View Full Version : Gra
Fire Mats
21-09-2008, 20:09
Czy ktoś grał w jakąś część warhammer 40 000?Ktoś gra/chce grać w warhammer online?
Ktoś gra w silkroad?
W warhammera nie gralem ale w silkroad gralem. Zamierzam rowniez zaczac gre w silka na serverze: Hera Postac: nicku niewiem narazie ale jakis 60+lvl (lubie kolege co taxuje i KOCHAM BOTA):D:D
A po co ci to??? Może bym zagrał a są to gry 3d??
Fire Mats
22-09-2008, 19:54
Tak silkroad to 3d a warhammer to strategia zarąbista ale teraz wyszła nowa część warhammera online coś jak wow tylko lepsza grafa grywalnośći wogóle :D
Zaraki Kenpachi
22-09-2008, 19:58
Facet.. Nie porównuj Warhammer Online do WoW'a, bo chuj o tym zapewne wiesz. Aha, i co do grafy, chuja wiesz a pierdolisz?: ]
A co do grywalności, u wow'a 10mln graczy przez 4 lata robi swoje..
A to "coś" w porównaniu do wow'a.. To tam nie idzie o gre z kumplami, tylko napierdalanke...
To po 1..
A po 2 Warhammer online nie jest kolejną częścią WH 40k bo to ma 3 prequele i teraz będzie sequel....
W war grałem all części all przeszedłem, w silka też.
A jednak pierdole tego WO w dupę ;]
Będzie możliwość kupienia "dodatków" do chara za rl kase które pomagają w pvp..
Co jest moim zdaniem chujstwem..
Po 1 grafa jak to ujoles nie jest lepsza, tylko mniej kolorowa to po 1, a po 2 nie wiesz co będzie w wrathu więc zamknij ryj.
Przereklamowane? No srry ale jakoś grywalność ma na miarę 10+mln osób...
Fire Mats
22-09-2008, 20:56
Tak tylko wow to chu... przereklamowane grales w to grafa jest lepsza wa warhamerze online i jak nie wiesz to po co pier.......
Obecnie gram w Wrhammer 40k: Dark Crusade gram Nekronami ale, nie potrafie rozblokować portów do gry online :/.
Najlepiej mi idzie Tau ale Nekroni mają lepszą siłe i są niezniszczalni co daje przewage w zwarciu :] w każdej chwili król nekronów może ożywić całą armie która właśnie przegrała to jest najlepsze :)
Fire Mats
23-09-2008, 17:00
A w nowego warhammera online będziesz grać?
Zaraki Kenpachi
23-09-2008, 17:11
Pfff , np ja bym grał gdyby nie było donate..
Płacisz 30 zł więcej i lepsza postać? Wypierdalać!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.