Zaloguj się

View Full Version : [Wywiad] Silver Ghostek/Aziel Vara/Styler (By Bondi)

Bondi
27-09-2008, 17:03
[Wywiad] z Silver Ghostek/Aziel Vara/Styler

Bondi
Silver Ghostek/Aziel Vara/Styler

Siemka miszczó, mogę przeprowadzić z Tobą wywiad?

Jes of Kors.

No to pytanie standard - powiedz coś o sobie skąd jesteś (Lublin!111), czym się zajmujesz jakie masz hobby =o

To tak. Mam na imię Tomek i jestem z Lublina. xD Chodzę do 2 kl. LO o profilu mat-inf. Moim głównym zainteresowaniem sa komputery. Tibia zresztą też. xd

No to przejdźmy do tejże jakże zuej grze tak zwaną Tibią. Jak zaczynałeś jak wszyscy od globala czy od razu APO?

Szczerze mówiąc to od RL-Tibii ale wbiłem tam 6 lvl po czym mi sie znudziło. Wiec można powiedzieć ze zacząłem od APO.

Jak się dowiedziałeś o APO? Koledzy czy google?

O Apo dowiedziałem sie od moich rl kumpli. xD

Hehe, czyli cała gromadka : P Od kiedy grasz na APO i jakie masz tu osiągnięcia?

Na APO gram od sierpnia 2007 roku. Moja pierwsza postać to silver ghost (350+ ms). Do dnia dzisiejszego ja mam. Jednak moim największym osiągnięciem jest postać Aziel Vara (821 EK). Obecnie jednak gram postacią Styler. Wbiłem nią jak na razie 43 lvl'e xD

Nieźle ; ) Dużo czasu poświęcasz na tą grę?

Przeważnie gram ok. 3-4h dziennie lecz zdarza sie ze gram dużo dłużej. Nawet do 8-9h jednego dnia. :P

Ostro xP A co myśli o pracy tutorów oraz GM? Nie pogardzę jak wyrazisz swą opinie na temat moderatorów forum xD

Wg mnie ekipa sprawuje sie dość dobrze lecz mogłoby być lepiej. Jedynie dziwi mnie na jakiej podstawie Sieka rozdaje tyle banów za macro/boty. Co do moderatorów to dobrze wykonują swoja prace. :)

A co myślisz o całym forum? O tak zwanej 'zero tolerancji' na forum? Masz w tym jakieś swoje stanowisko? ; )

Hmm... Na forum jest chamstwo i brak tolerancji ale ja sie juz do tego przyzwyczaiłem i nie zwracam na to uwagi.

Przy Twoim starzy na APO na pewno masz dużo znajomych w co nie wątpie. A masz jakiś specjalnych wrogów, których nie zbyt darzysz sympatią?

Mam niewielu wrogów, co mnie bardzo dziwi. xd Największym jest chyba obecny owner Wulfgarfa Von Cookie.

Nasz wywiad powolutku dąży do końca. Przedostanie pytanko na temat APO: Czego brakuje serverowi najbardziej, by był lepszym?

Brakuje mu graczy którzy są "normalni". xd Ludzi którym można zaufać.

Z tym się z Tobą zgodzę ; ) Ostatnie pytanko: Jak myślisz kiedy APO upadnie, ile mu jeszcze dajesz? I co myślisz nad tym APO 8.X, które jest już poruszane od tamtych wakacji...

Co do tego kiedy APO upadnie: Wtedy kiedy Mortiisowi sie znudzi prowadzenie servera.

A co do APO 8.x? ; )

A co do APO 8.X to nie mam zdania gdyz mnie to nie interesuje. :P

No dobra to już koniec. Na pewno chcesz kogoś pozdrowić ; )

Pozdrawiam tych którzy czuja sie pozdrowieni ( Zbyt dużo jest osób do pozdrowienia xD) no i oczywiście Ciebie. ;)

Dzięki bardzo za pozdrowienia. Przyszedł czas na pożegnanie. Bywajcie xd

Cya

Proszę o komentarze xd

Vi$eko
27-09-2008, 18:03
Troche mało, i wyłapałem 2 czy 3 błędy, ale że to z Tomkiem !11 to może być tak jak teraz;D

.:Speed Fireman:.
27-09-2008, 18:07
Nasz wywiad powolutku dąży do końca. Przedostanie pytanko na temat APO: Czego brakuje serverowi najbardziej, by był lepszym?

Brakuje mu graczy którzy są "normalni". xd Ludzi którym można zaufać.

Ya? Rly?
Zapomniałeś o mnie, ale z racji, że masz ciężkie dni to ci wybaczam
pozdro xd

Osecik
27-09-2008, 18:48
Zarabisty wywiadzik :)
Pozdrawiam
Znaki sa dziwne :/

Slashek xD
27-09-2008, 19:04
=o Wywiad z Pauoł
Widzę że pan Bondi się postarał i zrobił fajny wywiad. ;p
I mam 1 zastrzeżenie co do gry poświęconej Apo mianowicie :
Zazwyczaj gra więcej niż 4h lecz looz ;s
I Pozdro 4 LUBLIN
Mam się czuć pozdrowiony ofc? ;>

~Johny Knoxville~
27-09-2008, 19:21
Wywiadzik 1 klasa, bo z odpowiednia osobą...

Tylko troche zakrotki:(

Mało sie o Tobie dowiedziałem Azielku...

Pozdrawiam :)

MasterQ
27-09-2008, 19:26
Wywiad mółby być dłuższy, ale i tak się trochę dowiedziałem.
8/10 za drobne błędy.

silver ghostek
28-09-2008, 13:36
Omg... Wywiad spoko ale po co robic wywiady z takim noobem? Xd

A tak na serio to troche sztywno wyszedlem bo sie zestresowalem : <

funnyx ^.-
28-09-2008, 14:04
Mało sie dowiedziałem, wogóle to też kilka "bóenduf" wyłapałem :), no ale widziałem gorsze i krótsze :)

Heroes Rooker
28-09-2008, 14:27
Nom fajnie przyprowadzony koksie mój.
Kolejny ziom co ma 17 lat ale jest z Lublina.
Daje tobie ocene 10/10
Pozdrawiam :)

Daaron
28-09-2008, 14:44
@Up
No to w wakacje bede w Lublinie to się spotkam z nim Xd nie no Joke ale, w Lublinie będe >.<.

Informatyk nam się kształci : /. Ale, sie ładnie wczoraj biłeś z tymi pajacami na Evul ;p. Aha i pamietaj to że jesteś ode mnie starszy o 9 godzin to nie znaczy że, lepszy Xd.

@Topic
Wszystko ładnie git fajnie i w ogóle ale, czerwony tusz mnie denerwuje ;>.
9/10

Pozdro
Daaron

jołek
28-09-2008, 15:10
Noo wywiad z maniakiem ostatnio myślałem zrobić z tobą wywiad ale szczerze od dłużeszego czasu nic mi sie nie chcę xDD Pozdro maniaQ wywiad spoko

..Sallen..
28-09-2008, 22:40
Byl by zajebisty gdyby byl dluzszy.. Ale za to z Azielem czyli 11/10..

ÓnDet
28-09-2008, 23:28
dobry wywiad ale troche krutki :PP 8/10 :) :> :> :)

Master Shidishi
25-11-2008, 15:19
Wywiad z total naabsem zal xDD Styler- A Ty mowiles ze nie masz zadnego wolnego chara a tu ? -.- <foch>

Aristes
25-11-2008, 16:47
Nje gataj s mojim miszczem! ja go znam od wakacjj dwa tysionce szesici roku!!! od pientnastego lewela!

Rubin
25-11-2008, 21:18
Wywiad spoko ale mógł by być troche dłuższy. Pozdro i dawaj kolejne wywiadziki ;);)

VisekoBanned
26-11-2008, 13:42
Mój Styler'eq < 333333333333333333