Dogixeh
25-09-2008, 20:42
Witam, proponuję żeby powstał osobny dział z Black Listą. Gracze by byli zgaszani w ten sposób że oskarżyciel daje nick gracza który złamał regulamin albo coś zrobił wraz z jakimś dowodem typu ScreenShoot/Filmik TibiaCam NG. Chodzi mi o coś takiego jak to jest w niektórych tematach że gracze oskarżają innych w ten sposób że poda nick i co zrobił w nie których przypadkach jest tak że gracz który pisze na innego robi to ze złośliwości np. dla tego że tamten zabił go gdy miał PK a dane zdarzenie o które został oskarżony nie miało miejsce.
Wiem że do tego też służy dział Zgłoszenia ale Black List by się przydało dlatego iż by inni gracze wiedzieli jaki dany gość jest i by na niego uważali czy nawet huncili. Mam nadzieję żeby to był dobry sposób na bezpieczeństwo i Moderatorzy by zadbali o porządek w tym dziale.
Proszę o komentarze i wasze opinie na ten temat oczywiście sensowne.
Wiem że do tego też służy dział Zgłoszenia ale Black List by się przydało dlatego iż by inni gracze wiedzieli jaki dany gość jest i by na niego uważali czy nawet huncili. Mam nadzieję żeby to był dobry sposób na bezpieczeństwo i Moderatorzy by zadbali o porządek w tym dziale.
Proszę o komentarze i wasze opinie na ten temat oczywiście sensowne.