View Full Version : Najwiekszy Thief Magnatek !!
Magnatek <<, Najwiekszy Thief, Widze Topic Ze Magnatek Pisze Ze Ktos Jest Thiefem .....ponoc Dziadek Go Oszukal ,a Watpie Zeby To Byla Prawda,bo Wlasnie To Magnatek Okradl Mnie Na 200 Cc + 2 X F Axe + Bs I Kilka Bp Innych Itemow ,mielismy Zamienic Rook/main
Nie Dosc Ze Lognol Sie Potem I Powiedzial Ze Kupil Chara Na Allegro ,i Zaczol Sciemniac To Teraz Pisze Ze Ja Thief....
Ci Ktorzy Mnie Znaja Wiedza Jaki Jestem ....
Ale Ostrzegam Zeby Na Niego Uwazac......
Magnatek Pomimo Swoich Oszustw Itp .... Gra Na 3 Ownerow
Maciek ( Elblag) Michal (elblag ) Robert (koszalin) Wiem Doskonale Bo Kiedys Sie Z Nim Kumplowalem ,...do Momentu Az Mnie Okradl !!!!!!
Roftl Master
22-09-2008, 19:06
dlatego w tibii nie mozna ufac nikomu, nawet kumplom
MTX - Buahahah wez niebadz smieszny ;> To prawda ze Dziadek go oszukal i nawet rozmowe pokazal ze udaje ze niewiedzial kto sie lognol na chara ;> a ty probujesz all zrobic zeby on zniknol z tego serva ; ) zrobiles tylko ten temat dlatego ze go nielubisz -.- ja go znam, z nim gadam -powiem tyle: ZAJEBISTY ZIOMEK i watpie ze Cie okradl -.-
Magnatek .... szkoda mi Cię naprawdę nie potrafisz sam grać to okradasz innych ale przez to Ty kiedyś też stracisz zobaczysz .... a ściemę możesz walić swoim 14 letnim Kolegą z Klasy ..... żal mi takich osób .....
jak to prawda ze 3 ownerow to szkoda, fajny ziomek tylko ktory ??
@Dinne.
Wyjdz stad -.- bo co? przeczytales tylko durny tekst autora i zal Ci magnateka?
Wyjdz i zamknij drzwi!
Wbijcie to sobie do glowy ma na imie Damian ma 21 lat i jest pierwszym ownerem tej postaci bo gadam z nim na codzien...
prosba o zamkniecie tematu bo nooby zaczynaja spamic ;ss
Grajczan
23-09-2008, 15:34
szkoda mi troche ciebie ale ten magnatek to naprawde pierdolony oszust i gląb
edit. selnolem mu fire axe za 50cc +k legs
Strzeż się przyjaciół, bo wrogów juz znasz...
Nie płacz ^^
Chyba tylko ja jestem taki trardy:)
DannRook
23-09-2008, 15:52
@Dinne.
Wyjdz i zamknij drzwi!
Wbijcie to sobie do glowy ma na imie Damian ma 21 lat i jest pierwszym ownerem tej postaci bo gadam z nim na codzien...
Jeżeli on ma 21 lat to musi być jebany menel z pod bloku bo normalny człowiek który ma tyle lat, pisze normalnie i mądrze...
Normlany człowiek w takim wieku studiuje albo pracuje, a to wiąże się z tym, że musi po 1 wstać o 6 czy 7 musi dużo odpoczywać, jeśli uważasz, że gra w tibie to odpoczynek to niezły jesteś... sam mam siostrę w takim wieku i widzę ile siedzi na komputerze, jakieś pół godziny i to wejdzie na naszą klase poczyta i poogląda i schodzi...
Dajmy na to przykładowy dzień 90 procent 21 latków...
6 00- Wstaje
6 15- Myje się
6 30- Je jakieś lekkie śniadanie
7 00- Przygotowuje się do pracy albo ogląda te tv
7 15-30- wyjeżdza do pracy w zależności od tego jak ma daleko
8 00-16 00- pracuje
16 30- przyjeżdża do domu zmęczony, je albo robi sobie obiad i potem go je...
17 15- odpoczywa przed telewizorem, albo idzie spać
18 30- je kolację
19 15- spędza czas z rodziną bo w końcu ona jest najważniejsza
20 15- idzie się wykąpać
21 00- idzie spać bo musi wstać jutro do pracy
Mam nadzieję, że uświadomiłem Ci, że prawie wszyscy ludzie w takim wieku mają prace albo studiują i nie mają czasu na jakąś tam tibie, a 12 letnie dzieci mówi, że mają 21 lat bo myślą, że bd fajni...
Jeżeli naprawdę ma 21 lat i ma dużo czasu na tibie to musi to być totalny zjeb bez ambicji.
@edit
Drogi Magnatku, który masz 21 lat teraz to już wiem na 100 procent, że masz 12 bo 21- latek potrafi napisać skąd a nie pisze z kad i przeważnie piszą z polskimi znakami.
See you;p
NAAAAAAAAAAAIWNIAK :D:D:D:D:D w sumie... po co mortiis lub inny GM ma sie tym przejmowac skoro nawet jesli oddal by ci kase ktora byc moze straciles (co tez nie jest pewne) to za 2 dni ktos cwanszy by cie znow zrobil w hooya i znow bys plakal ;>
DannRook:
Hahaha oraz rozpacz. Nic więcej nie napisze o twojej wypowiedzi, bo jest tak nie udana jak i ty.
Co do tematu to znam dobrze Mtx i jest on normalny. Dałem mu moje eq na rook czyli warrior helmet, knight armor, knight legs, boh, knight axe, vampire shield, by mi dał na drugą postać i oddał. O Magnatku wiele słyszałem i moje zdanie na jego temat jest takie, że był, jest i będzie dzieckiem, które po za tibią nie widzi świata oraz jest złodziejem (oszukał moją koleżankę).
Jeżeli on ma 21 lat to musi być jebany menel z pod bloku bo normalny człowiek który ma tyle lat, pisze normalnie i mądrze...
Normlany człowiek w takim wieku studiuje albo pracuje, a to wiąże się z tym, że musi po 1 wstać o 6 czy 7 musi dużo odpoczywać, jeśli uważasz, że gra w tibie to odpoczynek to niezły jesteś... sam mam siostrę w takim wieku i widzę ile siedzi na komputerze, jakieś pół godziny i to wejdzie na naszą klase poczyta i poogląda i schodzi...
Dajmy na to przykładowy dzień 90 procent 21 latków...
6 00- Wstaje
6 15- Myje się
6 30- Je jakieś lekkie śniadanie
7 00- Przygotowuje się do pracy albo ogląda te tv
7 15-30- wyjeżdza do pracy w zależności od tego jak ma daleko
8 00-16 00- pracuje
16 30- przyjeżdża do domu zmęczony, je albo robi sobie obiad i potem go je...
17 15- odpoczywa przed telewizorem, albo idzie spać
18 30- je kolację
19 15- spędza czas z rodziną bo w końcu ona jest najważniejsza
20 15- idzie się wykąpać
21 00- idzie spać bo musi wstać jutro do pracy
Mam nadzieję, że uświadomiłem Ci, że prawie wszyscy ludzie w takim wieku mają prace albo studiują i nie mają czasu na jakąś tam tibie, a 12 letnie dzieci mówi, że mają 21 lat bo myślą, że bd fajni...
Jeżeli naprawdę ma 21 lat i ma dużo czasu na tibie to musi to być totalny zjeb bez ambicji.
@edit
Drogi Magnatku, który masz 21 lat teraz to już wiem na 100 procent, że masz 12 bo 21- latek potrafi napisać skąd a nie pisze z kad i przeważnie piszą z polskimi znakami.
See you;p
mamusia ci taka rozpiske na lodowce powiesila? :O jak ktos studiuje to ma czas na wszystko :) i tak na marginesie ma jeszcze wakacje ;]
zal tej wypowiedzi...
siema Mtx , moge Ci potwierdzić, że Magnatek jest oszustem, Opierdolił mnie na s.ringi i to bardzo dużo no i nie sprawdzałem czy sa nowe, wszystko okazało sie w praktyce. . . , nie polecam z nim wymiany, to jest oszust.
Rook.Men.Mariusz.
23-09-2008, 18:12
Jeszcze,że złodziej to poj*b...
Pisze,że sprzedam bright sworda plx no noob offert,a ten pisze 5k or bye.
Ja mu na to widać,że jesteś noobem a ten odrazu jedzie na matke i wyzywa...
DannRook
23-09-2008, 19:16
To, że wy nie macie życia i musicie grac cały czas w tibie to nie moja wina, ale są tutaj też inteligentni ludzie którzy mają ambicje i mają prywatne życie...
Ciekawe co ty robisz w tibii jak masz 19 lat, a przed chwilą miałeś jeszcze 21.
Ciekawe za co bd jadł jak studiuje a nie pracuje, przyznaj się, że masz 12 lat bo robisz błędy jak 12 latek, i tak w ogóle to mam wywalone na to co myślą o mnie dzieci neo, które w życiu nigdy niczego nie osiągną bo cały dzień w tibie graja?
jestes zalosny magnatek
skoro myslisz ze mam 12 lat ,to moge ci podac swoje nipy firmowe ,jesli wiesz co to wogole jest ;)
a tak wogole to ten triko to twoj 2 czy 3 owner?bo sie pogubilem juz...
@Dinne.
Wyjdz i zamknij drzwi!
Triko Ciebie tak samo mi szkoda wiadomo że będziesz Bronił kumpla ... bo pewnie we dwóch to zrobiliście ..... Ma na imię Damian ma 14 lat i okrada ludzi na Apo tak mogłeś napisać a nie ... pewnie nam jeszcze napiszesz że siedzisz z nim w ławce haha -.-
@up. co pisza ze jestem drugim ownerem chara
hahahahaha ja gram jedna jedyna postacia Earl James Cash mam nawet tematy zrobione z awansow itd -.- wiec japka w kubel jak nic niewiecie ...
Plx close topic bo sie spam zaczyna robic....
po 1 nolia ....to ty mowilas ze jestes dziewczyna a piszesz ze "sam " mam siostre to po 2
a po 3 to ze mam 21 lat lat to nie znaczy ze musze sie uczyc
mam srednia szkole ,i 2 firmy swoje transportowe i nie wyzywaj mnie od meneli ,bo to nie ja siedze 24/7 ,ja pracuje co 2 dzien ,a jak ja mam wolne to na mnie ludzie pracuja,w porownaniu do ciebie .....zrob szkole i idz do pracy za 800 zl ;]
po 1 nolia ....to ty mowilas ze jestes dziewczyna a piszesz ze "sam " mam siostre
ze cooooooo? ziomus wez ty sie odemnie ODPIERDOL :) cos ci nie pasuje? zapraszam na skype!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
masz waty jest cos takiego jak prywatna wiadomosc i mnie nie wciagaj w jakas debilna klotnie na forum ok? mam w dupie rooka i to ze was okradaja! pfffffffff
dalej sprzedajesz pacca za 30cc? :D
i skonczcie ten idiotyczny temat bo to do niczego dobrego nie prowadzi! takie rzeczy pisze sie w temacie "BLACKLIST Rookgaard"..
gz dla MAgnatka za ta wypowiedz
"z kad "
hueshehehhshehshhes by Mtx
Sepacz <3
24-09-2008, 20:23
Mtx serio ma 21 lat ;ppp widzialem jego fote.. kuplowalem sie z nim do kiedy Mojego qmpla Sepacza ostukal :p
pogromca of apo
25-09-2008, 15:04
twój problem za dales sie oszukac ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobra, fakt jest faktem, że Magnatek to noob i oszust ^^. Mnie też opierdolił, steahl ringi miały być "new" a ja głupi nie sprawdziałem no i sprzedał mi jakieś używane. Wiekszego noobsa nie znam, pozdrawiam i całuje :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.