.No to myślę będzie lachane lecę na ev na kingi a tu tylko i rs i aż 7 ludzi z Guild Team pk.żal...
Nie polecam gilldi zalowa gilldia sam w niej byłem:P aż 15 minut aż nie zaczęli prosić o zabicie mojego kolegi....
Pochwalcie się jak rozwalacie pk ^^
Rozumiem Pk ma kolo zabijemy go spox ale swojego?? ZAl.pl
Sytuacja zasadzka na rs.Koleś mi pisze jego gildia go leje.No to myślę będzie lachane lecę na ev na kingi a tu tylko i rs i aż 7 ludzi z Guild Team pk.żal...
Nie polecam gilldi zalowa gilldia sam w niej byłem:P aż 15 minut aż nie zaczęli prosić o zabicie mojego kolegi....
A więc było podać mi nicki co zrobili i by dostali kicka jakiś problem? U mnie w gildii nie ma noobów a jeżeli są proszę podać mi nick i kickam all ;]
Turbo Sorc
18-10-2008, 08:30
A więc tak jeśli chcesz to daj inva na Nick Turbo Sorc
Lvl 150+ szybko rośnie;)
Kapitan Alkohol
18-10-2008, 12:50
!!! Nie idźcie do tego nooba do gildi, to pies, 0 pvp, nie wie co to solo (tzn 1 vs 1), zawsze musi zawołac kolegów !!!
@~Johny Knoxville~
Jeśli te nooby beda chcialy by sie z wami bic, to moge byc po waszej stronie :D
Silkroad
19-10-2008, 22:01
Moge dojść do Gilidi 260 pall ? Nika mam kot zaproś dojde później ;P Wizde że Gildia się kręci ;p
Aztexoholik
19-10-2008, 22:05
Beznadziejna gildia, lider bendzie miał mniejszy level od człnków gildi. Gratz.
Guer Revoltado
20-10-2008, 06:19
O boszzz, a co to? Leader ma mnieszy level od Rekrutowanych? Co to wogle za Gildia? eeeeeee. Jednak naprawde chyba pomyliłem tematy.
@Up. Każda gildia ma prawo istnieć. Właśnie w takich gównianych gildiach jest najlepsza atmosfera i najwięcej uczciwych ludzi...
@Topic.
Całkiem fajna gildia ale Pkować to wy chyba za bardzo nie możecie xD.
Bylem w tej gildi ale odeszlem...
Poniewaz jak to niby regulami gildi... Nie wbijamy na respy etc.
A wlasnie wasi kolesie z guild mi wbijali an respy wiec z tej gildi sobie odeszlem ;<<
Hipcio Bercix
24-10-2008, 13:52
ja jednak jestem w tej gildi i calkiem calkiem wiem o niej rekrut 200+ 150 druid jest guild house >oczywiscie trzeba zaplacic 100cc :/< mila atmosfera.... vice lidera dostaje sie chyba 300-400 lvl ;)
Hogart 2.0
11-11-2008, 23:41
Wiec nieche dojsc do tej gildi ;]
Szkoda,ze sami nie wpadliscie na nazwe tej gildi;]
Moze powiecie skad zaczerpneliscie weny,zeby pomyslec nad nazwa gildi...?
Wiec nieche dojsc do tej gildi ;]
Szkoda,ze sami nie wpadliscie na nazwe tej gildi;]
Moze powiecie skad zaczerpneliscie weny,zeby pomyslec nad nazwa gildi...?
twoje posty "som" the best xd
Lord Nightwish
13-11-2008, 17:39
Jesli jestes noobem nie pisz plx !
z gory dzieki, rek od 200 dla all prof
doon_teal
18-11-2008, 15:29
W dniu dzisiejszym to wygląda tak, że rekrutacja jest od 250 lvl dla wszystkich profesji. Osoby które są już w gildi mają czas na wbicie 250lvl do świat Bożego Narodzenia. Po tym czasie będzie przesiew osób które tego progu levelowego nie posiadają.
Lord Nightwish
19-11-2008, 10:12
Jesli nudzi sie wam podczas expienia i nie macie z kim rozmawiac to zapraszam do tej gildii, na gc zawsze ktos jest !
Mam jedno pytanie:
Dlaczego nie jestem już w gildii ?? Mam 258 lvl druid jeżeli tylko gram w tibie od razu wchodzę na guild chat. Tak mało gram ale to jest powiązane ze szkołą.
Pozdrawiam
Master Szkot to mój nick w grze
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.