View Full Version : Co sadzicie o Ex Boys
> 1Kozak1 <
22-09-2008, 22:23
Elo nudzimy sie z kumplami wiec zrobilismy filmik
http://pl.youtube.com/watch?v=uWHqJR6RfTU
To jak Parodia ;]
Nawet ciekawe, a najlepsze jest jak koleś goni za rowerem (0:46) podobało mi się to najbardziej :)
Mogliście strzelić jakieś pozdrowienia dla APO, aby udowodnić, że to Wy.
Muzyka mi nie pasuje do filmiku.
CC Squad
29-09-2008, 16:14
Banda wieśniaków nie umiejąca PORZĄDNIE jeździć na rowerze :/ Przykro się robi jak widzę kto gra na APO... To samo twój drugi filmik, porażka.
Thus Astud 2.0
29-09-2008, 16:24
Drugi film naprawde porażka pisze sie Górskie a nie Gurskie
Ktos tu nie zna angielskiego AND a nie end, End to koniec jakie botki O LoLs.
Brak miejsca w ankiecie powinno byc jeszcze Zenada, Jakie z Nas Cipy.
Co to w ogóle ku rwa jest... jak widzę takie paruffki jak jeżdżą na bmxach to płakać mi się chce...
Zajebista hopka... a to wyskakiwanie na ulice, przepięknie... albo ***** skakanie na pegach, no KLASA! jak chcecie się uczyć czegoś konkretniejszego, to radzę pegi odkręcić (waga) i nie udawać, że coś umiecie, tylko wziąć się za naukeę... 180-tąki, barspiny itp. a jak interesuje was dirt (hopki) to usypcie taką z 110 cm przynajmniej + stolik i lądowanie... tylko poczytajcie o tym, bo jak pod złym kątem usypiecie, to będzie źle : o
Ale się rozpisałem xd bb
Nie bede tego komentowal muzyke podlozyles po skur*ysynie jestes debil -.- hip hop do extreme? -.- a wiec zaznaczylem <Hujowe>
Powinno byc jeszcze jedno <Jestesmy dzieci z syndromem trisomi 21 i nie mamy matek>
Ale nie bylo to dalem <H*****>
Zenada ; ( Szczerze , co to wg jest skakanie z 5cm chopki,jezdzenie na tylnym koole(whellie), skakanie na pegach?? Po 1. Po jakego grzyba kupiliiscie jakiegos OUTDOORA z praktikera ktory wazy 16 kg omg! , GTIXy z salonow KROSSa albo MERIDY ;ss , rowery gorskie z kauflanda ;ss
Po 2. Robicie wies jak hoooy mowie wam , do tego taka chopka i niedoloty robic ;ss Lepiej juz skladac na lepszy rower dluugo niz takie cos ; S Subrosa , Sunday z wyzszej polki , albo felty niewiem co tego jest od hoooya
Po 3. Muza do takiego filmiku to zenadaaaaaa omg...
Po 4. Nauczcie sie jezdzic : DD Barspiny , tailspiny , 180 itd.
Po 5. Moim Zdaniem dirt na BMX troche grzybnia wole w streecie jezdzic ; )
@Dedus
ty tez jezdzisz? ; )
O kur*a.Aż żal mi dupe ścisnąl.Co wy dzieciaki tu pokazaliście ?!Takie coś umiem na Ukrainie babci.Hopa 20 cm i skaczecie ?Co to jest, nawet 1 metra nie przeskoczycie na tej niby_hopie.
Przestań się błaznować.Pokazałbym Ci co się robi na BMX'ie ale już nie mam, sprzedałem w tamty tygodniu mojego thepeople.Ale kupuje teraz jakiegoś duala i nakręce filmik i wam pokaże.Z resztą moment, poszukam filmiku jak jeździłęm na bmxie.Uczcie się ode mnie.
http://pl.youtube.com/watch?v=iSgzlhjYJyU&feature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=IsJl_WpGeYs&feature=related
Jest ich więcej, wystarczy pokilkać Xd.
Więc nie błaźnijcie sie.
Son Pall
29-09-2008, 22:43
Cii... Bo Viseq się zna.. ( ta.. yhym..-.- : d)
no no.. fajnie ale krótkie.. : d
Pozdro..
@Vi$eko
Hyh.. : d
Cii... Bo Viseq się zna.. ( ta.. yhym..-.- : d)
no no.. fajnie ale krótkie.. : d
Pozdro..
Złapie Cie na ulicy, i zjem !11
Nie pierdzielcie głupot.
Fire Mats
29-09-2008, 23:16
ZAL co to ma być jedziesz 15km/h i skaczes niby 0 techniki, ani to triki ani sriki,Porazka......................
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.