View Full Version : [Armia 7.6] Domki
JoVEKRoVeK
21-09-2008, 19:07
Proponuję banowac osoby które posiadają kilka domków na osobnych acc.
Jedna osoba (człowiek) może posiadać tylko jeden domek!
Wiele osób posiada po kilka domków a regulamin mówi że 1 osoba=1 domek. Myślę, że ban na 3 dni, oraz utrata wszystkich domków przekraczających normę była by dobrą karą.
(Tak, zazdroszczę że ludzie mają 3 domki a ja nie mam bo nie gram na apo:<)
@edit
http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=35047
Przypadkowy temat ;>
@Daaron
Jak powtórzyłem. Proszę o linka z tematem innej osoby z podobną propozycją.
Hmm nawet dobry pomysl ;) Wiele osob chce miec domki narzekajac ze sa prawie wszystkie zajete... No ale coz ;p Trudno bedzie wykryc osobe ktora na np. 5 acc ma 5 domkow
Tak zdarzają się takie przypadki (bez nazwisk) i najlepsze to że, ich to na dodatek bawi. Na takim czymś można się dobrze dorobić mając 1 domek swój prywatny a drugi na sprzedaż. Dlaczego napisałeś to w dziale propozycje przecież tu składa się propozycje co do Forum/Gry, Ty nie dałeś propozycji tylko ją powtórzyłeś, szczerze gdybym był Modkiem już byś warna miał. Ale istnieje druga strona... skąd GM ma wiedzieć czy to ta sama osoba posiada 2 domki? jedyny sposób to sprawdzenie IP dwóch delikwentów. A to może o ile się nie mylę tylko Mortiis.
*Myssqa*
21-09-2008, 19:42
Jaki żal.. nie umiesz czytac ze zrozumieniem ... hah 1 osoba to chodzi o 1 postac , poniewaz da sie tylko 1 dom na charze a na osobnym mozesz nastepny.. itd.
Jak dla Mnie to bym zostawił tak jak jest.. Po co robić zamieszanie? Niech sobie kupują nawet xxx domków,ale po co??? Bo ja nie wiem czy się opłaca....
Mają kase to kupują. Ale jak jest taki punkt w regulaminie, a ludzie maja po kilka domków to go łamią więc kara powinna być. Najlepiej jak znajdziesz takiego delikwenta to jakoś zbierz dowody i napisz do Mortiisa/Tygrysa lub kogokolwiek z GMów, bo ci mają ważniejsze żeczy do roboty niż zajmowanie się takimi pierdołami.
Cena domków spadnie yntelygencie. Po drugie, wyobraź sobie, że masz 2 ville - 1 Ci zabierają - przykro... -.-
lemoneek
21-09-2008, 20:39
wyraźnie pisze jeden domek na jedną postać wiec jak się ma kasę to można zaszaleć ale ja nic o takich rzeczach nie słyszałem..
Jedynie mają jeden domek i GH
Silkroad
22-09-2008, 15:25
Propozycja bezsensowna, jestem na nie oczywiście że Mortiis tego nie wprowadzi ktoś ma na każdej postaci ville to 1000 zł w plecy?
GrulixBaned
22-09-2008, 15:46
Domki - Zasady
# Jedna osoba (człowiek) może posiadać tylko jeden domek!
Chodzi o 1 osobę więc ta osoba może być usuniętym ovnerem tego domku. Tylko powiedzmy szczerze czy gm się chce sprawdzać kto ma a kto nie ma?
@Silkroad
Wiesz co Mortiis pisząc zasady jakie mają dotyczyć domków wziął to pod uwagę chyba.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.