View Full Version : Mortiis. . . = pora?ka ?
joahim peters
24-09-2008, 18:08
Elo elo, chciałbym abyście wypowiedzieli sie na temat Mortiisa? Czy nie uważacie, że ten OTS przez niego schodzi na psy? Sami zobaczcie jak moderatorzy mało doświadczenia maja w porównianiu z ekipa z przed roku. Można wywnioskować, że Mortiis na kase teraz leci, sprzedaje postacie na allegro. Przecież ja widze 1000+ których nigdy na oczy nie widziałem ^^, Teraz pieniadz w cenie. Jaka jest wasza opinia na ten temat?
@ Shiva
OTS się sypie przez Mortiisa? To chcesz powiedzieć? To tylko i wyłącznie jego interes i w nawet najmniejszym stopniu nie powinno cię to interesować. Sypię się, prawda, to widać, ale ty tym tematem co udowodnić chcesz to ja nie mam pojęcia. Dostałeś warna i krzyczysz na modków, że są niedoświadczeni, czy jak? Btw. wszyscy na niego skaczą, a to dzięki niemu tu gracie ; o. Gdyby nie on, nie poznałbym tylu wspaniałych ludzi, dlatego go szanuję : )).
Za lizanie dupy nie dostaniesz free itemz ^^. Warna nie dostałem, nie mam żadnego. Myślisz, że w ostatnich dniach bez powodu ludzie robia takie tematy.? Ja chce udowodnić, iż Mortiis zjebał i zaniedbał tego OTS-a. Może mi nawet dać 100x warnów, nie o to chodzi, ale atmosfera otsa psuje sie z dnia na dzień.
Leen Tao
24-09-2008, 18:12
W sumie Apo musiało w końcu rypnąć ;<
Wszystko się kiedyś kończy, tak jak i chwila sławy APO :<
OTS się sypie przez Mortiisa? To chcesz powiedzieć? To tylko i wyłącznie jego interes i w nawet najmniejszym stopniu nie powinno cię to interesować. Sypię się, prawda, to widać, ale ty tym tematem co udowodnić chcesz to ja nie mam pojęcia. Dostałeś warna i krzyczysz na modków, że są niedoświadczeni, czy jak? Btw. wszyscy na niego skaczą, a to dzięki niemu tu gracie ; o. Gdyby nie on, nie poznałbym tylu wspaniałych ludzi, dlatego go szanuję : )).
Mortiis nie zjebał OTS'a tylko ludzie grający na nim.
Weź ty się człowieku pierdolnij w łeb jakby Mortiis miał wszystko w dupie nie opłacałby serva. Forum przecież też jest płatne ale tacy jak ty dalej na nim piszą tak pojebane tematy. Żal mi już was ludzie, dajcie mu święty spokój niech robi se co chce a wy cieszcie się, że możecie sobie jeszcze w ogóle pochodzić pixelami.
joahim peters
24-09-2008, 18:56
Weź ty się człowieku pierdolnij w łeb jakby Mortiis miał wszystko w dupie nie opłacałby serva. Forum przecież też jest płatne ale tacy jak ty dalej na nim piszą tak pojebane tematy. Żal mi już was ludzie, dajcie mu święty spokój niech robi se co chce a wy cieszcie się, że możecie sobie jeszcze w ogóle pochodzić pixelami.
Weź ty się człowieku pierdolnij w łeb
Sam sie . . . "walnij" :D
Forum przecież też jest płatne
Forum jest płatne?
cieszcie się, że możecie sobie jeszcze w ogóle pochodzić pixelam
Nie ciesze sie, jak ten serwer nie bedzie odpowiadał wymagania to poprostu go zmienie, Mortiis mi łaski nie robi ^^ -.- omgtf lol ;p
Tak to forum jest płatne srry za off...........................
Nie ciesze sie, jak ten serwer nie bedzie odpowiadał wymagania to poprostu go zmienie, Mortiis mi łaski nie robi ^^ -.- omgtf lol ;p
Tak jak sam powiedziałes. Odejdź jak sie nie podoba, bo takimi tematami bez sensu nie zrobisz na Mortiisie wrażenia.
I tak jak powiedzieli moi poprzednicy: To nie on zjebał Apo tylko ludzie, którzy na nim grają (Mam na mysli noobow "plx fri itanz")
Wez wypierdalaj z tad bo Mortiis nie zepsul apo tylko ludzie tacy jak ty i inne pieski a dzisiaj 1k lvl to mozna wbic w 2 miechy.
Mortiis nic nie zepsul...
Zepsoli gracze , allegro kidsy i nooby...
Wiadamo ze nic nie ma za darmo i co Mortiis mialby z tego ze zrobil ots'a?
Nic...czyli kupuja pacca wspierasz serwer...a po za tym to Mortiis tez ma prywatne zycie i nie bedzie 24/7 siedzial na ots...bo to tez czlowiek i czasami popelnia bledy jak kazdy....
A tak z innej beczki...ile jeszcze powstanie takich tematow?
lemoneek
24-09-2008, 19:50
jaki ty głupoty gadasz,że głowa boli...
Pokaż mi na allegro postacie 1000+ co mortiis zrobił??
chyba cie łeb boli....
Mortiis i tak ma dużo z pacc więc po co miał by robić konta na apo...
Mortalix
24-09-2008, 19:54
Najlepiej zwalić winę na Mortiis'a?!
Zastanów się, czy bez Mortiis'a powstał by ten server: NIE?!
OTS jest jego więc nie rozumiem po co się tak bulwersujesz?
A poza tym nic nie trwa wiecznie, o tym powinieneś wiedzieć kiedy zaczynałeś grę... Pomyśl o tym, a nie powtarzaj tego co mówią inni ... ; P
Mortiis i tak ma dużo z pacc więc po co miał by robić konta na apo...
To logiczne, chce mieć wiecej kasy.
Pozatym niczym szczególnym sie nie popisałeś, Mortiisa to łatwo jechać, pomyśl sam, czy łatwo by było Ci dbać lepiej o ten serwer niż mortiisowi :)
GrulixBaned
24-09-2008, 20:13
Teraz pieniadz w cenie
To jest nazwa płyty Sokół i Pono.
A tak to też nie słyszałem o takim Woder Bone albo Akuzino kto słyszało nich?
Drako o.o
24-09-2008, 20:15
kolejny debilny temat z serii "dostalem bana gm to hui"
zalosny jestes co chcesz tym osiagnac?
taki 12-sto latek jak ty nie zrozumie, ze miec taki ots to nie jest tak latwo
pieniadz w cenie jak poswieca swoj czas na ots to za darmo nie bedzie utrzymywal grupy dzieciakow jak ty....
myslisz ze elo jestes bo temat zrobiles i powyzywales gma :/
Sea Ranger
24-09-2008, 20:17
Ludzie, przestańcie robić już tematy o Mortiisie itd., Przecież OTS zakłada się głównie dla kasy :eek: Nie czepiajcie się co robi Mortiis i ekipa APO, poprostu róbcie co swoje, czyli wbijajcie lvl, skilujcie, róbcie questy...
Każdy myśli że jak by był adminem to by siedział cały dzień w grze/tworzył skrypty/robił eventy/odpowiadał na 250 e-maili dziennie/400 raportów, a tak naprawdę po około 3 miesiącach by się Wam znudziło. Weźcię też pod uwagę to że Mortiis ma 20+ lat (dokładnie nie wiem ile) i nie będzie się "bawił" w tibię przez całą dobe, ma swoje prywatne życie i już. Zaznaczyłem "nie".
Można wywnioskować, że Mortiis na kase teraz leci, sprzedaje postacie na allegro.
On zakłada postać, daje jej lv i skille, a potem wystawia na Allegro. Tak ?
Gdyby tak było, gracze zauważyliby "what the fuck ?"
Za lizanie dupy nie dostaniesz free itemz ^^.
On nie liże dupy. On wyraża własną opinie. Spróbuj Ty kiedyś poprzeć jakiegoś kolegę/koleżankę/brata/księdza/etc. to też zasugerujemy, że włazisz w dupsko.
Imho jak Ci się nie podoba to nie musisz wcale tu grać...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.