PDA

View Full Version : Wielki powrót leg?endy

joahim peters
25-09-2008, 15:49
Siema, chciałem powiedzieć ze chce powrocic w wielkim stylu, mam zamiar w miesiac wbić 1000+ lvl a potem bedzie jak z gorki, pozdrawiam

- asassin kinght

- woder bone

- abu muhaza her muchadziro

- zbigniew brzęk

- mortilis

- zielony gej

Mo$uke
25-09-2008, 15:53
Omg...jaka jestes legenda?Jaki mialess wczesniej nick?
Nie maniacz...zajmij sie szkola,..ile ty chcesz dziennie grac zeby wbic 1000 lvl w miecha?

Ser@fin
25-09-2008, 15:55
Wielki powrót legęendy

No chyba Cie pojebalo ;d Jestes nikim. Scorpion, Satura. Oni są legendą... Exod... ;d

A Ty wyp****** piesku. :>

°•Vattebius•°
25-09-2008, 16:50
Exod... ;d

Chyba przepalają ci się znowu zwoje, jaką legendą jest niby Kueraskas ?

#Topic
Wielki powrót przybłędy bardziej się nadaje do nazwy tematu, bo nie jesteś żadną legendą

pozdrawiam,
°•Vattebius•°.

Toushirou
25-09-2008, 17:00
Legenda? A kim jesteś dokładnie? Po nicku nikogo nie kojarze z dawnych kolesi apo...
Po za nie legęendy tylko legendy...

Daaron
25-09-2008, 17:36
Legenda? Nie ma legend w grze co to w ogóle za wymysły? Legendą może być Chopin, Piłsudski, Hitler ale Ty??? Weź sie nie kompromituj.

Bondi
25-09-2008, 17:43
Haha, 'legenda' jasssssne... Xd. W ogóle pod jakim nickiem w grze się ukrywasz, co? I jeśli już to legenda a nie jakieś legenęda czy jak tam xd

Ser@fin
25-09-2008, 17:54
Chyba przepalają ci się znowu zwoje, jaką legendą jest niby Kueraskas ?

Wg. Mnie jest legendą. Do mojej listy mozna dodac Cineqa? :)

Co do Ciebie Drahu, moze kiedys tez sie zapiszesz ale wbij skille 150/160. To moze... No juz sie zapisales. Po swoich fotkach w real zyciu. :>

Osecik
25-09-2008, 19:08
Siema, chciałem powiedzieć ze chce powrocic w wielkim stylu, mam zamiar w miesiac wbić 1000+ lvl a potem bedzie jak z gorki, pozdrawiam

- asassin kinght

- woder bone

- abu muhaza her muchadziro

- zbigniew brzęk

- mortilis

- zielony gej
Co za lolas =/ O zall
Wypierd**** z tad!!!

Malkin
25-09-2008, 21:52
#Góra
Ty również...
#Temat
Legendo, podaj sój nick, legendą dla mnie jest: Tygrys, Scorpion, Mortiis, Neko (1st owner), Hokeista ofc, ale nie Ty ; <

mikiel
25-09-2008, 22:05
Dla mnie legendą jest mój Tata :< Jak legendą może być jakiś dzieciak z debilnej gry o.o?
@Topic
Jesteś legendą , ciesz się .

old Don Mateo
25-09-2008, 22:43
Idź się utop mogłeś napisac przynajmniej jaki miałeś nick na APO bo jak miałeś taki nick jak ten na forum to nikt cie nie zna a i do tego po twoich wypowiedziach na forum to mogę uznac że kolejne niedorozwinięte dziecko przyszło na APO żeby wbic 1000+ lvl i miec oceny w szkole od 1 do 2

P.S: powodzenia tobie w niszczeniu życia chyba że to jest wielka ironia (temat to na pewno ironia albo myślisz że jest pro evół mastwah)

P.S 2:dobrze że jakiś mod zmienił nazwę tematu xD

lemoneek
25-09-2008, 22:49
Idź się utop mogłeś napisac przynajmniej jaki miałeś nick na APO bo jak miałeś taki nick jak ten na forum to nikt cie nie zna a i do tego po twoich wypowiedziach na forum to mogę uznac że kolejne niedorozwinięte dziecko przyszło na APO żeby wbic 1000+ lvl i miec oceny w szkole od 1 do 2

P.S: powodzenia tobie w niszczeniu życia chyba że to jest wielka ironia (temat to na pewno ironia albo myślisz że jest pro evół mastwah)

P.S 2:dobrze że jakiś mod zmienił nazwę tematu xD

ahahahha zgadzam się:PP
Rozwaliłeś mnie normalnie:P