PDA

View Full Version : GM Mortiis mnie okradl

Jonek94
20-09-2008, 16:54
Przyszla do mnie wiadomosc od : Ekipa APO gm Mortiis i link do czarnej listy bo jak n ie to ban oczywiscie zeby uniknac bana wszedlem wyslalem pasy loguje sie a tu nie ma nic !!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::eek:

GrulixBaned
20-09-2008, 16:56
Jest to twoja wina. Nie wchodzi się na takie strony. Zostałeś, lub jesteś idiotą, że dałeś się nabrać. I po 2 to Mortiis nie pisał jakiś głupi ale mądry gracz podał się za Mortiis'a.

Osecik
20-09-2008, 17:01
Jest to tylko i wylacznie twoja wina. Administracja Ots'a nigdy nie pyta o haslo!! Pamietaj. Mortiis zna wszystkie hasla na nasze konta wiec po co mu jej wiedziec??!! :)
Pozdrawiam :D

Daaron
20-09-2008, 17:02
Hahaha tak hoster gry na pewno interesuje się twoimi 2 platynkami i postacią z 6 lvlem :). Pewnie a nawet na pewno pisał to: Morttis, Mortiss, Morrtis, Mortlls lub Mortis.(edit)

ZAPAMIĘTAJ PRAWDZIWNY MA NICK
Mortiis

I jak wspomniał @Up po co ma prosić o passy etc skoro to on stworzył twoją postać (w pewnym sensie) oraz cały serwer mógły okraść każdego i każego zniszczyć.

@Moderatorzy
Przenieśćie to do Humoru bo dobry temat :p

@Old Dzolo/Seba
Walnąłem literówkę a ty z igły widły robisz pajacu : ]
Tylko mi nie pisz zaraz na priv jak pewna osoba z Forum że, mam hunta...

Armia Fansite
20-09-2008, 17:06
Jest to tylko i wylacznie twoja wina. Administracja Ots'a nigdy nie pyta o haslo!! Pamietaj. Mortiis zna wszystkie hasla na nasze konta wiec po co mu jej wiedziec??!! :)
Pozdrawiam :D

Nie zna, bo zapewne hasła są zapisywane za pomocą MD5 :D

@topic
Jesteś debilem Xd... na takie coś dać się nabrać...

Lost Girl
20-09-2008, 17:07
Hahaha tak hoster gry na pewno interesuje się twoimi 2 platynkami i postacią z 6 lvlem :). Pewnie a nawet na pewno pisał to: Morttis, Mortiss, Morrtis, Mortlls lub Mortiis.

Mortis

I jak wspomniał @Up po co ma prosić o passy etc skoro to on stworzył twoją postać (w pewnym sensie) oraz cały serwer mógły okraść każdego i każego zniszczyć.

@Moderatorzy

A nie Mortiis? Bo mi sie zdaje ze przez 2 "i". Ile straciles? Ale teraz juz bedziesz wiedzial ze nie trzeba wchodzic w takie linki i podawac passow

Old Dzolo/Seba :)
20-09-2008, 17:10
Mortis

<beczy_ze_śmiechu> Prawdziwy nick to Mortiis platynko : |

Esine Palladin
20-09-2008, 17:34
mi 20 razy noob wyslal hoc trohe wina mortiisa ze nie dal deleta mu :(

Hogart 3.0
20-09-2008, 17:36
Hahahahaha ale z ciebie kretyn dzieciaku ja pierdole :D

nie wchodzi sie na zadne linki a tym bardziej nie wpisuje sie tam passow ty debilu pojebany ;DD

Gracjanus
20-09-2008, 18:48
ej mi tez mortiis wyslal ta wiadomosxc i haknol mi 73knajta pomocy

Vidly
20-09-2008, 19:03
Jakie pajace - zastanowiliście się w jakim celu Mortiis miałby was okradać? Jesteście zwykłymi, naiwnymi dzieciakami, które dały się nabrać jakiemuś innemu graczowi.

PS: Zamknijcie ten syfiasty temat, bo będzie jeszcze większy lament i jeszcze większe "żale".

Citko7
20-09-2008, 19:09
Nie zna, bo zapewne hasła są zapisywane za pomocą MD5 :D

@topic
Jesteś debilem Xd... na takie coś dać się nabrać...

Poprawka.

Zna hasła, przy moim hacku zmienił hasło i podał mi je ;)

@topic
Po co Mortiis miałby okradać hmm max 50lvl? Nie lepiej takiego Abu czy Neka? ;s
Go ch*j obchodzi ta kasa na OTS i te Twoje itemy, a teraz ładnie się przyznaj ile straciłeś, 50cc? Gz.

Masz nauczkę na przyszłość, że nie wchodzi się w byle jakie ścierwa.

Adzik
20-09-2008, 19:12
Boże ile już było tematów o tym dziecku neo co się podaje za mortiisa, a wy dalej swoje. Na co mortiis mialby cie okradac??? :O A sam Mortiis pisal zeby w tym formularzu podawac byle jakie (złe) pasy, bo nie ma na dzieciaka innego sposobu :/

lemoneek
20-09-2008, 19:28
Hahaha tak hoster gry na pewno interesuje się twoimi 2 platynkami i postacią z 6 lvlem :). Pewnie a nawet na pewno pisał to: Morttis, Mortiss, Morrtis, Mortlls lub Mortiis.

Mortiis

@Moderatorzy

@Old Dzolo/Seba
Walnąłem literówkę a ty z igły widły robisz pajacu : ]
Tylko mi nie pisz zaraz na priv jak pewna osoba z Forum że, mam hunta...

Pajac to ty jak byś coś chciał gadać... ciekawe jak ciebie hakną i te twoje konto zapewne z allegro....

Hue Hue ... ?
20-09-2008, 19:35
Jonek94
i wszystko jasne...

Silkroad
20-09-2008, 19:40
Nie mógł okraść cię Mortiis bo nie można zrobić 2 litery takie same od Siebie np. Abuu nie da się zrobić nicku. A że jesteś głupi i dałeś się wrobić to twoja wina, GM NIGDY NIE PROSI O PASY!

Daaron
20-09-2008, 20:26
Pajac to ty jak byś coś chciał gadać... ciekawe jak ciebie hakną i te twoje konto zapewne z allegro....

Tak się składa że, zostałem shakowany nie w tak idiotyczny sposób ale, zostałem i straciłem przedmioty warte więcej niż postać autora tematu ...

I tak w ogóle mam dowody że, postać "Daaron" jest moja, na dodatek mam ją od ponad roku a nadal rządze 310 lvlem więc kupno odpada mózgu.

Crayon
20-09-2008, 22:16
Jonek94
i wszystko jasne...
Sugerujesz, że rocznik 94 jest debilniejszy od 93 czy 92 ? : oooo

Poszukaj na Forum. Już były dwa, czy trzy przypadki i Mortiis napisał, żeby wysyłać delikwentowi fałszywe passy. Po kilkudziesięciu takich 'wpadkach' znudzi się mu.