Zaloguj się

View Full Version : Bleach.

Techniks
20-09-2008, 04:34
Ktoś z was ogląda/czyta anime/mangę z tej serii ?; D
Jak tak to pisać co i ile (Przeczytaliście/obejrzeliście.) !
Osobiście przeczytałem 3 najnowsze mangi i to wszystko
Anime - wszystkie dostępne.
Kinówki - Wszystkie (Oczekiwania na premierę III)

Ps. Polecam pobrać torrenta z DB i potem napisy bo tak szybciej możesz obejrzeć odcinek.Przecież zanim Jabuszko albo Leonidaas da on-line to troche czasu minie ;d
Ja pobrałem 188 dla próby ile będę miał wcześniej niż reszta oglądająca on-line. Wynik? 1 dzień ;]

E@189 odcinek dopiero za 3 tygodnie ,ale jest to koniec flirterów więc radujmy się :>

http://www.forum.toproste.pl/group.php?groupid=130
Zapraszam do grupy XD

Mój 6 edit od napisania posta (1 min temu) :<

Hrater
20-09-2008, 04:37
Ogląda jak widac po Aveczku :P
Swietne Animeee :> Ja czekam caly czas na kolejny pelen metraz i next odcinków tłumaczenie : <

EsSaY
20-09-2008, 11:34
Ja oglondam anime zwane Bleachem... Obejżałem wszystko co dostępne - łącznie z OAV i kinówkami.

Jakie są wasze ulubione odcinki? Ja uwielbiam te po 50, Ichigo ratował już Rukę, wtedy było rox, że masakra :d

Ichigo Kurosaki
20-09-2008, 15:33
=O ja też oglądam ^^

Widziałem wszystkie dostępne odcinki anime ,czytam też mangę (chaptery) .
Hmm ulubione odcinki , też mi się podobało jak ratował Rukie , bez swojego zanpaktou rozwalił 3 poruczników ^^

Techniks
24-09-2008, 00:47
Ulubione odcinki ?
Jak ratowali Rukie.
Ulubione walki?
1.Ichigo - Zaraki .
2. Ichigo - Byakuya.
3. Ichigo - Amagai (flirteryxd walka wciąż trwa ;D ciekawe jak Amagai umrze :>)
4. Zaraki - Tousen,Konamura.
Afff do dziś pamiętam jak oglądałem 1 odcinek ;D
A jak uczył sie ban-kai , 1 uwolnienie ,1 Getsuga Tensho , 1 założenie maski :<.

A Jak wam się kobity podobają? :D
Moje idolki to Matsumoto ,Soifon i Yoruichi (Yoruichi ma fajne cycki ,nie wspominając już o Mastumoto XD ;D ogólnie cała jest zaje***:<)
Ktoś pamieta jak przemieniła się z kota w ludzia ? Ichigo sie mało nie zesrał jak ją zobaczył bez ubrania :<
XD

Co do Mangi jak myślicie ktoś przeżyje te walke z Arancarrem?

Toushirou
24-09-2008, 17:41
Ja oglądam bleacha, widać to po nicki albo avatarze chociażby. Moimi ulubionymi bohaterami są Toushirou, Ichigo w masce Hollowa i Hollow Ichiga :p.
Co do najlepszych walk to Ichigo vs Hollow Ichiga i Ichigo vs Grimmjow (każda jaką odbyli).

Zauważyliście, że w animach i mangach japońskich takich sławniejszych zawsze musi występować jakaś dziewczyna która ma wielkie cycki? xd (Naruto - Tsunade; Bleach - Matsumoto xd)

Zaraki Kenpachi
24-09-2008, 18:57
Dawno,dawno temu, oglądałem go..
Widać po nicku, którego za chuj mi się nie chciało zmieniać..
Lecz teraz, "anime" takie jak naruto,bleach i inne badziewka to jakby nie anime?
To takie podróbki..
Jest tylko kilka naprawdę dobrych anime w których nie ma pierdolonych fillerów itd...

Ero Senin
25-09-2008, 12:02
Tez ogladam bleacha ;s jestem na 64 odcinku ;p
Obejrzalem tez cale naruto i myslalem ze jest super ale gdy przekroczylem 50 odcinek bleach'a naruto stalo sie dla mnie nudne w porównaniu z tym ;s

Postro !

Wredny typ
30-09-2008, 18:15
Ja oglądałem wszystkie dostępne anime tj. 189, ale filmów nie widziałem i nie wiem gdzie je znaleść. Wiecie moze gdzie są one? :P

Toushirou
30-09-2008, 20:52
bleach.wbijam.pl
Tam masz drugą kinówkę, pierwsżą nie wiem skąd wziąć

Ero Senin
30-09-2008, 21:07
Polecam strone bleach.wbijam.pl i bleach.com.pl
;dddddddddddddd sory za drugi post

Wredny typ
30-09-2008, 21:57
Dzieki ziomki ;] ogladam bleach z tej strony od 30 odcinka ale jakos nigdy nie zagladalem czy sa tam kinówki :D Dzieki wielkie :D

Fire Mats
30-09-2008, 22:14
Jak oglądacie to dajcie link do jakiegos serialu z tej serii bo szukałem ale niemoge znalezc a jestem ciekaw :d

Techniks
01-10-2008, 02:20
1. http://www.bleach.com.pl/news.php
2. http://bleach.wbijam.pl/
Tam macię 2 kinówki i all dostępne odcinki..
Szkoda ,że odcinek dopiero za 2 tygodnie XD ;>
W czwartek raw odcinka naruto : D