PDA

View Full Version : Tygrys^^

Sorc King
23-09-2008, 15:56
Witam. Stoje sobie dziś harem z rsem i patrze a tu koles mi pisze cytuje"KUPIE ESEMESA ZA 2,44(PLACE 50CC)" no to ja ze śmiechu napisałem na game chat "KUPIE ESEMESA ZA 2,44(PLACE 50CC) <mega ortografia i mega oferta xD" i dostałem bana za obraźliwe wyrażanie się i ban na ip na 1 dzień. Co tu się dzieje?? Niestety nie posiadam ss bo nie byłem przygotowany na takie zdarzenie ^^. Proszę o wycofanie bana...... . Pozdrawiam
Mój nick w grze to Lukba. Piszę tą wiadomość tutaj by skrytykować działanie Tygrysa.... Wg mnie takie coś jest po prostu śmieszne. Bany za free to chyba realia apo. Jak ktoś tu ma grać jak dostaje bany za nic?? Jestem oburzony tą sprawą ^^.
@ÓnDet
Właśnie, że nic więcej nie pisałem bo byłem afk^^ tylko rozśmieszyła mnie ta wiadomość to napisałem tak jak zacytowałem na game chat i byłem afk. Chcąc się poruszyć wywaliło mnie a przy próbie loga pisało twoje ip zostało zbanowane ^^.
@ÓnDet
Nie kręce nie wiem czy wiesz, że jak jesteś w tibi afk to nie grasz tylko stoisz w miejscu (w moim przypadku co jakieś 5 min przesuwam się, żeby mnie nie wyrzuciło). PS: I przestań nabijać posty bo przypadkiem zauważyłem, że wypowiadasz się bezsensownie do prawie każdego tematu w tym dziale.

ÓnDet
23-09-2008, 15:59
boze... pewnie napisales jakis bluzg i polecial ban :| a tera placzesz ze nie nie masz dowodow nie nie przekliales... wiec cya ban skonczy ci sie o 00:00 wiec to nie jest dlugo... ja za "jebany cwelu" dostalem bana na 2 tygodnie! i jakos nie plakalem.. chociaz byly to slowa do mojego kolegi w zartach

Up to napisales czy byles afk?:D hoho krecisz.. pierw napisales i byles afk? to przed afk mogles bluzga zapodac

up2 kretynie posluchaj mnie teraz jak bym nabijal czopie posty by byl to 3 post w tym temacie ;> lecisz w hooya rownie dobrze mogles napisac
"KUPIE ESEMESA ZA 2,44(PLACE 50CC) <mega kur.wa ortografia i mega kur.wa oferta xD" a jak udowodnisz ze nie?? he?:|

Vidly
23-09-2008, 16:05
1. Zły dział.
2. Wystarczyło tego nie pisać i problem z głowy ^^

Najpierw myślcie a potem działajcie.

@down:
Jeśli jest w dziale "Odwołania" to zwracam honor :) Chociaż i tak uważam, że ban był słuszny.

@2 down:
A ty co wniosłeś do tematu dzieciaku? Nic. Nie zgadzam się z tobą w jednym z tematów i już płaczesz.
Mam cię gdzieś ;>

Sorc King
23-09-2008, 16:08
1. Zły dział.

Jest to dział wyrażania opinii i krytyki, którą właśnie chciałem wyrazić, w dziale odwołań również widnieje mój post...... . Wyrażam swoją opinie względem Tygrysa i go zarazem krytykuje. A co do twoich punktów to są one śmieszne. Po to tu jestem by walczyć o swoje prawa. Nadal czekam na odpowiedz kogoś z ekipy o ile raczy, ktoś się wypowiedzieć........ .

dran frek 3
23-09-2008, 16:14
1. Zły dział.

I powiedz co wniosłeś do tego tematu nabijaczu? Dział jest odpowiedni, krytyka jest i właściwie. Na ch...się przywalasz do typa?

P.S "Najpierw myślcie a potem działajcie" - sam się do tego nie stosujesz hipokryto więc fuck off

Mo$uke
23-09-2008, 16:20
No rzeczywiscie dowalil -.-
Napisz Tygrysowi na forum zeby tu zajrzal i sie wypowiedzial...
Moze to jakis blad albo i nie...

Dawidsoni
23-09-2008, 16:45
Ale masz problemy człowieku. Tygrys to najleprzy Gm i się nie czepiaj.

Ktoś
23-09-2008, 18:22
Wiesz...

Kiedyś stojąc w domu pianki z jakimiś ziomkami, napisał ktoś www.redtube.com, potem ktoś www.nooby.pl, no i ja napisałem www.zal.pl i dostałem bana na całe 6 dni :PP Po prostu n/c.
Na APO dzieją się złe rzeczy, dlatego tam nie gram, polecam abyś zrobił to samo ;)