View Full Version : Na co komu te posty?
JoVEKRoVeK
21-09-2008, 15:44
Elo.
Po co posty? Tylko warnujecie za nabijanie... Może by tak wyłączyc licznik postów na wszystkich forach? Na co komu rangi i posty? Bo ja jestem pro ifól i mam dószo postóf i mam ranke pro kiler poster mastah nabijacz? Zmniejszyła by się liczba warnów za nabijanie postów i nie było by problemu z takimi noobami jak "WolfS"... Dlatego dałem do Opinie & Krytyka bo twierdzę że to powinno byc tu a nie w propozycje:<
@edit
To wprowadźcie reputy -.- ale posty to ... żal xD
xxXTibiomanxxX
21-09-2008, 15:47
Dobry pomysl.Powinni takie cos zrobic.
Przynajmniej nooby by nie nabijali postów.:rolleyes:
°•Vattebius•°
21-09-2008, 15:48
Po co w ogóle komu forum nie ?
Licznik postów na forum APO był od zawsze i tak już zostanie, nie dość że zabrali funkcje przydzielania reputacji, to zabiorą licznik postów.
Niech nie będzie niczego !
pozdrawiam,
°•Vattebius•°.
oj dobra drah wiem że jesteś zwolennikiem częstego wypowiadania się ale daj spokój ;]
topic
najlepiej jak by w profilu pisało "xx.x postów dziennie" i tyle;]
btw. na torgu jest licznik postów i nie ma problemów
sam nie wiem
Taki se pazdzioszek
21-09-2008, 16:20
Racja, nie trzebaby było czytać tych wszystkich postów, które są pisane tylko po to żeby zwiększyć sobie ich ilość. Od dawna za tym jestem.
Ludzie pakują te posty właściwie tylko po to żeby mieć tu moda =/
:*
btw. na torgu jest licznik postów i nie ma problemów
sam nie wiem
Ale to jest APO... -.-
@Topic
Już dawno o tym mówiłem.
Gdyby użytkownicy byli mniej debilni nie dostawaliby warnów.
W sumie gdyby nie było licznika postów karano by nie za nabijanie postów, tylko za zaśmiecanie forum.
Aha. Chcę mieć rangę pro kiler poster mastah nabijacz i miedź duszo postuf.
@Beren
W sumie tak. Tibia.pl nie ma bo to jest syf i gówno a nie Forum.
@Osecik
Nie oddam moich 560+ postów ! : <<<
@Shiva
Okey. Tylko że na TORGu jest taki rygor, że źle pierdniesz i wylatujesz z forum.
@Beren
Ofkoz : qq
Jesteście lepsi, ale ja jestem lepsiejszy od was : <<
A może odrazu usunąć regulamin, bo wtedy to już by nie było za co banować? Każde szanujące się forum posiada tą funkcje, czemu tutaj ma nie być? Przynajmniej niektórzy powstrzymują się i nie piszą jakiś bzdur właśnie przez takie coś.
@Down
Tylko że za posta "No tak tak, bardzo fajnie" to raczej reputa sie nie dostanie, a teraz licznik postów by podskoczył :)
@Daaron
Czyli, że jak ktoś ma 100 postów, to jest gorszy od ^Crayona? :o
Moim zdaniem dobry pomysl z tymi postami :) A reputy to tak samo jak posty chyba ;) Cos w tym stylu beda sie bic kto ma najwiecej reputacji :D
DawajBanaBerafitowiKozaku
21-09-2008, 18:05
mi to obojetne bo ja nigdy nie nabijam postow :D
mi tez to obojetne jest bo nigdy nie nabijam postów
@EDIT
To dobrze wziąłeś ;D
@Up
Wziąłem to za ironie bo właśnie zaprzeczyłeś swojemu postowi :P.
@Topic
Gdyby tak propozycje na tym forum kiedykolwiek wchodziły w życie byłoby "Sweet" jestem oczywiście za. Nie byłoby rang nie byłoby lepszych i gorszych już o tym mówiłem. Reputacja mogłaby być chociaż myślę że, i tak mało kto miałby jakieś punkty, tak jak było ostatnio :].
Chodzcie naspamujemy wszyscy Mortiisowi na e-maila żeby to wprowadził xD.
To nie jest tak, że my warnujemy za licznik postów. Jeśli dostajesz warna za nabijanie postów to nie znaczy, że dostajesz go za to, że podbiłeś sobie licznik postów tylko za to, że zaśmiecasz forum głupimi postami.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.