PDA

View Full Version : Bardzo ciekawy filmik ;]

Scix
25-09-2008, 15:05
Witam musialem zrobic ten temat poniewaz wiele osób mowi ze mam bota ale niestety sie myla zeby im to udowodnic nagralem 17 minutowy filmik jak sie manasuje przy expieniu i sami ocencie czy mam bota czy nie. Prosze bez zadnych glupich komentarzy. Cya In Tibia :*:*
Tu chodzi o to czy mam bota a nie o pvp glaby ;/ Widac dzieci nie rozumia :<

Oto Link do filmiku:
http://www.speedyshare.com/679985315.html

Pozdrawiam all koxów :*:* Zwlaszcza Clebusia :*:*:*:*:* Gogogo MisQu 1k lvl
!! Pozdro tez dla MoniSi and Sylwiiiiiii :*:*:*

@ Bermen

Za to Ty masz Kox pvp.... Ogolnie napisalem bez glupich komentarzy ;/

@ Wredny Typ

Ta a ty masz +100 pvp a ja -100 :< Mowilem Bez glupich komentarzy ;/

Hogart 5.0
25-09-2008, 15:49
JA nawet nie musze ogladac bo ci wieże ze nei masz bota..

mnie dopiero wyzywaja od botów, uham sie i manasuje tak szybko ze kazdy jak to widzi to spamuje "wylacz bota -.-" kurwicy idzie dostać.

bermen
25-09-2008, 15:54
chuj to kogo?............................................. ............z botem czy bez pvp nie masz i tyle... bot niestety nie wystarczy :/

Cleberinio
25-09-2008, 16:25
MisieQ ja od zawsze wiedzialem ze nie masz bota ;) nie zwracaj uwagi na tych noobow:(:( oni tego nie wiedza kij im w oczy graj tak jak grasz i nie zmieniaj sie bo jests super wiesz o tym ze zawsze mozesz na mnie liczyc;*
mi tez mowia ze mam boty kij im w nere i tyle hehe:)

Sys3k
25-09-2008, 16:31
Wy*****ac od PatrySia =*
Nigdy nie uzywa bota !!
zawsze expi sam !!

Patrys nie przejmuj sie nimi .

PozdR

Wredny typ
25-09-2008, 19:34
Jezu kogo to boli czy masz bota... Jakoś nie boli mnie to czy ms/ed/rp ma bota bo ma vite -.- jeśli ek ma bot to co innego...

Scix i tak masz 0pvp z botem czy bez niego.

@Scix
Napewno lepsze niz ty bo ostatnio goniles/las mnie z mafferem i broxem (brox ze swoim pvp stal i czekal az ktos red bo boi sie bic po 100lvli mniejszego :<) i jakos padles/las jak was 3 bylo :< a jak wpadl leon to jakoś zaden nie spamowal -.-

Przemo ziom
29-09-2008, 21:21
I co to da ze pokazałeś 17 minut expienie??
Tez jak bym nagrywał filmik,a potem zeby go dac na forum ,nie uzywał bym bota.
Wiec z kad wiadomo ze nie bocisz??

Ja też bodziłem ale bany otrzymywałem.
A teraz juz nie uzywam botów.

Scix
29-09-2008, 21:33
@ PRzemo Ziom
Jak bys zauwazyl to bys wiedzial czy gram na bocie czy nie :< Ale malo spostrzegawczy jestes musze Ci przyznac. Wiec powiem Ci jak to wyczaic poprostu bot i scar biora manasy po kolei zas ja biore jak mi sie trafi a to na filmiku widac :) To Tyle Cya

Przemo ziom
30-09-2008, 13:00
Ja ci nie mówie ze ty uzywasz bota.
Nie widziałem filmiku,tlyko mówie ze kazdy kto nagrywa filmik,a potem daje na forum to nie uzywa bota.

Quiet v 2.0
30-09-2008, 17:52
Typowe zatrzymanie się na ułamek sekundy żeby użyć manasa. Nie zauważyłem bota. Wiem, że dzisiaj, Tibia to gra dla botów, ale to nie oznacza że każdy musi go mieć. Cóż, najczęściej, jak ktoś z h lvli przegra na arenie, to krzyczy "żal, masz bota -.-" ja bym odpowiedział "żal mi ciebie" Albo potrafisz bardzo dobrze bota ukryć, albo go nie masz (jestem raczej za tą 2 opcją). Jak dla mnie to za bota odrazu delete konta powinien być, bez rzadnego ale (ew. dać tydzień na udowodnienie braku bota) i nie ważne czy ta osoba ma 1500 lvl czy 100. Delete i tyle. I kropka. Nauczą się w końcu nie botować.