Zaloguj się

View Full Version : ~~ Hogart ~~ / Screeny

Hogart 5.0
24-09-2008, 17:50
elo, w tym temacie bd umieszczal rozne screeny z walk, exp itd.

wiec na poczatek, odjebałem bota, look Huaheuwhe

http://i37.tinypic.com/2hf5gnk.jpg

niezapomniany spam Shin :*

http://i38.tinypic.com/1054db5.jpg

dawny domek.

http://i34.tinypic.com/opxslu.jpg

997 poraz drugi

http://i36.tinypic.com/2ykkh7n.jpg

998

http://i35.tinypic.com/2090f9e.jpg

999 i 1000
http://i33.tinypic.com/o5ol0y.jpg
http://i35.tinypic.com/2j5gvva.jpg

Pozniej dam screeny z solowek z wiekszymi lvlami, lub filmiki, jezeli mnie nie lubisz to napisz mi to na pw, tutaj komentujcie tylko MOJĄ POSTAĆ, nie mnie.

pozdro :D

Nakomi takahata
24-09-2008, 17:53
Zajebisty har Gratuluje Ci go szkoda tylko ze eq nie pokazales ;D

Ser@fin
24-09-2008, 17:54
SAsashasuahushasahuhsau Spoko bot, psie.

Pie*** sie z botem i wyczyszczonym eq psie.

-9/9 >.<

Hogart 5.0
24-09-2008, 17:58
SAsashasuahushasahuhsau Spoko bot, psie.

Pie*** sie z botem i wyczyszczonym eq psie.

-9/9 >.<

z wyczyszczonym eq? Jhajajhajhahahahahah, eq bd w nastepnym screenie : * zazdrosny pierdolony gnojku ;)

Ser@fin
24-09-2008, 18:03
Czego mam zazdroscic? Ze padles od 600 msa, pierdolcu? Nie mam czego zazdroscic, Hmmm... Piąty ownerze Hogarta. Pierdol sie, piesku :D n/c

Brandswe
24-09-2008, 18:14
@up
Shin to Su.. która potrafi tylko dobijać albo bić we dwójkę.

@topic
No, no gz kolejny 1000. A czemu zamazałeś dwa razy pasek zadań ? ;>

@Serafin
Poziom twojej inteligencji jest straszny. A i jeszcze cos. "nje zbijesh mnje pliz ?"

Splaxor
24-09-2008, 18:30
Hogart ja też zamieszcze kilka SS jak padasz ode mnie ok? Mogę zamieszczać w tym temacie?? Po co robić nowy temat.

Dawaj SS'y nie tylko sukcesów, ale także porażek :)
Char może być :)

P.S Dlaczego na każdym zdjęciu, na którym expisz jest zamazany pasek? Czyżbyś expił z botem? :)

Ernim
24-09-2008, 18:36
Gratuluje posatci ale dlaczego na 1 ss zamalowales eq a na pozostalych schowales?

Dinne
24-09-2008, 18:37
Wielkie Gz HOgart :D i oby tak dalej goń tego lamusa Abu xD Pozdroo Ziom

Ser@fin
24-09-2008, 19:00
@up
Shin to Su.. która potrafi tylko dobijać albo bić we dwójkę.

K***o, dorwalbym cie w realu, to bym Cie zmasakrował za to co wlasnie o niej napisales. Nie, no ku***, chyba cie poj*****! *****. Swoja matke tez tak ku*** wyzywasz? Ja pier****...

Hogart 5.0
24-09-2008, 19:13
K***o, dorwalbym cie w realu, to bym Cie zmasakrował za to co wlasnie o niej napisales. Nie, no ku***, chyba cie poj*****! *****. Swoja matke tez tak ku*** wyzywasz? Ja pier****...

Haha kozaczek w necie nie kurewko? bym ci w realu buźkę zmasakrował, byś kurwo jęczał :)

@Splaxor

to ty baczeq? chcesz to zamieszczaj "moje porażki" , swoje też moge, spokojnie. :)

tam ktos pisal wczesniej ze na bocie gram, nie, nie gram, co udowadnia 1 screen, koles pisze ze mam bota, a go nie mam ; ) pasek zamalowałem, bo nie chce zebyscie widzieli na jakich stronach siedze :)

Arcik
24-09-2008, 19:34
Haha kozaczek w necie nie kurewko? bym ci w realu buźkę zmasakrował, byś kurwo jęczał :)

ha ha ha odezwał się kozak z przed kompa... -.^
jak nie jedziesz na bocie to udowodnij to a nie w paincie dzieciaszq zamalowujesz... -.-
co nas obchodzą strony na których siedzisz kur** poprostu dawaj screeny bez zamalowanego paska eby udowodnic ze nie masz bota... 1 ss cie nie usprawiedliwia że nie masz go...

nie pozdrawiam i nie gratuluje piątemu ownerowi tej postaci...

P.S.
1 owner był najlepszy...

Ser@fin
24-09-2008, 19:44

Zapierdoliłbym Cie tak ze nie zdąrzylbys sie podniesc. Chodz ku*** na solo. Jezeli Cie stac na bilet do Bydgoszczy, po takiej masie kasy wydanej na kcc...

Kowal GieKSa
24-09-2008, 19:48
No i co sie chwalisz kupiona postacia? Niema czego gratulowac chyba jedynie tego ze umiesz sie poslugiwac dobrze allegro :)

buliwks
24-09-2008, 20:59
Gz lapsie i zycze Ci hacka
@Serafin
Jakie osiedle?Ja błonie

lemoneek
24-09-2008, 21:11
jeśli mamy komentować postać to postać fajna a nawet bardzo fajna lecz nic nie pobije konta zrobionego od zera konta:PP

Życzę ci odzyskania dobrego imienia hogarta który stworzył pierwszy owner bo kolejni ownerzy zepsuli tego chara a nawet go połowa serwa nienawidzi:PP

Hogart 5.0
24-09-2008, 21:16
jeśli mamy komentować postać to postać fajna a nawet bardzo fajna lecz nic nie pobije konta zrobionego od zera konta:PP

Życzę ci odzyskania dobrego imienia hogarta który stworzył pierwszy owner bo kolejni ownerzy zepsuli tego chara a nawet go połowa serwa nienawidzi:PP

ale j mam na to wyjebane czy mnie lubia czy nie.. sram na to.. ;]

lemoneek
24-09-2008, 21:27
hogart i to mnie w tobie dziwi dlaczego nie idziesz naprzeciw innym??

Wystarczy pokazać swoje pvp bo old owner choga na 700 lvl bodajże pal ode mnie jak ja miałem 570lvl...

Popraw pvp albo lej viseko bo to noob i nic więcej:PP

Daaron
24-09-2008, 21:31
Zapierdoliłbym Cie tak ze nie zdąrzylbys sie podniesc. Chodz ku*** na solo. Jezeli Cie stac na bilet do Bydgoszczy, po takiej masie kasy wydanej na kcc...

Kolejny napinacz. Czy Ty myślisz co mówisz? Zachowujesz się jak małpa która właśnie dostała do ręki kawałek szkła "nie wiem co to ale to zjem". pewnie byś do pasa nie dorstał takiemu Hogartowi... mysli że chodzi na siłke to najlepszy na świecie przydałoby Ci się niezłe wklepano kozaku.

@Topic
Mam nadzieję że, będzie jakaś dalsza część. Póki co zainponowałeś mi tylko lvlem ;/.

@Edit
@Down
Nie rozumiesz... jak byś się poczuł jakbym Ci powiedział że, najebałbym Ci? Czujesz się taki pewny skąd wiesz jak kto wygląda? Ty to mówisz o każdym i wszędzie... nigdy bym nie pomyślał że, to Ty się tak wyrać będziesz i tylko ze względu na starą znajomość przepraszam Cię.

@Edit2
Ja nie chce żadnych wrogów mówie to każdemu ale tego typu zachowanie mnie rozbraja.

Ser@fin
24-09-2008, 22:55
No Daaron... Gdy rozmawialem z Tobą jako Vandalex, nie byles takim idiotom. Chociarz juz wtedy byles sztywny. Ale nie sadzilem ze az tak... Nie jestem głupią małpą, poprostu mam taki sposob bycia. Mam gdzies co inni myslą, poprostu to wyrazam i najezdzam na wszystkich po kolei. Nie wiem czemu, ale do Ciebie nadal mam troche szacunku, dlatego unikam najezdzania na Ciebie. Nie znasz Hogarta, nic o nim nie wiesz, a mowisz ze Ci zaiponowal? Stworzylem to konto aby tyrac takich ludzi. 3/4 Apo mnie zna, pod wieloma nickami ale cóz. Z róznych stron ale chociarz mnie znają... Hogarta znają tylko dlatego ze ma 1k lvl i popisuje sie inteligencją na forum. Co by tu dodac... Pozdro :>

<$>Edit:
Wiele osob mowie ze kozacze, ale to nie prawda. Nie lubie gdy ludzie uwazają siebie za bóstwa bo kupują chary/kase/itemy na allegro za 8 stów (W tym wypadku Hogart), żeby nastepnie szpanowac tym na forum i byc tyranym przez takiego Serafina.

Hogart 5.0
24-09-2008, 23:16
No Daaron... Gdy rozmawialem z Tobą jako Vandalex, nie byles takim idiotom. Chociarz juz wtedy byles sztywny. Ale nie sadzilem ze az tak... Nie jestem głupią małpą, poprostu mam taki sposob bycia. Mam gdzies co inni myslą, poprostu to wyrazam i najezdzam na wszystkich po kolei. Nie wiem czemu, ale do Ciebie nadal mam troche szacunku, dlatego unikam najezdzania na Ciebie. Nie znasz Hogarta, nic o nim nie wiesz, a mowisz ze Ci zaiponowal? Stworzylem to konto aby tyrac takich ludzi. 3/4 Apo mnie zna, pod wieloma nickami ale cóz. Z róznych stron ale chociarz mnie znają... Hogarta znają tylko dlatego ze ma 1k lvl i popisuje sie inteligencją na forum. Co by tu dodac... Pozdro :>

<$>Edit:
Wiele osob mowie ze kozacze, ale to nie prawda. Nie lubie gdy ludzie uwazają siebie za bóstwa bo kupują chary/kase/itemy na allegro za 8 stów (W tym wypadku Hogart), żeby nastepnie szpanowac tym na forum i byc tyranym przez takiego Serafina.

Po 1. dzieciaczku pisze sie chociaż a nie chociarz, analfabeto jebany.

Fiol
24-09-2008, 23:38
Nie gratulujcie temu botowi, to najwiekszy bot !! nie umie grac bez botow !!!

zico
25-09-2008, 00:57
Elo Hogart ,Najs Level ,teraz gon do 1111:p I ss ,mam nadzieje ze mnie na nim nie zabraknie?:P Pozdrawiam

pogromca of apo
25-09-2008, 08:00
no i next 1000 lvl wielkie gz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hogart 2.0
25-09-2008, 22:20
Wiesz co Ci powiem nie ma sie czego chwalic gralem hogartem do 1015 lvl zrokowany,znooboczny przez jakiegos boota i bez mozga,ktory mysli ze jest fajny bo ujebie 500ek solo jak ma pk -.- zalosny jestes przynajmniej wbij 500 lvl na Hogarcie to Ci pogratuluje bo narazie nie ma czego;< Moze i bylem 2 ownerem Hogarta ale cos na nim osiagnelem wbilem te jebane 500lvl,i nie chwale sie tylko chcem Ci uswiadomic iz po co wklejasz glupie tematy chwalac sie postacia,ktora nic nie osignoles.brak slowa a tak pozatym to boot ma dobre pvp <buhaha>

Master Sio
25-09-2008, 22:41
Żal tej postaci sszarowana przez dzieci blee fuu sie schowaj lepiej

Ser@fin
25-09-2008, 22:42
Wiesz co Ci powiem nie ma sie czego chwalic gralem hogartem do 1015 lvl zrokowany,znooboczny przez jakiegos boota i bez mozga,ktory mysli ze jest fajny bo ujebie 500ek solo jak ma pk -.- zalosny jestes przynajmniej wbij 500 lvl na Hogarcie to Ci pogratuluje bo narazie nie ma czego;< Moze i bylem 2 ownerem Hogarta ale cos na nim osiagnelem wbilem te jebane 500lvl,i nie chwale sie tylko chcem Ci uswiadomic iz po co wklejasz glupie tematy chwalac sie postacia,ktora nic nie osignoles.brak slowa a tak pozatym to boot ma dobre pvp <buhaha>

Wreszcie ktos mądry sie znalazl... :) Pozdro i respekt dla Ciebie. =*

palobo
25-09-2008, 22:44

1) Wyraz "chcem" nie wystepuje w jezyku polskim.
2) "Uswiadomic iz po co wklejasz..."? Czlowieku, wiesz co to skladnia?
3) OsiągnĄłeś, a nie "osiągnOłes"...
4) Bot, nie Boot....
-Bot-nielegalne oprogramowanie pomagajace w grze
-Boot-But

Zamiast siedziec tu i poglebiac swoja dyslekcje, idz poczytaj cos..poucz sie :)
Pozdr

lemoneek
25-09-2008, 22:47
1) Wyraz "chcem" nie wystepuje w jezyku polskim.
2) "Uswiadomic iz po co wklejasz..."? Czlowieku, wiesz co to skladnia?
3) OsiągnĄłeś, a nie "osiągnOłes"...
4) Bot, nie Boot....
-Bot-nielegalne oprogramowanie pomagajace w grze
-Boot-But

Zamiast siedziec tu i poglebiac swoja dyslekcje, idz poczytaj cos..poucz sie :)
Pozdr

chcesz coś osiągnąć tym?

Jak już poprawiasz to sam używaj polskich znaków...

palobo
25-09-2008, 22:53
@up
polskich znaków uzywam tylko w przypadkach, kiedy chce cos udowodnic...nie mam pretesji, ze ktos pisze bez "ę", "ą", "ź" itd....drazni mnie jedynie razacy blad ort, typu "chcem", "ktury", "luzek"....brak polskich znaków jest spowodowany praca na zagranicznym edytorze tekstu, ktory takowych nie posiadal...jedyne co mi zostalo to "ó" ;)
Jezeli Cie to razi, to wybacz...nie zmienie sie ;)

Ktoś
25-09-2008, 23:25
Wystarczy pokazać swoje pvp bo old owner choga na 700 lvl bodajże pal ode mnie jak ja miałem 570lvl...

Heehe...
Ode mnie padł na 720, miałem wtedy chyba 450 lvl xD

#Topic
Ładna postać :D
Najlepszy screen, to ten z Shin ^^

Pozdrawiam :P

Hogart 2.0
26-09-2008, 13:27
@Palobo
Suchaj wiesz co kazdy po pelnia bledy z pospiechu i nerwow nie raz popelniam bledy albo raczej literowki.To tylko jeban.. klawiatura i przeciski myslisz,ze cos madrego w twoim widzeniu napiszesz i zablysniesz...?Chyba glupota nie tym,ze dobrze znasz jezyk polski chodzi o dziwo w moim wiedzeniu raaczej na to nie wyglada,ale z reszta chuuj z tym.Kady popelnia bledy jezeli moje bledy kogos urazily to przepraszam
P.S pozatym oceniamy postac nie kogos pisowanie czy ortografie(Wszystko jest dla ludzi a bledy sa po to,zeby je popelniac chodzi wypadalo by mniej)

-Rowi-
26-09-2008, 14:41
Hogart gzz lvl, ale ogolnie Cie nie lubie..
Widac, że brak ci kultury!!!

Oxidosis**
26-09-2008, 14:49

Dziecko 12 letnie = napinka przez neta. Boże, dobra ona jest spoko, można powiedzieć że znam ją z real, ale bardziej dupci się nie dało lizać? Udajesz pro mena, że byś ją obronił a pewnie w real waga 30kg.

N/c.

@Down

Dobra, żart. Weż teraz przeanalizuj to co napisałeś i napisz, co przed chwilą odpierdoliłeś.

Ser@fin
26-09-2008, 14:57
<$>Up:
Dziecko dwunastletnie masz między nogami. :< Przecierz to byl zart, kretynie :D n/c

Tylko Nie Bandzioch
26-09-2008, 15:30
XXX "RZAL" XXX tam gdzie expisz nie ma paska a gdzie nie expisz jest dziwne co nie ? nie gratuluje ;D
xd

Hogart 5.0
26-09-2008, 16:04
<$>Up:
Dziecko dwunastletnie masz między nogami. :< Przecierz to byl zart, kretynie :D n/c

Kup sobie słownik ortograficzny bo aż mi sie płakać chce jak widze takie bledy "przecierz" no ja pierdole..

@down

screen z paskiem specjalnie dla ciebie.

http://i38.tinypic.com/14nza0j.jpg

Ser@fin
26-09-2008, 16:10
Dziuekuje za dedykacje paska ;o Do 1500 bedziesz expil na kingach? Hahahahahahahahahahahaha!!! Bledy robie bo mam je gdzies, i ciesze sie jak Ci staje, bo dostajesz satysfakcji. :< Gogo, lootaj mls z kingow. Hahahahahaha

<$>Edit:
I tak jestes botem, bo tylko na kingach umiesz expic bez bota :D

Hogart 5.0
26-09-2008, 16:16
Dziuekuje za dedykacje paska ;o Do 1500 bedziesz expil na kingach? Hahahahahahahahahahahaha!!! Bledy robie bo mam je gdzies, i ciesze sie jak Ci staje, bo dostajesz satysfakcji. :< Gogo, lootaj mls z kingow. Hahahahahaha

<$>Edit:
I tak jestes botem, bo tylko na kingach umiesz expic bez bota :D

jak bys zauwazyl to expie tylko w nocy na kingach, bo nikogo nie ma i jest tam najlepszy exp na noc.. poza tym nie zbieram loota z kingów.. mls mialem od dawna, kupilem MM, i lezy teraz w bp. wiec czlowieku uspokoj sie.. :s

Orange CooL
26-09-2008, 16:25
Żal mi cie Serafin spamujesz w kazdym temacie tylko krytyki i krytyki troche szacunku 12 letni dzieciaku

@topic: Spoko ss i gratuluje 1000lvl pozdro

Ser@fin
26-09-2008, 17:13
Musze krytykowac, bo nikt inny sie na to nie odważy. Hogart to [...], i kazdy High Level Ci to przyzna. Co do nastepnej, inteligentej wypowiedzi Hogarta:
Expisz dniami i nocami a nie pomyslales kiedys o real zyciu? Dziewczynie? Ahh, zapomnialem. Zadna Cie nie chce.