PDA

View Full Version : Rahemos-NIE MO?LIWE

Peps
25-09-2008, 22:40
Dałem to do tego działu bo nie wiedziałem do jakiego .Już pisze o co chodzi.
Mój nick na tym otsie to Gargel a wpisując to w wyszukiwarce na głównej stronie apo można ujrzeć że wczoraj zabił mnie nie jaki Rahemos.CO JEST NIE PRAWDĄ bo:
1.Ostatnie logowanie tego pana to 01.01.1970r o 1.00 w nocy(1970 ROK???)-wylogowanie tak samo o 1.00.
2.Ten ,,Pan" ma 1 level i nigdy nie wyszedł z rooka.(ma 180exp)
Ciekawostka: jest kobietą

Więc jak to możliwe że mnie przysłowiowo ,,zajebał"???:confused:
edit:
ok jedna sprawa się wyjaśniła Za co bardzo dziękuje(nie wiedziałem że jest taki potworek)xD
Ale wciąż pozostaje pytanie czemu Gracz o imieniu Rahemos jest zapisany w bazie że zalogował się w 1970r.? a to chyba bug(czyli dobry dział:D)co wy na to?:)
edit2.Daaron twoja teoria z pustynią koło city może być prawidłowa bo ostatnio często przez nią przechodzę.(żko lejne pytanie czy Rahemos możę być na statku na pustyni na samym dole?bo tam kiedyś dedłem i nie sprawdzałem co mnie zabiło);p
edit 3.
GRATZ Daaron.
ALE BUG NA STRONIE JEST!!!:D

lemoneek
25-09-2008, 22:42
koleś jaki żal... przecież można używać w nicku nazwę potworka...

Daaron
25-09-2008, 23:04
Hah tak jak lemonek powiedział przypomnij sobie musiała Cię zabić mumia i nawet chyba wiem gdzie :p. Quest na Great Shield wszedłeś tam i padłeś nie wiedziałeś dla czego co prawda Rahemos ma tam jakieś inne mumie wiem że jedna z nich wali około 600~.

@Edit
Wybrałem się tam ale Rahemosa nie znalazłem nie wiem gdzie na niego trafiłeś ;< może na pustyni koło City ten quest? Ide zobacze dam edit jak coś xD.

@Edit
23:13 You see a rahemos.
23:13 Straciles 428 punktow zycia w walce z rahemos.
23:13 Straciles 350 punktow zycia w walce z rahemos.

I wszystko jasne południowy- wschod od City pustynia quest na Giant Sword/War Hammer/Dragon Lance.

Temat do zamknięcia.