View Full Version : Przyjaciele
kyzio666
20-09-2008, 18:33
Komentowac :D
http://i35.tinypic.com/2199o1.jpg
z jakiej okazji ta fota? :D :Pale pomyslow to wy macie:P
COMBO PALLEQ
۞۩ΩEvilΩ۞۩
20-09-2008, 19:02
ROTFL. Co ten ss przedstawia? ze się kochacie? ahhh......
Widziałem już na tym 4um głupie tematy ale ten to przebija wszystko :|
Co ten ss miał przedstawiać?
Weź w ch*j z takimi tematami, poszukaj jakiegoś 2 kolesia zaproś go do domku ułóżcie items, zrób ss'a i daj na 4um pt " Przyjaciele Part2 " :|
Debilizm..
JoVEKRoVeK
20-09-2008, 19:40
@Cituś
Nie wiesz o co chodzi? Oni chcieli pokazać nam jak bardzo się kochają i że są gejami xD
@topic
Żal...
Nie no zajebiści jesteście aż się popłakałem :D ustawie sobie tego ss na pulpicie :eek:
۞۩ΩEvilΩ۞۩
20-09-2008, 20:38
Nie no zajebiści jesteście aż się popłakałem :D ustawie sobie tego ss na pulpicie :eek:
Bardziej pierdolnięty niż te kolesie na ss..
AzoreH HarD
20-09-2008, 20:50
Ten ss oznacza ze jestescie Geyami?
Abu Hamza Al Muhadzir by Meeeeee
heuheuhe gey's ??
Czy wy jestescie jacys pojeba..?
To ze zrobilem se ss"a z qumplem to nieznaczy ze jestesmy odrazu gejami.Ciakawe jak byscie sie wy poczuli jak by ktos tak o was powiedzial ale ci apowicze zawsze co zjebia;/
lemoneek
20-09-2008, 22:41
To ze zrobilem se ss"a z qumplem to nieznaczy ze jestesmy odrazu gejami.Ciakawe jak byscie sie wy poczuli jak by ktos tak o was powiedzial ale ci apowicze zawsze co zjebia;/
Zgadzam się zero szacunku dla drugiej osoby ten temat od tego jest aby wklejać SS z ots'a
Nawet was 5 letnie dziecko przewyższa inteligencją!!!Jeden powie inni powtarzają jak papugi...
Uroki polskich nastolatków "aaaa pedały !!!" ^^... Ss nic nie przedstawia ;)
@ Kochajmy Polske, bo ona nas uczy jak szanować gejów/lesbijki/biseksualistów ... Co nie ? :P... 100 lat za murzynami ;)
Seviper 2.0
21-09-2008, 00:26
Jakbym się czuł? Miałbym to w dupie a nie ciął się łyżką ;<
Tak w ogóle, to fajna z Was para ;o
@Down
Zapytaj rodziców co oznacza 'poczucie humoru'.
Witam... Widze tutaj samą Krytyke Autora Postu. Więc powiem tak ;]
Screen-shot nic nie przedstawia... Ale tak czy inaczej postów tu sie nie nabija. Warna nie dostaną bo to nie nabicie posta...
Szczerze? ^ o ^ Fajny Screen... A że pokazali że są przyjaciółmi a wy nie macie trochę szacunku to poprostu jest żałosne! W ogóle... nie pozdrawiam tych to Krytykują tego SS'a...
Pozdrawiam.
Sazuman :)
#Edit.
Wy jesteście nie dorobieni? :/ Pisze temat "Przyjaciele" A Każdy Ładna z was para... Lolled!! HAHAHAH!
Żal mi was... NP Taki Seviper ... Nooby... Ech...
ZubenVanKraK
22-09-2008, 14:25
Niezly temat przylaciele nazwa powinna byc dwa pedaly co tibie graly ...
lemoneek
22-09-2008, 14:42
Niezly temat przylaciele nazwa powinna byc dwa pedaly co tibie graly ...
Pedał to jesteś ty i tylko ty
Autor założył sobie temat o przyjaciołach a wy ich gnoicie wogule jesteście jakimiś szczeniakami którzy chodzą do podstawówki...Albo was mama nie kocha... Albo jesteście aż tak tępi,że powtarzacie ciągle to samo chcecie coś osiągać tymi wyzwiskami??
A i tak jakiś modek obiecał dawać wam warny za obrazę w tym temacie
ZubenVanKraK
22-09-2008, 14:49
Pedał to jesteś ty i tylko ty
Autor założył sobie temat o przyjaciołach a wy ich gnoicie wogule jesteście jakimiś szczeniakami którzy chodzą do podstawówki...Albo was mama nie kocha... Albo jesteście aż tak tępi,że powtarzacie ciągle to samo chcecie coś osiągać tymi wyzwiskami??
A i tak jakiś modek obiecał dawać wam warny za obrazę w tym temacie
Pff Dwa Pedaly co W tibie Graly Tyle powiem a poza tym znajomosc w tibii haha
Orange CooL
22-09-2008, 14:55
Pff Dwa Pedaly co W tibie Graly Tyle powiem a poza tym znajomosc w tibii haha
Omg najpierw sam mnie krytykowales ze pise tak zwalone posty (moj brat)
a teraz sam noobisz eh idz z tego forum bo az sie rzygac chce
@topic Fajne ss widac ze prawdziwi kumple pozdro ;D
ZubenVanKraK
22-09-2008, 17:47
spamspamspamspsmapsmaspamspamsspamsspamspsmaps,
Black Ninja
22-09-2008, 21:05
Chcieli się popisać o ile dobrze w idze, że są w domku zica, bo on tez ma barmana.
Nie mam pytan 2 pedaly i do tego jak by te itemy maily jakas wieksza wartosc xD robiliscie se zaufanie?
Lu$hOoOoOfy Cineq
22-09-2008, 21:23
Tak to właście jest...
MUJ PSZYJACIEL S TIBII!
Omfg, ofc. jebłem rotfla. Przegrałeś swoje życie tak jak Abu i Neko.
Ten ss miał przedtsawiać to,że kyzio miał hack i zbeira datki,ale wy inaczej to wyczytaliście.
Ales Thon
23-09-2008, 07:37
wogule
Tak, tak. ; < Wogule jesteśmy źli i niedobrzy. ; <
#topic
Kyzio noobie schowaj sie. xd Pamiętam jak cie w NLN hunciliśmy i na priv spam miałem, żebym cie nie bił. <rotfl>
Sir jeszcze jak bys napisal "I Kiss A Boy" to by bylo nawet fajne bo byla by to 2 rzecz z jakiej mogl bym brechtac a pierwsza to wasz debilizm xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.