Daaron
24-09-2008, 21:17
Życze miłej lektury :)
Daaron- Zielony
Wrobel- Niebieski
Daaron: Cześć! Czy mógłym przeprowadzić z Tobą wywiad?
Wrobel: Oczywiście :), mam teraz czas więc możesz.
Daaron: A więc pytania ogólne. Jak masz na imie gdzie mieszkasz czym się zajmujesz oraz ile masz lat?
Wrobel: Nazywam się Rafael, mieszkam w Szczecinie, pracuję w sklepie :), mam 19 lat.
Daaron: A więc jesteś osobą dorosłą ;p.
Wrobel: Yyy... W sumie chciałbym wrócić do tamtych lat gdy hormony pracują pełną parą ; P
Daaron: Taak wiem co masz na myśli nasi czytelnicy prawdopodobnie równierz : ]
Daaron: Czy masz jakieś rodzeństwo?
Wrobel: Nie, nie mam =)
Daaron: A więc jesteś jedynakiem. Czy nigdy nie doskwierał Ci brak sisotry lub brata?
Wrobel: Wiesz, nie miałem szczęścia do przyjazni, więc bliskiej osoby mi było brak by się zwieżyć...
Daaron do czytających: Teraz Wrobel poszedł wyłączyć gotujące się parówki.
Daaron: Masz jakieś hobby? Muzyka, czytanie, sport, kino?
Wrobel: Hm... Wiesz nie mam czasu na sport =P ... Ale kino jak najbardziej...
Daaron: Więc może kiedyś pójdziemy do kina na jakiś ciekawy film ja także uwielbiam kino :p
Daaron: Jest jakiś film który szczególnie Ci się podoba?
Wrobel: Tak, Kung Fu Panda =).
Daaron: Jak już wspomniałeś o zwierzęciu. Czy posiadasz może jakieś zwierzątko bądź wspominasz z dzieciństwa o którym chciałbyś powiedzieć?
Wrobel: Niestety teraz nie mam, już... Heh miałem kiedyś pieska ;)) W sumie to suczke :) Nazywała się fetka, lecz niestety miała padaczke =( ... Była w ciąży, podczas porodu, zdechła.
Daaron: Oh... przykro mi.
Wrobel: Cóż, taka już natura.
Daaron: Daaron: A więc mieszkasz w Szczecinie co możesz nam powiedzieć o tym mieście? Szczerze mówiąc nigdy tam nie byłem może oświecisz mnie czymś ciekawym :D?
Wrobel: Hmm... Pięknie się prezętuje centrum Szczecina, centrum handlowe zwane "Galaxy" =), ponad juz chyba 350 sklepów, multikino... Dużo na temat Sz-cz nie można dobrego powiedzieć, szum tramwajów ;] Reszta Szczecina jest tak piękna jak Golęcin ;) Przepiękna dzielica (Elvan zapewne wie co i jak)
Daaron: Więc będe musiał się tam wybrać osobiście by pozwiedzać :p.
Wrobel: Wielka dzióra x|3.
Daaron: Teraz kilka pytań typu "ulubiony/ulubione".
Wrobel: Ok ;).
Daaron: Jakie jest twoje ulubione danie oraz napój?
Wrobel: Kawior/sok 100% pomarańczowy
Daaron: Oryginalnie dość zdrowo jak na nasz wiek.
Wrobel: Cóż, i tak mniejszość czyta skład np. Chrupek :)
Daaron: Fakt taka prawda.
Daaron: Daaron: Ulubiony film oraz piosenka?
Wrobel: Titanic/Evanesence - You
Daaron: A Armin van Buuren - In And Out Of Love? xD
Wrobel: Weźźź! Maniaczyliśmy z tą piosenka ;P
Daaron: No ale, całkiem fajny utwór :p.
Daaron: Kolor który lubisz? (może być kilka)
Wrobel: Czarny, różowy, biały.
Daaron: Największa wpadka/przypał jaki miałeś? (bez skojarzeń).
Wrobel: Wpadki : Przycieły mnie drzwi od pociągu xd... Całowałem się z kumplem na imprezie po pijaku
Daaron: Heh no cóż co to człowiek nie robi z piwem za pan brat :p.
Daaron: Jest coś co chciałbyś zmienić w dzisiejszym świecie? Załóżmy że, dostajesz moc Boga jak w filmie Bruce Wszechmogący.
Wrobel: Żeby pomagali tym co pomocy potrzebują, aby każda Matka wychowująca swoje dzieci sama płakała ze szczęścia.
Daaron: Niestety świat spadł bardzo nisko musimy tylko czekać aż nastanie koniec.
Wrobel: Chociaż mocy Boga nie trzeba, człowiek może zrobić wszystko sam, ale walczymy sami ze sobą...
Daaron: Jak trafnie spostrzegł Alber Einstein niedługo powrócimy do walki na maczugi ja kto robili nasi dalecy przodkowie :).
Wrobel: Ten cytat powtarzam każdemu co ma się za osiłka.
Daaron: Silny nie zawsze musi mieć racje.
Daaron: Czy jest jakaś gra komputerowa którą lubisz oprócz Tibii?
Wrobel: Tibii nie da się lubić, ona lubi nas, gdy tylko wmówmimy sobie że Tibia to wszysto.
Daaron: Oh uwierz mi że, gdy ktoś na prawde zły opanuje nasz umysł to możemy lubić wszystko od zwykłej gry po ból aż do śmierci.
Wrobel: Za grami nie przepadam.
Daaron: Przejdźmy do Tibii.
Daaron: Jak zaczęła się twoja przygoda z ww grą? Zacząłeś od razu na OTS czy czworakowałeś na globalnym serwerze Tibii?
Wrobel: Przygoda z Tibią zaczęła się na rl Celesta <Venore> ... Następnie 41 lvl ... Na APO mnie kolega wkręcił ^^. Gram Wroblem od 5 lvl'a : O ... II owner :P
Daaron: To całkiem niezły wynik jak na RL..
Daaron: Kiedy po raz pierwszy zacząłeś grę na APO?
Wrobel: Dokładnie nie pamiętam, ale około 2 lat temu... Tibia to tylko rozlew kolorów, i pustych słów powstających od kogoś który kilka w plasikowe klawisze i myśli że slowami "Twoja stara, Ty ***** dziwko" Mnie obrazli, czy też 'Pierdolone emo' ... Powiem tyle, "Nie chroń przed konsekwencjami, czasami dobrze jest się nauczyć rzeczy bolsenych i nieprzyjemnych"
Daaron: APO nie zawsze utrzymywało się na filarach zrobionych z 10- latków. 2 lata temu było jeszcze w miare dobrze.
Wrobel: To nasza wina, jakie jest teraz APO...
Daaron: Nie zgodzę się według Mnie Mortiisa zaczęło interesować coraz bardziej jak zarobić zapomniał jaką przyjemność sprawiał graczom kiedyś gdy nie każdy wiedział o Podkarpackim.
Wrobel: Mortiis musi pilnować pieniędzy, inaczej gdy to zaniedba będzie coraz gorzej, powinieniśmy sami dbać o siebie.
Daaron: O Siebie może i tak ale co z tą zarazą szerzącą się na servie? (tzw. nooby)?
Wrobel: Jak się dba tak się ma..
Daaron: Więc uważasz że to gracze mają dbać o serwer?
Wrobel: Owszem, to jest takjaby mieć własnie mieszkanie, nikt za Ciebie nie posprząta... Chociaż i tu mamy GM'ów/Tutorów... Chociażby nie cieszą się dobrą opinią... ; )...
Daaron: W takim razie jak pozbyłbyś się graczy łamiących regulamin jeżeli graczy którzy go przestrzegają jest garstka rzekłym 10 na krzyż...
C.D.N
Daaron- Zielony
Wrobel- Niebieski
Daaron: Cześć! Czy mógłym przeprowadzić z Tobą wywiad?
Wrobel: Oczywiście :), mam teraz czas więc możesz.
Daaron: A więc pytania ogólne. Jak masz na imie gdzie mieszkasz czym się zajmujesz oraz ile masz lat?
Wrobel: Nazywam się Rafael, mieszkam w Szczecinie, pracuję w sklepie :), mam 19 lat.
Daaron: A więc jesteś osobą dorosłą ;p.
Wrobel: Yyy... W sumie chciałbym wrócić do tamtych lat gdy hormony pracują pełną parą ; P
Daaron: Taak wiem co masz na myśli nasi czytelnicy prawdopodobnie równierz : ]
Daaron: Czy masz jakieś rodzeństwo?
Wrobel: Nie, nie mam =)
Daaron: A więc jesteś jedynakiem. Czy nigdy nie doskwierał Ci brak sisotry lub brata?
Wrobel: Wiesz, nie miałem szczęścia do przyjazni, więc bliskiej osoby mi było brak by się zwieżyć...
Daaron do czytających: Teraz Wrobel poszedł wyłączyć gotujące się parówki.
Daaron: Masz jakieś hobby? Muzyka, czytanie, sport, kino?
Wrobel: Hm... Wiesz nie mam czasu na sport =P ... Ale kino jak najbardziej...
Daaron: Więc może kiedyś pójdziemy do kina na jakiś ciekawy film ja także uwielbiam kino :p
Daaron: Jest jakiś film który szczególnie Ci się podoba?
Wrobel: Tak, Kung Fu Panda =).
Daaron: Jak już wspomniałeś o zwierzęciu. Czy posiadasz może jakieś zwierzątko bądź wspominasz z dzieciństwa o którym chciałbyś powiedzieć?
Wrobel: Niestety teraz nie mam, już... Heh miałem kiedyś pieska ;)) W sumie to suczke :) Nazywała się fetka, lecz niestety miała padaczke =( ... Była w ciąży, podczas porodu, zdechła.
Daaron: Oh... przykro mi.
Wrobel: Cóż, taka już natura.
Daaron: Daaron: A więc mieszkasz w Szczecinie co możesz nam powiedzieć o tym mieście? Szczerze mówiąc nigdy tam nie byłem może oświecisz mnie czymś ciekawym :D?
Wrobel: Hmm... Pięknie się prezętuje centrum Szczecina, centrum handlowe zwane "Galaxy" =), ponad juz chyba 350 sklepów, multikino... Dużo na temat Sz-cz nie można dobrego powiedzieć, szum tramwajów ;] Reszta Szczecina jest tak piękna jak Golęcin ;) Przepiękna dzielica (Elvan zapewne wie co i jak)
Daaron: Więc będe musiał się tam wybrać osobiście by pozwiedzać :p.
Wrobel: Wielka dzióra x|3.
Daaron: Teraz kilka pytań typu "ulubiony/ulubione".
Wrobel: Ok ;).
Daaron: Jakie jest twoje ulubione danie oraz napój?
Wrobel: Kawior/sok 100% pomarańczowy
Daaron: Oryginalnie dość zdrowo jak na nasz wiek.
Wrobel: Cóż, i tak mniejszość czyta skład np. Chrupek :)
Daaron: Fakt taka prawda.
Daaron: Daaron: Ulubiony film oraz piosenka?
Wrobel: Titanic/Evanesence - You
Daaron: A Armin van Buuren - In And Out Of Love? xD
Wrobel: Weźźź! Maniaczyliśmy z tą piosenka ;P
Daaron: No ale, całkiem fajny utwór :p.
Daaron: Kolor który lubisz? (może być kilka)
Wrobel: Czarny, różowy, biały.
Daaron: Największa wpadka/przypał jaki miałeś? (bez skojarzeń).
Wrobel: Wpadki : Przycieły mnie drzwi od pociągu xd... Całowałem się z kumplem na imprezie po pijaku
Daaron: Heh no cóż co to człowiek nie robi z piwem za pan brat :p.
Daaron: Jest coś co chciałbyś zmienić w dzisiejszym świecie? Załóżmy że, dostajesz moc Boga jak w filmie Bruce Wszechmogący.
Wrobel: Żeby pomagali tym co pomocy potrzebują, aby każda Matka wychowująca swoje dzieci sama płakała ze szczęścia.
Daaron: Niestety świat spadł bardzo nisko musimy tylko czekać aż nastanie koniec.
Wrobel: Chociaż mocy Boga nie trzeba, człowiek może zrobić wszystko sam, ale walczymy sami ze sobą...
Daaron: Jak trafnie spostrzegł Alber Einstein niedługo powrócimy do walki na maczugi ja kto robili nasi dalecy przodkowie :).
Wrobel: Ten cytat powtarzam każdemu co ma się za osiłka.
Daaron: Silny nie zawsze musi mieć racje.
Daaron: Czy jest jakaś gra komputerowa którą lubisz oprócz Tibii?
Wrobel: Tibii nie da się lubić, ona lubi nas, gdy tylko wmówmimy sobie że Tibia to wszysto.
Daaron: Oh uwierz mi że, gdy ktoś na prawde zły opanuje nasz umysł to możemy lubić wszystko od zwykłej gry po ból aż do śmierci.
Wrobel: Za grami nie przepadam.
Daaron: Przejdźmy do Tibii.
Daaron: Jak zaczęła się twoja przygoda z ww grą? Zacząłeś od razu na OTS czy czworakowałeś na globalnym serwerze Tibii?
Wrobel: Przygoda z Tibią zaczęła się na rl Celesta <Venore> ... Następnie 41 lvl ... Na APO mnie kolega wkręcił ^^. Gram Wroblem od 5 lvl'a : O ... II owner :P
Daaron: To całkiem niezły wynik jak na RL..
Daaron: Kiedy po raz pierwszy zacząłeś grę na APO?
Wrobel: Dokładnie nie pamiętam, ale około 2 lat temu... Tibia to tylko rozlew kolorów, i pustych słów powstających od kogoś który kilka w plasikowe klawisze i myśli że slowami "Twoja stara, Ty ***** dziwko" Mnie obrazli, czy też 'Pierdolone emo' ... Powiem tyle, "Nie chroń przed konsekwencjami, czasami dobrze jest się nauczyć rzeczy bolsenych i nieprzyjemnych"
Daaron: APO nie zawsze utrzymywało się na filarach zrobionych z 10- latków. 2 lata temu było jeszcze w miare dobrze.
Wrobel: To nasza wina, jakie jest teraz APO...
Daaron: Nie zgodzę się według Mnie Mortiisa zaczęło interesować coraz bardziej jak zarobić zapomniał jaką przyjemność sprawiał graczom kiedyś gdy nie każdy wiedział o Podkarpackim.
Wrobel: Mortiis musi pilnować pieniędzy, inaczej gdy to zaniedba będzie coraz gorzej, powinieniśmy sami dbać o siebie.
Daaron: O Siebie może i tak ale co z tą zarazą szerzącą się na servie? (tzw. nooby)?
Wrobel: Jak się dba tak się ma..
Daaron: Więc uważasz że to gracze mają dbać o serwer?
Wrobel: Owszem, to jest takjaby mieć własnie mieszkanie, nikt za Ciebie nie posprząta... Chociaż i tu mamy GM'ów/Tutorów... Chociażby nie cieszą się dobrą opinią... ; )...
Daaron: W takim razie jak pozbyłbyś się graczy łamiących regulamin jeżeli graczy którzy go przestrzegają jest garstka rzekłym 10 na krzyż...
C.D.N