View Full Version : Apo ! Najgorszy serwer !
Witam!
Krótko i na temat!
Apo zeszło na psy jakiś czas temu (pol roku temu mniejwiecej) kiedys gralo 600osob+ teraz o 20 gra 350+.. ;/ Dlaczego nie mozna sprzedawać charów na forum (ogłoszenia) bo co? Mortis ma w dupie sieka banuje za free, moderatorzy robia jedna wielka kaszane a 90% ludzi na apo to nooby. Wiem ze na apo nie osiagnalem duzego lvl (214) ale interesowalem sie tym forum 3 lata (nie pisalem tylko przegladalem nowe tematy) W dupie mam co bedziecie o mnie pisac mozecie mi dawać bany ale sądze że to co teraz tu jest to jedna wielka kaszana!
P.S Najlepiej było jak Neko mial 1000 lvl kingi to bylo cos a pandema to rare za 25kcc... teraz doklada mniejsze bany gowna strótki tutki i gowno jest,,,
Nazwa użytkownika
21-09-2008, 22:06
Nie podoba sie nie graj proste... Idz grac sobie na Xamash ots gdzie w nocy gra po 5 osob. XD
#EsSaY
Wieski byly jak Neko mial 600+ i jeszcze 1 owner nim gral.
GrulixBaned
21-09-2008, 22:07
Niedługo tak będzie p armor około teraz za 21 kcc chore? A pół roku temu około 7-9 kcc. Mądre.
A i jeszcze te forum nie ma 3 lat!!
Rofl, jak Neko miał 1000lvl to już chyba wieśki były, dokładnie nie pamiętam.
Zajebiście było, jak jeszcze Voolcano i Queenów nie było. Wtedy kingi to było coś, Neko miał 500~, a ja 200 (kozak) XD
Dobra, skrytykowałeś to teraz wyjdź! Wyjdź i nie wracaj! Każdy z nas dobrze wie jak jest na apo. A tak pozatym to APO jest najlepszym serwerem. Znajdź lepszy... Zgodzę się, że jest zje*ane w porównaniu do starego dobrego apo ale nie że jest najgorszym serwerem, bo lepszego nie ma.
@Kuzaj
Jaka cofka, jaka cofka? Noobów nie cofniesz...
lemoneek
21-09-2008, 22:18
Niedługo tak będzie p armor około teraz za 21 kcc chore? A pół roku temu około 7-9 kcc. Mądre.
A i jeszcze te forum nie ma 3 lat!!
lols p armor teraz leci po 7kcc chyba anie 21kcc....
kiedyś kosztowalo po 25kcc bo mało było graczy co wykonywali te questy..
Było 1000 takich tematów i będzie jeszcze ze dwa razy tyle. Tylko szkoda, że taki płacz Wam nic nie da. Robicie z tego jeszcze większe gówno. A tu może pomóc tylko cofka o 3 lata wraz z potworami.
Według mnie "APO" jeszcze 2-3 lata będzie istnieć na Tibia 7.6.
Ale w końcu będzie grało 100+ osób i Mortis nie będzie miał wyboru i zrobi Tibie 8.xx + żeby ściągnąć ludzi albo po prostu serwer upadnie (jednak w to nie ma co wierzyć nie opłacalne).
@Mo$uke
Ale zawsze dużo ludzi grało było 600/600 i jeszcze 200+ w kolejce...
Drako o.o
22-09-2008, 20:58
To Nie GRAj
Ktos CIe zmusza?
jestes zalosny:/
mamie sie pozal ze nie umiesz grac i sie wyzywasz :(
Autor^^
To nie Apo schodzi na psy...Sluchaj:
Malo osob bo duzo ma bany , jest nauka i nie kazdy ma czas siedziec...
Co do cen to spadly dlatego ze dochoadza nowi gracze , wbijaja lvls i robie questy i z tego powodu rare items tanieja...
Jednym slowem...Nie podoba sie to nie graj...
A ja Ci powiem jedno
http://www.forumspile.com/Owned/Owned-BadHair.jpg
bardzo lubie obrazki :>
I jeszcze powiem ci to samo co mówią wszyscy :>
Nie podoba sie to nie graj :>:>
wiem wiem nabiłem xD nie bij plx :<]
W dupie mam co bedziecie o mnie pisac mozecie mi dawać bany ale sądze że to co teraz tu jest to jedna wielka
@True
Kaszane to Ty sobie na kolacje co najwyżej zjeść :)
Jeżeli atmosfera Ci nie odpowiada to zmień gre, z takimi pretensjami to Ty do rodziców możesz sobie wyskakiwac, zmień otsa :D
Potraficie tylko narzekać a tak naprawdę atmosferę na serwerze zepsuli sami gracze - nie administracja.
Jeśli osoby grające na APO poprawiłyby swoje zachowanie z pewnością gra byłaby przyjemniejsza i przyciągałaby większe rzesze fanów takiej rozrywki.
Co racja, to racja. Gracze psują atmosfere... Powinni wyluzowac, np taki Woder. On ciagle expi, maniaczy, nikomu nie zawadza, a taki Serafin sie wpierdoli, rozwali mu domek i pol APO go tępi i uwaza za nooba. I w ten sposob coraz wiecej osob odchodzi. Nie wstydze sie tego ze jestem noobem. I wali mnie to.
Straszne ;<<
Masz ochotę popłakać? Chodź popłaczemy razem, a potem jak coś wypijemy kwasek cytrynowy :P - To nas ocuci !!
Te tematy, że APO schodzi na psy już mnie śmieszą :).
COs ci sie nie podoba zmien serva i juz ;) Po co krytykowac jak i kazdy ma swoje zdanie na Apo...
DOBRZE JEST JAK JEST i co z tego ze bylo 600+ osob ... nie dalo sie expic wszedzie nooby znalazles wolnego trainea w city to mogles go za 50cc pogonic .. kolejki ze sie stalo po 30min-1h i to ma byc niby fajne? lol nie sadze
Powiem krotko dobrze jest a jak Ci sie nie podoba wypierdalaj !
Takich tematów było dużo..jeśli się nie podoba nie graj..nikt cię nie zmusza,a że jesteś uzależniony od tibi to już nie moja wina.APO stare było na pewno lepsze niż teraz,ale trzeba tez patrzeć z innej strony.Teraz jest dużo questów i wiecęj możliwości.Jest dużo noobów i to psuje cały klimat gry .APO za szybko się nie zmieni.Każdy z nas ma w sobie trochę nooba ja i inni :D
Jest jeszcze jedyna szansa,że dawna atmosfera APO wróci ale na nowym serwie 8.0 lub 8.1 :p
dran frek 3
23-09-2008, 19:25
Hahaha już wazeliny wjeżdżają na kolesia...typowe...SLuurrrrppp z połykiem ;]
CC Squad
28-09-2008, 17:50
zgadzam sie z autorem. Kiedyś tu grałem ale mnie hakli i olałem ten serwer żadkim moczem
Hogart 5.0
28-09-2008, 18:52
apo jest nadal git, duzo noobow, mniej playerow, ale sie trzyma.. :D
Kheneshi
30-09-2008, 19:51
Zall i ból ;/.
Next topic... taki sam jak każdy Nudne!
Marudzicie... Nie podoba sie to nie graj.
Ale znajdz 2 tak dobry ots ;] bo nie ma takiego... na wiekszosci max 100 osob.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.